Телефонни терористи плашили Путин с бомба

Охраната му е взела всички необходими мерки, отчита Песков
18 ное 2017 08:43, Красимир Ангелов
147
Телефонни терористи плашили Путин с бомба
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин е бил информиран за получени вчера сигнали с бомбени заплахи срещу него, но охраната му е взела всички необходимите мерки, съобщи Дмитрий Песков, говорител на държавния глава, цитиран от ТАСС.

"Нито едно от получените вчера десетки съобщения за около 50 взривни устройства поставени по пътя на президентския кортеж в Санкт Петербург не се е потвърдило. Графикът на работата на Путин за същия ден не е бил нарушен", съобщи Песков.

Засега не е установена самоличността на обадилите се, добави той, като уточни, че обажданията са постъпили от друга страна.

"Няма съмнения, че рано или късно ще бъде установено кой заплашваше с експлозии", увери говорителят на Путин. По думите му това това несъмнено е престъпна дейност, „затова разбира се, рано или късно ще ги открият“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
6
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Не само ще ги открият, ами и ще ги заведат, овързани с телефонен кабел, на някое тъмно и тясно място, за да им обяснят, че така не бива да се прави.Русия в момента изчаква, но западняците бързат, тъй като до година-две руснаците ще започнат да играят точно така, както в момента се играе срещу тях - мръсно, без правила, скрупули и минимум етичност... Проблемът за нас е, че пак сме на губещата страна.
62
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое му е велико на Путин и неговата Русия , когато руските войски навлизат през Дунава 1878 остават като хипнотизирани от развитото ни Земеделие вече у нас а по това време глад и мизерия в Русия
61
1
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Добре би било, да се отбележи, че в съвременния динамичен свят, площта на държавите е от значение, но никакви богатства не могат да се сравняват с човешкият ресурс. Настъпва времето на голямата китайска инвазия! - А *** нека да дува мускули! Политиката на Тръмпела на неуважение на Китай също е много погрешна!
60
2
 
2
 
! Отговори
Санстефанския Догово преди 6 години
Санстефанския Договор е покупко-продажба на чувал с Картофи в случая Държавата България , жалко за Държавата , за съжаление малко хора са в състояние да усъзнаят това голямата част са все още в Транс състояние
59
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 60 преди 6 години
Браво товарищ, успя да изредиш всички страни от третия свят, иначе по отношение на Китай не си напълно прав ... Китай чисто технологично и икономически е много по-обвързан със страните от развития свят, отколкото с раССия .... раССия за Китай е просто един по-непретенциозен пазар и източник природни ресурси. Що се отнася до Индия и тя все пак е бивша английска колония .... !!!
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 55"Да сравняваш Казахстанци с Канадци е меко казано ..."Ти нацист?
57
6
 
3
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Поредната руска Дезинформация като Освобождението , те само освобождават а иначе Санстефанския договор е подписан зад гърба на Българската Държава но ние сме *** за да разбираме чак толкова много
56
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен57Русия+Казахстан+Белорусия+Китай+Монголия...да добавямли Индия Бразилия или още ще ни занимаваш с оня дребен 4ервей сащ )))))
55
2
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 55 преди 6 години
Да сравняваш Казахстанци с Канадци е меко казано ... Нелепо, това е все едно да сравняваш рушките крепостни мужици с американските каубои от дивия запад, които още по онова време са устоявали правото си на свобода и лично достойнство ... !!!
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦЕННОСТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СА:1.УБИЙ БРАТ СИ СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ КЪЩАТА И ЗЕМЯТА :D2.ПУСНИ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ ЗА ДА СИ СПАСИШ ПРОГНИЛИЯ БЕЗБОЖЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖИВОТ СПРАВКА ДОНБАС И ЛУГАНСК!3.ЛЪЖИ И *** ВСЯКАК АКО ТОВА Е В ТВОЙ ИНТЕРЕС И ИЗБИВАЙ МАСОВО ЗА ДА КРАДЕШ ЧУЖДОТО :D----------БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАЦИ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩОМ ГИ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ И СИ ГО ЗНАЯТ !! НЕПРОЯВЯВАЙТЕ НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ ПУТИНИСТИ ТЕ СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО ЗЛО!
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 55 САЩ+ КАНАДА + АВСТРАЛИЯ 27 000 000 ))) да добавямли Мексико Европа Япония или още ще ни занимаваш с оня дребен 4ервей русия )))
52
0
 
2
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 6 години
А ако няма Новини на руски от къде ще копирате и постававяте
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 53Русия+Казахстан= 22 680 00 кв.
50
3
 
5
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До анонимен 40-...Русия е велика сила.... Ами той и СССР беше много велик ама нещо го няма вече на картата!
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кр САЩ +КАНАДА 19 500 000 кв
48
4
 
5
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Не разбрах какво е лошото на Русия. Това, че си защитава интересите а не като *** със заголените задни части.
47
3
 
3
 
! Отговори
Кр преди 6 години
Русия - държава в Европа (38,6%) и Азия (30.7%)Площ - 17 853 120 км2
46
1
 
6
 
! Отговори
цареубиеца преди 6 години
Медведев да не решил да седне на кукленското трон4е на Вова
45
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 40 преди 6 години
След като си изпя мантрата, можеш да си допиеш и бояришника, след това се наспи хубаво до следващия сеанс .... !!!
44
2
 
4
 
! Отговори
Ердоган преди 6 години
слатката ми ханъма Вова кой ще посмее да нарани нежната ми газелка