САЩ чакат нишан от КНДР: Ще преговарят ли?

Вашингтон е склонен да води диалог със Северна Корея
14 дек 2017 08:37,
19
САЩ чакат нишан от КНДР: Ще преговарят ли?
Снимка: БТА

Държавният департамент на САЩ заяви, че Вашингтон е склонен да води диалог със Северна Корея "в подходящия момент", но това не може да стане сега, тъй като Пхенян не е проявил готовност да спре ядрената и ракетната си програма, предаде Ройтерс.

Още по темата

Въпреки направеното във вторник предложение от държавния секретар Рекс Тилърсън за започване на преговори с КНДР без предварителни условия, говорителката на Държавния департамент Хедър Науерт заяви, че първо трябва да има "период на спокойствие", в който Пхенян преустановява своите ядрени и ракетни изпитания преди да започнат каквито и да било преговори, както и да даде знак, че е готов за диалог.

Допреди това Тилърсън казваше, че "условие за тези преговори е, че няма бъдеще за една Северна Корея с ядрени оръжия", предаде Франс прес.

"Държавният секретар не въвежда нова политика. Политиката не се е променила", заяви Науерт в отговор на въпрос за тази промяна в позицията.

На въпрос дали безядрена КНДР остава предварително условие за преговори със САЩ Науерт отговори, че "безядрен Корейски полуостров остава целта на политиката ни".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Така вървят нещата там където мъжете са мъже а жените ,жени..
12
0
 
3
 
! Отговори
Трумп До Кимп преди 6 години
Ари уа чуйек, ари дай да гуворими уа .. ? ари стия сисъ прайл ари уа чиек. мола тиса уа ве чуйеееееееккк. ААРИА УА ЧУЙЕК СОПРИ СА
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великите кравари клекнаха пред комунистическата държава С. Корея! Краварите си мислеха че С.корейците ще им клекнат като Ирак. Голяма грешка С.Корейците не са Ирак Либия. Те на са като *** които си нарязоха ракетите за скрап и сега чакат да ги опъват отзад. Който не храни своя армия ще храни чужда. Краварите си направиха на бг територия бази за които не дават и 5 кьорави стотинки но пък един селянин "умен" беше казал че щели да създадът работа ЗА ПЛЕМЕТО Да ама на връщане!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На колене пред началник Ким!НО! С.Корея НЕ преговаря с ТЕРОРИСТИ!
9
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странни хора сте вие. Ако САЩ им взривят клошарската държава с атомни бомби (имат много и мощни) всички ще пищите ,че са агресор,войнолюбци,фашисти и тн. Когато се опитват да преговарят- те са страхливи ,нерешителни,малодушни.Мислите ли че животът ви ще се подобри ако дебелото човече ви стане господар?Няма да има интернет,ток,вода,парно,храна.Ще работите за 20 долара месечно и паничка ориз.Е разбира се нещата ще се променят ако сте от партийната върхушка на местната компартия.Но едва ли ще сте.
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, каква стана тя? Много американско репчене, заплахи, обещания и сега започнаха да клякат като връз селски нужник. Хаха!
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието направо "кърти мифки" и е пример зафалшива новина и риска хибридна война в информационното пространство.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От вчера има нишан няма преговори при предварителни условия така, че си променете заглавието.
5
5
 
19
 
! Отговори
Ха,ха , ха ... преди 6 години
пиндосите слязоха от коня , свиха си знамената , хвърлиха н**аните си *** и ....готови да преговарят с Кими !!!! Евала Кими , ти си супер !!!!
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесна фотография! Г н о м пред камион. Наскоро обяви: щял да става най-голямата ядрена сила в света! Майтап! И как ще преговаря?
3
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
когато паднат санкциите тогава сев корея ще седне на масата на разговорите
2
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците не са управлявани от едноличен нисък, дебел ***-*** който лично управлява метеорологичното време, ходи до Слънцето (само вечер разбира се) и т.н.Баси *** сравнение.По твоята логика да дадем на всеки дивак да притежава ядрено оръжие.
1
6
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
А американците ще спрат ли своята ядрена програма след акто искат същото от Корея?Казва ли се нещо по въпроса?