Джеръми Кларксън: Грета Тунберг е идиот

Заради нея децата си мислели, че колите са лоши
27 ное 2019 19:30, Нели Христова
45
Джеръми Кларксън: Грета Тунберг е идиот
Снимка: Reuters

Джеръми Кларксън не е човек, който внимава да не обиди някой друг с думите си. Съвсем наскоро бившият водещ на "Top Gear" призна публично, че се е убедил в глобалното затопляне и че мерки трябва да се вземат, но далеч не е съгласен с някои крайни действия и думи. Най-вече ако те идват от... Грета Тунберг.

"Тя е идиот... Да ходиш и да обясняваш как всички ще умрем - това няма да промени нищо, скъпа", заяви Кларксън в интервю за The Sun. Сега водещият промотира четвъртия сезон на новото си шоу "The Grand Tour". По думите му Грета е "виновна, че младите мислят, че колите са зли".

"Всеки около 25-годишен, който срещна, не се интересува и минимално от коли. Грета Тунберг уби автовобилното шоу. Това ги учат и в училище. Преди да могат да кажат "мама" и "татко", те вече знаят, че колите са лоши. Забито е в мозъците им", заявява Кларксън. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно го е казал.
39
0
 
5
 
! Отговори
К. К. преди 4 години
ЗАМЪРСЯВАНЕ е едно нещо, а КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ е съвсем друго нещо. Има голяма разлика между тях. Едното, замърсяването, го има и всеки нормален човек би подкрепил борбата против него. Другото просто не съществува. Защото самият климат е ПРОМЕНЛИВ. И да се хвърлят милиарди на вятъра, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грета да ходи да обясни на индийците и на китайците да спрат да правят тецове, не да се заяжда на някой в ЕС дали му е Евро 4,5, или 6 колата. Джеръми за пореден път е прав и си казва нещата право куме, та в очи.
37
1
 
23
 
! Отговори
456 преди 4 години
Няколко дена ще минат и ще го обвинят , че е изнасилвал преди 28 години няколко нещастни женици , които са получили увреждания за цял живот.
36
1
 
2
 
! Отговори
Феса преди 4 години
До 7 и 12Ами разклатихте ме и ето ме тук.На Джеза никой не му е разрушил бизнеса. Коли ще има и след 1 век. Много автомобилни компаний вече предлагат електрички (eGolf, Leaf, Zoe, 208 e, e-tron, Kona, Ioniq, i-pace, MX-30, Mach-e, Honda e) така че голяма част от производителите ще останат в играта. А Триото ще се принуди да разглежда повече ел. коли. Вече разгледаха хърватския Римак и Model X. В бъдеще може да видим и още елки по TGT.Смята се че електрическите коли ще спасят тези с ДВГ. Дано.
35
2
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Абе кво и обръщате внимание на тая шарлатанка Грета ве .Вие я правите известна .Зад тая малка пръдла стои Цялата европейска зелена мафия .Която е най -силната в света .До 10-20 години ще може да превръщаме партийните газове в енергия и ще си изчистим планетата защото това ще носи пари .Няма смисъл да мислим сега за оспазването и !!!
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е човекът. Тя не е само ***, а е агресивен психопат, и то непълнолетен. Що не е въдворена в помощно лечебно заведение, въобще не е ясно.
33
8
 
5
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Аз мисля, че и Тумберг и Кларксън са ***.
32
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според Кларксън Грета Тунберг е *** защота е със синдром на Аспергер. Бившият пилот от Формула 1 Айртон Сена е имал същият синдром и според Кларксън той е гении. Май както му е удобно така говори британеца.
31
3
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Ами почни от себе си!
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колите не са лоши. Мързела е лош
29
4
 
39
 
! Отговори
shado преди 4 години
Грета обикаля половината свят, за да се оплаква от вредите, които носят автомобилите. Ама ми е чудно от държава на държава дали ходи с платноход или с колело. Всеки месец изминава хиляди километри, пътувайки със самолети и автомобили, за да ходи на разни конференции, в които се оплаква от това, как самолетите и автомобилите вредят на планетата :D
28
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предния, прав си. Глобалното затопляне е измама, а Грета Тунберг е едно болно момиче което е използвано брутално. Жалко за нея и дебелите които вярват на тези глупости.
27
3
 
33
 
! Отговори
Бай Х*й преди 4 години
Крайно време беше някой да го каже публично!Уви, всичките известни хора ги е страх да изразят мнението си особено ако е "непопулярно" и са принудени да показват изкуствена подкрепа или просто да мълчат.
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продуктът грета, дразни.Че има замър- сяване има, но казусът остана хоратада го развиват ,а тя да обира лаврите.Джерами,може да е груб,но някъде сеналага и малко кютек,за да се появяваткачествени проекти от които,хората да са доволни.Аз казвам ,че фаниту правиподпийнали изцепки,но какво от това.
25
8
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Един епизод от "Бързи и яростни" е в състояние да заличи цяла година екологична пропаганда.Ако публиката е намалила гледаемостта точно на неговото шоу,то не значи,че не е насочила вниманието си към други подобни.Впрочем,той прави именно шоу,а полезната информация там клони към 0(нула).Може би самият Кларксън трябва да се промени в тон с времето?
24
1
 
33
 
! Отговори
shado преди 4 години
Ами прав е Кларксън. Такива като Грета не помагат, понеже вместо да предложат решение на проблемите, седят и мрънкат в медиите. Знам че сега много хора ще тръгнат да я защитават и съм обеден, че тези по цял ден не си изкарват главата от фейсбук, в който са пламенни еколози, но ви уверявам, че ако започнете да влизате в сайтове, за които се иска повечко IQ ще видите, че има хора като Боян, който 17 годишен изобретява първата система за пречистване на пластмаса в океана. За него нищо не се каза...
23
3
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Джеръми Кларксън ОБЯВИ, ЧЕ ЗАМЪРСЯВАНЕ ОТ КОЛИТЕ С ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД НЯМА И , ЧЕ ТОВА БИЛИ ИНСИНУАЦИИ НА МАЛОУМНАТА ГРЕТА НА КОЯТО СОРОС И ПЛАЩАЛ!!!
22
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100 % прав е!
21
11
 
7
 
! Отговори
Край преди 4 години
Ми Джеръми да ти кажа Грета е праваКогато коли имаха 1% от световното население колите бяха произведение на изкуствотоКогато ги имаха 10 % бяха върха на технологиитеСега когато ги имат 90% към 100 те са най големия замърсител на планетата