Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак

Там ще се състои шествие на екоактивисти
Обновена: 28 фев 2020 15:14 | 6 дек 2019 11:33, Елка Василева
168
Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак
Грета Тунберг при пристигането си в Мадрид. Снимка: Reuters

Екоактивистката Грета Тунберг пристигна с влак в Мадрид, където в момента се провежда глобална климатична конференция под егидата на ООН, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Очаква се по-късно днес шведската тийнейджърка да се присъедини към хиляди други младежи, които ще участват в шествие в испанската столица с искания преговарящите и политиците да предприемат реални действия за справяне с повишаващите се температури на планетата.

Тунберг, която предпочита да използва нисковъглероден превоз при пътуванията си, пристигна в Мадрид от Лисабон след нощно пътуване с влак. В португалската столица тя пристигна по-рано през седмицата от САЩ с яхта, с която прекоси Атлантика, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: мадридГрета Тунберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
10
 
! Отговори
ИНЖ. преди 4 години
ОПААА КЪВ КЕЛАПИР ИМА В ТИЯ ЗЕЛЕНИ РЕШЕНИЯ... ТАЯ НЕ Е ПРОМИТА ИЗОБЩО! ЕК ГЛАСУВА 200 МЛДР ЗА ЗЕЛЕНИ РЕШЕНИЕ! ЛАПАНИЦА ОГРОМНА!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая тинейжарка плаче за кекс те я разхождат като мечка напред назад с политическа цел аааааааама моля ви сее
44
0
 
13
 
! Отговори
до 48 преди 4 години
ето значипак добрата стара тема за джендърите - тов Швеция всички са ***, няма кой, и ето каквъв е резултата! проблемът отеква във всички сфери!ю
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна пародия стана... някой определено се е заел да се подиграва със зелените идеи...
42
1
 
10
 
! Отговори
друг Инженер преди 4 години
До АЛО, ЕКОАКТИВИСТИТЕ,Решения има измислени и то отдавна. Никой не иска да им даде финансиране. Нито правителствата, нито кресливеите "Еко" организации!
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
демег испанците са прости и изостанали!Мног се засегнах когато Лорен тук дойде да спасява мечките! Горката, в родната франция 1 мечка няма, на нас връзва кусури!
40
0
 
13
 
! Отговори
Да ходи в Китай преди 4 години
аз искам ***, но индустриална Европа без 1 продукт Мейд Ин Чайна, Еврапя произвеждаща всичко, като иска да е Зелена, да ходи в Китай, те и без друго са и шефовете и главен герой в плана Европеидната Раса да бъде Унищожена! Събудете се!!
39
0
 
17
 
! Отговори
АЛО, ЕКОАКТИВИСТИТЕ, преди 4 години
АБЕ ЩО НЕ ИЗМИСЛИТЕ НЯКОЕ ЗЕЛЕНО РЕШЕНИЕ? ИНЖЕНЕР СЪМ, ЩЕ ГО ПРИВЕТСТВАМ!*** ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И МН. ДРУГИ НЕЩА, ТАКА КРЯСЪЦИ, ПРОТЕСТИ - МНОГО Е ЛЕСНО!ИСКАМ ТОВА, ИСКАМ ОНОВА!
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма да се очудя, ако се окаже,ч е е джендърка! Те шведите са екоактивисти и ***. Стигнали са върха на благосъстоянието и сега вече- декаденс!
37
0
 
14
 
! Отговори
историята се повтаря преди 4 години
запознайте се с живота на Петра Кели - немската *** създателка на зеленото движение, естествено, това е само лицето, агента поставен на тази мисия. още 80-те говори, как проблема са лошите бели мъже и как единственият начин да бъде спасена планетата от война и екологични катастрофи е белите мъже да бъдат феминизирани (ако е необходимо и химически, което правят чрез храната) и изхвърлени от властта и т.н. звучи ли ви познато?! междудругото Петра работи 9 години в Евро-комисията в Брюксел.
36
0
 
22
 
! Отговори
даскал преди 4 години
а кво да кажем заучилището, нормалните деца сега са на училище???
35
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая я виждам след 10г. на някой много висок пост - я президент на ООН, я президент на ЕС!
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хммм -- УБИЕЦ !!! Унищожител на планетата!! Как магаре??? Магарето яде трева пърди - замърсява!! Освен дтуго е и брутално жестоко към едно магаре да го караш да носи товар- това е ИЗТЕЗАНИЕ!!! Изтезател на малки и невинни животни! - СЪДИСТ!!!Еднинсвено ходенето Пеш е достойно за един промит "еко" активист!
33
0
 
15
 
! Отговори
избъмчaла пeнсия преди 4 години
Тия дрешки които носи и този стандарт на живот който е водила никога нямаше да ги има ако не беше икономическата революция в Европа. Да отиде в Китай, Тайланд или Северна Кореа да се прави на интересна, защото само тези 3 държави унищожават природата в пъти повече от цяла Европа, там унищожението е неконтрулеруемо. Само че там номерата няма да минат, от последната държава няма и да излезе, там такива като нея им намират бързо мястото и много бързо ще и дойде акъла ама ще е късно.
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва ли денонощно да ни занимавате с похожденият на активистката. Медиите я направихте звезда...
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли въглеродни емисии е произвел влака
30
0
 
8
 
! Отговори
хммм преди 4 години
и това не е лоша идея, аз пък ще и предложа следващия път да пътува с магаре, още по-екологично е, за около 4 месеца ще пристигне.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И?
28
2
 
8
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
той и този на Бил Клинтън беше организиран от същата клика - миника луински е еврейка, агент на мосад, а процедурата по инпийчмънт на Бил, започва веднага след среща с натаняху на която отказва да започне война срещу Ирак, затова трябваше импиъчмънт и 11 Септември - 2 успешни операции на мосад, за да Ирак бъде смачкан, сега е ред на Иран, ама Тръмп се опъва. Така, че помни ми думите - или САЩ ще започне нова угодна за Израел война - примерно с Иран или Тръмп ще си ходи. работата е проста...
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да закараш някой "екоактивист" да види как се произвежда електричеството и тогава да говори глупости.