Още 10 българи са блокирани на летище в Париж

Франция не разрешава на сезонните работници да влязат в страната
40
Още 10 българи са блокирани на летище в Париж
Снимка: БГНЕС

Нови 10 българи - сезонни работници, са блокирани на летище в Париж при опит да влязат във Франция въпреки предупрежденията на външното ни министерство.

Още по темата


​Българското посолство в Париж е в непрекъснат контакт с тях.

Десетте български граждани са пристигнали на 7 май на летище "Шарл де Гол".

Настанени са в административен център за чужденци, където им  предоставят храна и вода.

Вчера и днес с тях е разговаряла Милена Узунова- консул ни Париж, която е  обяснила е какви са изискванията на френските власти за влизане във Франция.

На 9 май има полет до България, с който българските граждани могат да се върнат обратно.

От 8 април Франция  разрешава влизане в страната само на чужденци, които имат постоянно местожителство във Франция, което изключва сезонните работници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Еми не им трябват - роми те си имат
23
0
 
10
 
! Отговори
Балканджий Йово преди 3 години
А бе, тези *** не разбраха ли че вече отминаха времената, когато можеха"да бръмчат" и пътуват до Западна Европа на работа /за по-няколко месеца/ и даидват с препечелените там пари в България, за да издържат своите мързеливи инепрокопсани синове и дъщери . . .
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако самолети с французи започнат да кацат на българското летище дали ще ги пуснат в България как мислят тия дискриминирани умници? И защо не протестираха пред народното събрание като ги заграждат със кпп-та като стадо а сега си търсили правата
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От статията разбрах,че в страните в ЕС (без нашата,) при влизане в страната хората се настаняват в центрове,кэдито изкарват корантината си
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а на вожда ви мерките с измислените му КПП- та не противоречат ли на свободното движение или за великите българи е позволено всичко а другите трябва да се съобразяват с тях защото са глупави и са тръгнали като стадо при затворени граници?
19
0
 
6
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Може да противоречи на смисъла на ЕС за свободно движение и кво оплачете се на АРМЕНСКИЯ поп и тия при ония предишните ще ги чакаме на летище София нека съдят Франция ама друг път.
18
14
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Това противоречи на смисъла на Европейския съюз за свободно движение на хора, стоки и капитали. България и Франция са членки на ЕС. Съответно не трябва да има никакъв проблем в придвижването. Излиза, че ЕС е термин само на хартия.
17
1
 
23
 
! Отговори
Най-вероятно преди 3 години
са от онези неинтегрираните,необразованите и неграмотните,които не подлежат нито онлайн,нито офлайн,на каквото и да е било обучаване,ограмотяване и възпитаване!?!За тях предупрежденията на Външно,забрани, ограничения или лишения не важат,защото те са над закона с техните права,научени само да получават без да дават!?!
16
6
 
3
 
! Отговори
Дебел депутат преди 3 години
Е що бягат във Франция,тук какво не му харесват на 610лв минимална заплата-477лв чисто?!
15
0
 
3
 
! Отговори
ДО 23 преди 3 години
Никой не те пита!Може да жонглираш с проценти и хипотези колкото си искаш. Тези процеси не зависят от теб. И да си нагаждаш изводи, щото да отърват на твоето разбиране за живот също не върви. Поне докато организираното с закони общество съществува. А претенциите да учиш Китай, СЗО, Здравни власти, на ум и разум е претенциозно за писател в форум.И утре като измислят ваксината, ще е задължителна, ако искаш достъп до благините на същото организирано общество.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В науката робот (роб), който не спазва инструкциите (законите) е бъкан с вируси, или е дефектен, или програмиста е калпав.
13
4
 
6
 
! Отговори
относно пандемията преди 3 години
До анонимен21 се подходи грешно и трябваша да има карантина за рисковите групи още януари месец !! после започнаха да измират пенсионерите и хронично болните и заради общественият натиски се въведоха безмислени мерки. какво значи известно време...1-2 години ?? а кой ще работи през това време? и какво точно да чакаме....ваксина ли? зщото дори и при ваксина аз не бих се ваксинирал при смъртност 0,03% засягаща рискови групи в които аз не попадам
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В усърдността си да настъпват една и съща мотика, тези със стадния разум са много упорити. Де с такова упорство да бяха залагали над уроците, нямаше да им се налага да се вкарват в такива филми.Сигурно и поговорка има Мъдрия народ Български,ама не се сещам.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинРоб, който не спазва законите, хаха, дали не е обратното. Аз разбирам, че хем трябва да се назидаваме, хем да се обиждаме, ама вече става алогично. Иначе Макрон каза на ББ, че предпочита африканци пред тези.
10
3
 
4
 
! Отговори
както казах преди 3 години
До анонимен15политиците наивно мислят , че всички мигранти са еднакви независимо от къде идват. но манталитета на европееца и тези извън ес е много различен. а няма как да плащат под минималната заплата
9
7
 
5
 
! Отговори
ти да не преди 3 години
До анонимен13 си работодател тук , че искаш границите да са затворени и хората да работят за колкото им дадеш?? все пак сме 21 -ви век и сме европа...нормално е да няма гладни но ние искаме по-добър живот което частично се постига с по-добро заплащане. а няма значение кога заминават защото той вируса си е там. просто трябва да предпазят само рисковите си групи...останалите ще го проболедуват безпроблемно
8
6
 
3
 
! Отговори
явно не преди 3 години
До анонимен8правиш разлика между ес и политиците на ес !! има разлика между боко и Българите ,нали ? реално ес...работодателите там имат нужда от работници на които може да се довериш...а голямата част от Българите заминали на зашад са добри и съвестни работници.заради това и ни искат. политиците обаче гледат от високо и имат грешни виждания , че хората сме равни без да осъзнават , че емигрантите извън ес искат да разрушат западните ценности и начин на живот и да въведат свои правила вируси са
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не ме интересува колко са задържани във Франция или където и да е!
6
16
 
2
 
! Отговори
Rom преди 3 години
Tuka e palno sas rasis ti
5
2
 
16
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
До Додо: Щом не им дават нито имената, нито снимките, сигурно са райчовци и нушки.