Тихановска призова протестиращите в Беларус да продължат

Според нея Лукашенко трябва за започне диалог с опозицията
23 авг 2020 11:21, Ния Христова
46
Тихановска призова протестиращите в Беларус да продължат
Снимка: БГНЕС
Лидерът на опозицията в Беларус и бивш кандидат за президент Светлана Тихановска призова протестиращите в страната да не спират, предадоха световните агенции.
 
В интервю за Франс прес тя заяви, че президентът Александър Лукашенко трябва да започне диалог с опозицията. Според нея това трябва да стане възможно най-скоро, за да не се задълбочи кризата.
 
Тихановска призова сънародниците си да продължат с протестите, за да защитят правата си.
Още по темата
 
Според нея решението на президента Лукашенко да засили мерките за сигурност по западната граница на страната е "опит за отклоняване от вътрешните проблеми“. Държавният глава вече разпореди на ръководството на министерството на отбраната без предупреждение да се реагира при нарушения на западната граница.
 
През последните дни Лукашенко няколко пъти споменава заплахата от външна намеса от страни, с които Беларус граничи на Запад, припомнят информационните агенции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
13
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До въпрос,То не , че Беларус има кой знае какви ресурси... . Освен сравнително богатите залежи на калиеви соли, други полезни изкопаеми в Беларус не се сещам да има! Освен това Беларус няма излаз на море, няма и планини и поради тези факти няма и особено голям туристически потенциал. В добавка и почвите не са особено плодородни там. Единственото, което държи тази държава "на крака" е производството(лека и тежка промишленост)! Получат ли западните хиени контрол над страната- производството...
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая младичката много лесно я купиха западните служби.................но Лукашенко не е вчерашен, той си знае работата.............ако се наложи и Путин ще помага, за да няма цветна революция в Украйна!!!
13
2
 
14
 
! Отговори
Майданчо преди 3 години
Тимошенко=Тихоновска, все едно и също. След тях и разорение. Беларус не са цъфнали, но няма и да вържат от САЩ. Да не се лъжат по поляците. Да гледат Украйна това ги чака с Тихоновска. Западът има нужда да е по близо до Москва за да подчини Русия и разпърчети. Ако има само един доминиращ това е лошо за демокрацията.
12
2
 
15
 
! Отговори
ИгорПетровичВолк преди 3 години
призовава ги ама самата тя избягазастани начело на протестите не да бягате като плъховете
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има фейсбук, туитър за ръководене на протести. Пускаш им фейсбук смешки и те се хващат и изпълняват всичко. Запада плаща по банков път. Спазват се мерките за коронавируса.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая има особенно перверзна физиономия, за креватите изпълнения е доста добра
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите са израз на демокрация. Нека протестират, но мирно. Нарушаването на реда не е демократично и е антидемократично и тоталитарно. Диктатори искат да свалят демократичния строй и демократично избрания президент. Ще защитим демокрацията.
8
1
 
11
 
! Отговори
ууу преди 3 години
Тази си чака немския самолет.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Кой я пусна тая да избяга"-----------------------------Ето това е сериозен въпрос и той трябва да бъде зададен на Бацко. Лично негов гаф.
6
2
 
14
 
! Отговори
dd преди 3 години
протестирай ***! Какво се креш като мишка. Ако искаш да водиш народа бъди в първите редици, дай пеример.
5
3
 
16
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Днес Лидера на Опозицията в Беларус се срещна с Държавния Секретар на САЩ . Жената е поела Обещание че Ресурсите на Беларус ще се подарят на Частни Американски Фирми и Частни Американски Пенсионни Фондове .
4
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Не само ти.Много лидери на демократични държави са призовавали от лондон народите в държавите им да не спират да се борят с хитлер... а после са посрещнати като герои (де гол, юлиана...).Както каза един приятел турчин, ако турски султан избяга по време на тежки дни, когато се върне, ще бъде обесин на граничен стълб.Въпрос на (демократични) ценности.ПП. Не е случайно, че "моята борба" е забранена в много демократични държави - демокрациите нямат нужда от лидери-личности.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой я пусна тая да избяга.Чай с полонии веднага.
2
5
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Ес плаща на провокаторите...
1
4
 
11
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Амииии, Беларус няма да стане втора Украйна !