Пхенян почти завършил плановете за строеж на ядрена подводница

Ким Чен Ун: САЩ са най-големият враг на Северна Корея
9 яну 2021 18:41, Анисия Иванова
86
Пхенян почти завършил плановете за строеж на ядрена подводница
Снимка: БГНЕС

Пхенян почти е завършил плановете си за построяване на ядрена подводница. Това е заявил севернокорейският лидер Ким Чен Ун, цитиран от държавните медии в страната.

Проучването за подводницата е завършено, като предстои финалното оценяване, е казал Ким пред събрание на ръководената от него Корейска работническа партия.

Наред с това Ким Чен Ун е заявил, че Съединените щати са най-големият враг на страната му, предава БНР.

Според АФП Ким хвърля ръкавицата на следващата американска администрация, след като на няколко пъти през последните години показа добри отношения със сегашния президент Доналд Тръмп. Наследникът му Джо Байдън има изключително критично отношение към Пхенян, като е наричал Ким Чен Ун бандит, отбелязва агенцията.

"Без значение кой е на власт, природата на тяхната политика спрямо Северна Корея няма да се промени“, е заявил Ким по време на партийното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27Щот навсякъде ликвидират тези, които наистина заплашват системата.Справка: холандецът Пим Фортаюн, когото у6иха седмица преди изборите, защото партията му можеше да спечели парламинтарните избори.
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българската индустрия беше унищожена по команда от САЩ. Тези които свалиха Тодор Живков бяха инструктирани от Американците да унищожат всички важни индустрии за може по този начин да ни колонизират и да ни подчинят. Защото държава която може да произвежда всичко не може да бъде подчинена!А те ни накараха да ликвидираме индустрията за да ни приемат в НАТО и после в ЕС.
15
0
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Aм и човека убива, ама заради власт. Защо ги убиват всичките там десиденти на системата например? Защото са опасни за да не разклатят власта на диктатора. Ако му е чиста съвеста и управлението защо ще ги убива?
14
6
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
По принцип България може да произведе всичко което произвеждат и най развитите страни. Колкото и да не ви се вярва в България има учени във всички дисциплини. Има физици, химици, и всякакви инженери.Въпросът е че няма организация. А в същото време има натиск отвън да не се развиваме.Никой няма да ни позволи да произвеждаме ядрени оръжия. Ако започнем да ги разработваме веднага ще ги санкционират. Навремето като почнахме да правим компютри конкурентни на западните веднага ни санкционираха.
13
4
 
8
 
! Отговори
Дано преди 3 години
Да построи една подводница и да я паркира пред Куба. Тогава голямо мучене ще падне.
12
5
 
7
 
! Отговори
Ахаа преди 3 години
Без банани до никъде няма да стигнат!
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Севернокорейците не могат да бягат на запад и да работят като чистачи и берачи да плодове. България е демокрация и всеки може да отиде на запад да чисти тоалетни и да си изкарва прехраната.
10
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко това стана в края на, цитирам, "най-великият мандат в историята"....под благосклонния поглед на онова Оранжево недоразумение, инсталирано от москалите начело на държавата!
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Северна Корея нямат тоалетна хартия и банани в магазините и не могат да бегат на Запад, а в България имаме тоалетна хартия и банани и можем да бегаме на запад да миеме улиците и да береме ягоди.
8
2
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Като студент ходих с щерката на контра адмирал Г.Мотев. та го питах тогава дали ще оправим втората подводница, а Георги ми вика тя втората вече и за резервни части не става, борим се да спасим първата... Еми не успяха!!! Имаме един дръзки секънд хенд на 50г. и няколко гумени лодки ни подариха новите ни приятели оттатък океана
7
1
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Макетата ако видят тази снимка ще обявят Ким за северномакедонец!
6
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
въпреки че ми е пределно ясен отговора,ще си позволя да напиша:-Така и не ми е ясно защо ВСЕКИ търси някакъв "ВРАГ"?..Защо просто не си живее живота?.."Мъдрия ще направи врага си свой приятел,глууупака ще направи приятеля си свой враг"....и тая "система е ТОТАЛНА!..Важи за всички...Което ме навежда на мисълта,че..има нещо объркано в "Хомо сапиенса"....напр.:-Никое животно НЕ убива "за удоволствие"!..-Прави го САМО за да се нахрани...А човека?
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България и пирон не може да произведе, но ще си купи ядрена подводница от САЩ, или самолетоносач за Черно море, САЩ ще ни продадат за няколко милиарда нова 70 годишна модернизирана подводница.
4
5
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Е, и какво? Тръмп беше един *** с поведение на комунистически диктатор. Отхвърли изборните резултати, в стремеж да остане в Белия Дом, Джуджанка си го сложи, защото знаеше че е слабохарактерен. А този дебелия като направи 1 ядрена подводница и вече голямо чудо станало. Американците имат стотици, които кръстосват целия свят и на тази ще и лепнат поне 5 да я следят отблизо и ще я потопят когато си пожелаят. А на Ким Грух ракетите все още падат в Японско море и не могат да достигнат САЩ
3
4
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Че как да са изостанали? Не са изостанали по технологиите. Изостанали са в друго.Комунистът /като Ким/, забравя, че е човек. Вместо да остави хората на мира, вместо да ги нахрани, като в Ю Корея той им организира масов глад. И който се съпротивлава - на пангара.Но като го гледам самият той не се ограничава в яденето.И от къф зор ги държи като в концлагер. И им забранява да ходят по света?Като им е толкова добре и да ги пъди, пак ще си седят при него.
2
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Северна Корея произвежда ядрени подводници, обаче казват, че били неразвита държава. А България може ли да построи ядрена подводница?
1
6
 
8
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Ако чифуутите (ЮСА) не бяха разделили изкуствено Корея след ВСВ сега нямаше да има нито Ким нито Ун нито rocket guy, нито ядрени сеВкорейски подводници