Пхенян почти завършил плановете за строеж на ядрена подводница

Ким Чен Ун: САЩ са най-големият враг на Северна Корея
9 яну 2021 18:41, Анисия Иванова
86
Пхенян почти завършил плановете за строеж на ядрена подводница
Снимка: БГНЕС

Пхенян почти е завършил плановете си за построяване на ядрена подводница. Това е заявил севернокорейският лидер Ким Чен Ун, цитиран от държавните медии в страната.

Проучването за подводницата е завършено, като предстои финалното оценяване, е казал Ким пред събрание на ръководената от него Корейска работническа партия.

Наред с това Ким Чен Ун е заявил, че Съединените щати са най-големият враг на страната му, предава БНР.

Според АФП Ким хвърля ръкавицата на следващата американска администрация, след като на няколко пъти през последните години показа добри отношения със сегашния президент Доналд Тръмп. Наследникът му Джо Байдън има изключително критично отношение към Пхенян, като е наричал Ким Чен Ун бандит, отбелязва агенцията.

"Без значение кой е на власт, природата на тяхната политика спрямо Северна Корея няма да се промени“, е заявил Ким по време на партийното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ли ще е усещането на"неповторимите"ако това чудо вземе че се разходи до източното им крайбрежие?
36
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До До30не съм казал,че не сме имали свръхзвукови!Просто припомних СТРАТЕГИЯТА тогава!..А стрелбите на Шабла си беха съвсем "конвенционални".За тренинг на Зенитно Ракетните Комплекси се ходеше до Астраханска област в СССР...Ако може изобщо некой ФАКТ от миналото да повдигне настроението ви ще кажа,че ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИ екип ,от ВСИЧКИ във Варшавския Договор,имаше ПРЯКО попадение на ракетата в целта!..та *** са чудеха дали да наградят нашите,или да искат да им заплатим за унищожени
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още не е ясно по колко кубика дърва на час ще гори ядрената подводница на великия севернокорейски кормчия.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова ли президента Слънце не се е появявал от 8 месеца, защото е довършвал чертежите на севернокорейската ядрена подводница.
33
3
 
3
 
! Отговори
Самохвалко преди 3 години
Тоя плондер малко се различава от кремълските джуджета в лъжите си за военната си мощ. Много скоро Байдън ще навре тия самохвалковци на кучено в дир.ника...
32
2
 
6
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До ПроСоТоНавярно си прав брате, истина е, че голяма част от БА на НРБ е била концентрирана в Странджа по обясними причини, все пак сме били граница на СИВ с НАТО (турция).Малките *** не знаят какво е триъгълника на смъртта...Елхово - Звездец - Грудово (понастоящем средец)Баща ми е бил пешак в Звездец и като го питам за службата отговора му е :-АД!!!Ние се смеем на сеВкорейците, ама има една поговоркакойто не храни армията си, ще храни чужда такава
31
4
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Сев. Корея си изигра карите перфектно. Запада не вярваше, подиграваше им се, смеееше им се, не очкакваше, че сами ще направят ядрена бомба. И затова не се намесиха, когато можеше. И когато трябваше. Е сега е вече късно. Сега вече никой на Запад не се смее. Те просто не знаят как да постъпят. Единствения варинт е да го убият, но как да извършиш покушение срещу човек, който не излиза извън държавата си? Сенилното старче, Байдън което бърка името на дъщерите си, едва ли ще може му пръдне на малкия
30
4
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
малкия се оказа костелив орех за Запада със всичките им анализатори, стратези, разузнавания и т.н. Първо те НЕ го знаеха, че съществува въобще - момчето знае перфектен немски и живееше в швейцария с чуждо име. После подцениха го с типично западно високомерия - абе анализаторите, щом в патриархален строй, където правото на първородния е свещенно, баща му прескочи първите 2 ****муни на клона и го избра него. Един родител най-добре си познава децата, видял е нещо в него, другите деца не бяха читави
29
2
 
5
 
! Отговори
До30 преди 3 години
Просо а бе ние си имахме свръх звукови,авиобаза Толбухин си беше въоръжена с МИГ-29,ходили сме там на учение с СРЦ-то преди летните стрелби в Шабла,гледката особено при нощните полети беше неповторима!
28
12
 
11
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Маршал Ким Чен Ун винаги ще брани свободата и независимостта на гордия севернокорейски народ !!!Този смел народ е голям късметлия ,че има такъв велик лидер !!!!Съжалявам че живея в колонизиран Тиквостан...в който скоро ще ни задължат да се жигосаме с някаква краварска сатанинска отрова ....
27
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Вуйчо Ваньотака е,Вуйче!..Аз "ръшках" из ПВО-то,ЗРК..Знам как стояха нещата.Само с една забележка:-Доколкото си спомням,тактиката беше да задържим "ония" не 30,а десет минути...За това време свръхзвуковите трябваше да дойдат на помощ.Те си имаха едни в постоянна бойна готовност..Във въздуха...Техниката ни ТОГАВА беше на най-високо ниво!..С тая разлика,че цветните монитори навлязоха доста бавно,но и "класическите" вършеха чудесна работа.Обаче ракетите на ПВО бяха СЪВЪРШЕНИ!
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия нали уж "ядяха" трева? Космическа програма имат,ядрено оръжие, а сега и ядрени подводници!Та кои бяха Тревопасните?
25
3
 
17
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Чичо ми беше авиомеханик в авиобаза Равнец - туй е близко до Бургас. Работил е предимно на Микоян Гуревич 21, по НАТОвски Fishbed, и по нашеннски МиГ 21.Та вика при тревога първият изстребител трябваше на петата минута да е у въздуха, рашките ни казваха да пазим небето 30мин и после идва попомоща от Одеса... преди 3г. ме накара да го заведа в равнец....Братята си брали тухли, взели си железо, 3 метра храсталаци по пистата.Чичака се разрева. Тъжна картинка е България...
24
5
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Тия откак ходиха на Слънцето нямат спиране
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Абе оня унгарецът, дето бегаше по водостока, прибра ли го жена му?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНКомунисти, Сър!Забавляват се...
21
4
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА ПАРИ ИМА!!!ЗА ХРАНА НА НАСЕЛЕНИЕТО ПАРИ НЯМА!
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските ядрени подводници са едни от най добрите в света!Сега последните модели имат уникална защита която ги прави абсолютно невидими за радарите. Защитата им е толкова добра че до сега никой не ги е виждал тези подводници.
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19АхаИ австриецът Йорг Хайдер, пиян и дрогиран пришпорвал в населено място със 142 км в час, след посещение на виден клуб, в който често гостуват лазещи по водосточни тръби!Верваме!
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо смятате че България не може да произведе ядрени оръжия? Естествено че можем. Всички професори по физика знаят как се прави ядрена бомба.Знаят и ракети как се правят.Ние даже имаме всички необходим ресурси. Имаме уран в големи количества. Не е нужно да внасяме нищо.