Блинкен: САЩ подкрепят суверенитета на Украйна

Заставаме зад независимостта на страната, заяви той
74
Блинкен: САЩ подкрепят суверенитета на Украйна
Антъни Блинкен. Снимка: БГНЕС

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен потвърди в четвъртък ангажимента на Вашингтон за суверенитета, териториалната цялост и независимост на Украйна по време на посещението си в Киев в знак на подкрепа след масивното натрупване на войски от Русия.

„Тук съм наистина по много проста причина, която е, за да потвърдя - от името на президента Байдън - силно - нашата ангажираност към партньорството между нашите страни, нашата ангажираност към суверенитета, териториалната цялост и независимостта на Украйна“, каза той по време на първата визита в Киев от високопоставен американски служител при Байдън.


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХАХА КРАВАРЕТЕ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ ПОДКРЕПИТЕЛИ ААХАХАХ САМО ДЕТ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ
66
1
 
13
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
До АнонименСамо в мокрите сънища на джендъри---които като гръмне пиратка и се свиват на кравай под масата хахаххаха Абе ти в кой свят се намираш бе кой ещ пострада повече от газово ембарго икономиката на Европа или на Русия..Русия изнася за Китай НАЙ-СИЛНАТА ИКОТОМИКА В СВЕТА без ресурси джендърите в европа ще окапят! Първата зима без газ и Меркел ще я изгонят с камъни хахах само да не се ядоса Путин, че следващият 9 май да не е в Берлин хахах
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ананимен 62, Петролно-газово ембарго казваш, добре, само дето аз не съм чул руснаците да са молили някой да му прадават нефт и газ. По скоро май други държави се надяват Русия да не им спре доставките. Ти знаеш ли изобщо колко са 1 трилион $?
64
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 1 месец
До НаблюдателТи не си наблюдател, а слепок, умствен слепок.
63
1
 
13
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
Г-н Блинкен би могъл и по-подробно да разясни зад какво стоят САЩ в Украйна.Напр.--на първо място дали подкрепят идеологичиските постановки на радикалните националисти,последователи на Бандера/Шухевич/които сега управляват Украйна/!?На второ-подкрепят ли издевателствата над рускоезичното население и други етнически групии в опитите те да бъдат принудени да се "украинизират"!?И трето подкрепят ли тези"украинци",които заявяват,че ще взривят атомни централи в случай на поражение при война с Русия!?
62
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работата отива към връщане на Крим на Украйна заедно с 1 трилион долара компенсации заради золумите направени там от Русия. Миналата седмица беше гласувано "Ще ви наложим петролно-газово ембарго ако нападнете Украйна", а след 5-6 месеца ще бъде "Ще ви наложим петролно-газово ембарго, ако не върнете Крим и не си платите нанесените щети на Украйна".
61
13
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До хахахаха...............Американската демокрация я знаем...........Смееш се истерично, приятелю! Дай ми пример за руската "демокрация", "режим" или "русский свет", които да са по-успешни от този на САЩ! Къде е това? В Крим ли, в Донбас или Луганск? Или може би в Приднестровието, в Абхазия и Южна Осетия? Или може би в Сирия?
60
2
 
18
 
! Отговори
хахахаха преди 1 месец
До БългаринАмериканската демокрация я знаем (вече подкрепяни и от ЛГБТ управлението на меките брюкселски китки) - където са бомбардирали демократично след това живот няма! Нито в Авганистан е по-добре, нито в Ирак, нито в Сирия или Ливан. Отиват заграбват каквото има за заграбване а туземците се бият в техен интерес. Плевналиев заради американският Обонго интерес искаше да се бием и ние в Украйна (Боже, опази!!!). 30 години демокрация - 3 млн българи по-малко, но купуваме американски хвърчила!
59
1
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 1 месец
Днес подкрепя утре не! Така е прието в САЩ.Докато си им изгоден ..... .
58
14
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Анонимен..............Та където и да се намесят с подкрепата си, САЩ не решават проблеми. Разделят народи, налагат възгледи, ограбват суровини...Единствено Рсия е тази, която разделя народи ! Преди 140 години раздели българският народ на БЪЛГАРИ и русофили, за да защитават русофилите руските имперски интереси.
57
18
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Занапред нормалните държави ще се държат с Русия като с бясно куче, ще я държат надалеч и ще дезинфекцират всичко до, което тя се докосне.
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Та където и да се намесят с подкрепата си, САЩ не решават проблеми. Разделят народи, налагат възгледи, ограбват суровини и поставят под икономическа зависимост. Да се хвалят робите, кой е по нахранен не променя положението им.Толкоз за помощта от САЩ. Ако не си полезен не си нужен.
55
9
 
3
 
! Отговори
Башар Асад преди 1 месец
Не знам защо законното правителство на Украйна не покани САЩ да направят военни бази на украинска територия. нали така направихме ние с Малкият Мук от Кремъл! Помогна ни много, дори скри факта, че сме употребявали химическо оръжие!
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна подкрепя САЩ да окупират Русия.
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не влизат в Донбас и Луганск?Защо не пращат войски на Източния фронт?Украйна трябва да ги покани да направят учения на границата с Русия.
52
3
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
До Анонимен...........Кое бе образ ?.....Голямата тояга, която ще опитат!.
51
5
 
2
 
! Отговори
Путиноидчи преди 1 месец
Време беше да пуснете нормална статия за да изкараме малко пари. Под новини конкретно за Русия и ФАЩ плащат повече рубли. Благодарим на редакционния съвет спасибо друзя.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ИстинатаКое бе образ ?
49
16
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
До Анонимен..................Че кога тва ?.....................Ами че рашките винаги са били мерзавци и когато са виждали, че ще им се размине леко са го провели!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ИстинатаЧе кога тва ?