Рекорден брой мигранти са хванати при опит да влязат във Великобритания

Властите в събота са задържали 828 нелегални мигранти
25 авг 2021 00:15, Ния Христова
18
Рекорден брой мигранти са хванати при опит да влязат във Великобритания
Снимка: БГНЕС
Властите във Великобритания обявиха, че в събота са задържали 828 нелегални мигранти, които се опитвали да влязат на територията на кралството през Ламанша. Според данни на вътрешното министерство, това е рекорден брой за едно денонощие, съобщи Би Би Си.
 
"В събота властите във Великобритания спасиха и прихванаха 828 човека в 30 малки лодки".
 
През същия ден властите във Франция са задържали 193-ма души в 10 лодки.
Още по темата
 
Предишният рекорд беше отбелязан на 12 август. Тогава британските власти успяха да заловят 592-ма нелегални, а от началото на годината на Острова са пристигнали 12,5 хиляди човека.
 
Мигрантите се опитват през Франция да влязат във Великобритания, защото смятат, че там ще им бъде по-лесно да легализират пребиваването си, да получат работа и социални помощи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в този ред на мисли - ако 828 типични пияни млади английски запалянковци влязат в афганистан, отидат в центъра на кабул и започнат да се държат както в европа - да уринират по централните улици и сградите, да ходят голи до кръста, да трошат прозорци, задяват жените и се сбиват с всеки минувач, дали талибаните и дори предното редовно афганско правителство щеше да ги търпи? и да искат социални помощи, пари, храна и да отказват връщане, както и да нямат документи?
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лондон е абсолютно блато. Дюнерджиници навсякъде, брадати, забулени, джамии, индийци колкото искаш и най-лошото е че са адски нагли. Мислят се за повече от самите лондончани и това е защото правителството им даде силата. Може ли индийско семейство да е настанено в дом за 1000000 паунда и да им дават по 700 пайнда на глава всеки месец? Сега да си сърбат попарата
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези млади мъже -мигранти да ги докарат на магистрала Хемус - ще я построят за 1 година .
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия неще в ЕС и неще европейци затова ще бъде културно обогатена от пакистанци, афганистанци и африканци и дим ще се вдигa. Англия има морален дълг да приема афганистанци заради агресията си в Афганистан. Пакистан е английско произведение, Англия откъсна Пакистан от Индия и създаде тази радикална ислямистка терористична многолюдна страна. Дa не говоря за Африка или за Палестина, още едно английско произведение. Или за избиването на индианците. Разпад за Нaглосаксония!
6
1
 
4
 
! Отговори
Съндрача преди 2 години
Великобритания е цялата колониална империя в кояро слънцето ,,никога не залязва''.но само за кодош,точно в Англия,никога слънце не изгрява. Факти и парадокси.
5
0
 
12
 
! Отговори
Истина преди 2 години
За съжаление ислямските мигранти не са бежанци търсещи закрила, и свързани с ислямски терористични групи с цел противозаконна инвазия с цел окупация,асимилация, деморализация,ограбване и геноцид на всички немюсулмани, които откажат да приемат тяхната радикална фалшива престъпна идеоллогия, според която ако вършат дяволски дела като измама,кражба,убийства,отвличане изнасилване терор и др.,ще отидат в рая с много девици,както измамно представят и рая и Бог, който според тях ще приема злодеи в рая
4
2
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Ще ги направят поданици на короната и ще ги пратят на некой фоклендски остров да копат картофа
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
французите нищо не правят, то е ясно, френската полиция е като българската - когато е нещо незначително или протест, се появяват вълни от полицаи и всички са големи куражлии, ако обаче става дума за тероризъм, убийство или мигранти, които може да са терористи - са гола вода
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До кога ще е това безумие. Време е страните да обявят тотален отказ от емигранти. Тези хора не се интегрират, те само влошават живота на хората. САЩ нарочно напълниха Европа с тези, нали и те от години се борят с техните мигранти и нищо.
1
0
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Каква работа от тия,те чакат само помощи.