36 са вече жертвите на рухналата в Нигерия сграда

21-етажната сграда се срина в понеделник
4 ное 2021 14:47, Ния Христова
7
36 са вече жертвите на рухналата в Нигерия сграда
Снимка: БГНЕС
Броят на загиналите при срутването на 21-етажната сграда в нигерийската търговска столица Лагос е достигнал 36, съобщиха службите за спешна помощ, цитирани от "Франспрес".
 
"Досега е потвърдена смъртта на 36 души - 33 мъже и три жени , има девет оцелели", каза за АФП Феми Оке-Осанинтолу, генерален мениджър на Държавната агенция за управление на извънредни ситуации в Лагос.
 
Семейства и приятели на хора, останали под развалините, чакаха на място, докато спасителните операции по издирване на оцелели продължиха три дни. От службите за спешна помощ съобщиха в сряда, че са открити 22 тела. По-късно през деня са открити още.
Още по темата
 
Ибрахим Фаринлойе от Националната агенция за управление при извънредни ситуации потвърди новите данни, като написа в текстово съобщение до AFP: "36 мъртви и девет живи". 
 
Причината за срутването все още не е извества. Властите са разпоредили разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Стойте си на дърветата бонговци - по рядко падат!
3
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
ЗАЩО В НИГЕРИЯ ЖИВЕЯТ -ТОЛКОВА МИЛИОНИ ЧОВЕЧЕТА --КАТО НЯМА НЕОБХОДИМИТЕ УСЛОВИЯ И ИКОНОМИКА !?+!??!?? ВЯРНО- БРИТАНЦИТЕ ЦИЦАТ ПЕТРОЛА ИМ - И ПЛАЩАТ : " ПОЩО ЗАЩО " !!!! НО, ИМА И НИГЕРИСКА "АРМИЯ" ,КОЯТО СЕ БУНТУВА !!! АЙДЕ БЕ КИТАЙ ОВЛАДЕЙТЕ РЕГИОНА -НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА ВИ -СЪВМЕСТНО С РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Каква новина! Вече ще спя спокойно. Как е по Ел Салвадор има ли нещо ?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какъв цимент са отляли колоните и трегерите на тази сграда. С пясък ли. 30 години съм работил като технически ръководител по строежите. Никога не съм разрешавал да се налива бетона преди да го проверят от лабораторията и да гарантират с подписите си че бетона е на 100 процента годен за строеж. Моя сграда все още няма паднала.Тази сграда още нее довършена и падна. Сигурно и основите и са от пясък.