Джъстин Трюдо е напуснал резиденцията си заради протестите

Протестите срещу COVID ограниченията не спират
Обновена: 30 яну 2022 11:15 | 30 яну 2022 11:15, Ния Христова
172
Джъстин Трюдо е напуснал резиденцията си заради протестите
Снимка: БГНЕС
Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и семейството му са напуснали резиденцията си от съображения за сигурност заради продължаващите протести срещу COVID ограниченията, съобщи канадският телевизионен канал CBC News, позовавайки се на свои източници, предаде БГНЕС.
 
"На фона на опасенията за сигурността Трюдо и семейството му са се преместили от дома си на неназовано място в столицата на страната", съобщава каналът, който не разкрива източниците.
 
Вчера хиляди шофьори на камиони и други протестиращи са се събрали на хълма на Парламента в Отава с призив за прекратяване на задължителните ваксинации и други ограничения, свързани с коронавируса. 
 
Според телевизионния канал през следващите часове в центъра на града се очаква да пристигнат още хора, тъй като шофьорите на камиони, които инициираха акцията, както и техните поддръжници, напускат сборните пунктове в източната и западната част на Отава и се отправят към Парламентарния хълм. 
 
Досега протестът е бил мирен, подчертават от CBC News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Жъстина много му се иска този конвой да беше гейй парад :-)
107
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега какво: ще им измият камионите с водни оръдия или ще им начупят стоповете с палки?Може и конна полиция да включат.
106
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бял автобус ме преследва в живота, а Трюдо? Нал беше мноу ербап, че "маргиналите" са малко и ти си твърд като .... Голем го извади ама мек.
105
2
 
63
 
! Отговори
дфгх преди 2 години
Браво, Канада! 150 000 камиона са в Отава. На минус 20 никой не се отказва!Стискаме палци!Има вече призиви за Конвой в Европа!
104
1
 
59
 
! Отговори
бай, бай глобалисти! преди 2 години
Всички глобалисти си приличат - с кеф те ограбват и съсипват живота, даже ти се подиграват в лицето, но видят ли сериозна съпротива срещу себе си с квичене първи напускат кораба и се крият през девет планини в десетата!
103
1
 
53
 
! Отговори
Последни Новини преди 2 години
поредният Припаднал на Тенис Корта в Австралия, но не било Ваксинация, било Изтощение - интересно как за Целият си Живот преди КОВИДВаксините, не бях гледал Професионални Спортисти да Тупват по Кортовете и Игрищата!
102
34
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото повече шофери, толкова повече IQ-то пада, защото се дели на по-голям брой. Но сборът му винаги е равен на 130.
101
5
 
8
 
! Отговори
Фидел от Гроба преди 2 години
Жустан, винаги беше Любимият ми Син, Майка му Маргарета - толкова СебеОтдадена Комунистка никога не бях срещал, буквално ме изнасилваше, за да създадем Истински Комунистически Лидер, който да поведе ККР, да не се бърка с Китайската Комунистическа Република, това е Канадската Комунистическа Република. Маргарета ми казваше, че Пиер е х0мо и пед0, всичките й деца са от любовниците й - Другари Комунисти.
100
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мамо, татко, съградете ми друг свят. Свят с всичките ми приятели. Свят, в който хората имат цяло лице. Свят, в който баба ми отново ме тъпче с ябълков пай и ме взема в прегръдките си, когато ме боли корем. Свят, в който мога да играя отново на детската площадка. Свят, в който мога да празнувам рождения си ден отново, да ходя на спорт или музикално училище. Свят, в който хората с нетърпение очакват да се видят отново и не се страхуват един от друг. Свят, в който мога да бъда отново нормално дете." ДА НИЕ ЩЕ!!
99
1
 
62
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
Трюдо не беше ли под карантина? Защо му е позволено да напусне дома си?
98
0
 
40
 
! Отговори
До лош пророк преди 2 години
Винаги има първи път. И не са много мирни тираджиите.
97
21
 
12
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 2 години
айде на бас, че Нищо, ама Нищо, тези Протесни няма да Променят! посочете ми Пример в Историята, при който Мирни Протести са довели до Промяна!! това е само Исторически Необрозаваните да си мислят, че така може да постигнат промяна и да си изразходят енергията за нищо, но да изпуснат малко насъбралото се у обществото напрежение!!!
96
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да идат да протестират в САЩ , нали те им искат сертификатите при пресичането на границата , ама в САЩ не си позволяват подобни протести .
95
1
 
43
 
! Отговори
Канадците на преди 2 години
Минус 20 в Отава, възстанаха из мрака на свойте души подтиснати от Диктатора Трюдо! а Българите на Минус 2 са доволни от живота си и си стоят на студено в неотоплените панелки, дето добре, че БКП им ги построи, че наследниците им знаят само "дай" и никога те не дават! още 1 месец и цената на тока като стане 10-на, тогава ще разберат, какво е глад и студ, ама ще е късно...
94
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стартира конвой и към Канбера
93
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Аз съм КАНАДец Няма да седна , Няма да млъкна Няма да се съобразя,Искам страната си обратно"Всички плакати са в този дух!
92
0
 
35
 
! Отговори
Последни Новини преди 2 години
Канадската Държавна Телевизия: "Русия е зад Протеста". Казах ви, пак Путин е Виновен!
91
5
 
6
 
! Отговори
Канада е Мъртва преди 2 години
да Живее Северна Куба начело с ПървоРодният син на Фидел - Жустен!
90
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОКЛОН ПРЕД ХОРАТА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! ПОКЛОН ПРЕД ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА КОНВОЯ!
89
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С В О Б О Д А