Китай няма да подкрепи финансовите санкции срещу Русия

Ще запазим нормалните икономически и търговски връзки, посочи Гуо Шуцин
214
Китай няма да подкрепи финансовите санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Китай няма да се присъедини към налаганите от Европа и САЩ финансови санкции на Русия заради инвазията в Украйна, съобщи китайският банков регулатор, цитиран от Асошиейтед прес.

Китай се противопоставя на санкциите, заяви Гуо Шуцин, председател на китайската Комисия за банкова и застрахователна регулация.

"Няма да се присъединим към тези санкции, ще запазим нормалните икономически, търговски и финансови връзки с нашите партньори", заяви Гуо на пресконференция.

Според китайската страна всички санкции са едностранни, „тъй като те нямат правна основа и няма да имат необходимия ефект".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 144-ми тя държавата не струва толкова.
120
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХА ХА ХА ХА ША ПЛАШАТ РУСИЯ АМИ КИТАЙ, ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ, ИРАН, И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ, ТОВА Е 3/4 ОТ СВЕТА БЕ СТИГА ДА ТИ СЕ ТЪРГУВА. ХА ХА ХА ХА. КЕФ МИ Е ДА ГИ СЛУШАМ ДЖЕНДЪРИТЕ.
119
8
 
37
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
В основата и на този конфликт стои световният агресор - САЩ. Бруталната Желязна завеса, която беше спусната от Вашингтон, не може да скрие истината
118
12
 
34
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Много сте ограничени, Русия е велика и велика ще остане, ама щото плямпате много, ще ви видя утре как ще си пълните резервоара с 5 лв за литър и ще викате след време, що ни трябваше да подкрепяме отново неподходящата страна, защо не попрочетохме малко за Световната конспирация......
117
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В графата ''общ държавен дълг'' на САЩ е посочена сумата от 30,012 трилиона долара. Това е рекордна цифра на американския държавен дълг за целия период на съществуването му.
116
4
 
12
 
! Отговори
11 преди 2 години
Браво!
115
5
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Освен, че се очакваше подобна реакция от другия дикатор, ми се иска да попитам Днес.БГ - вие четете ли си статиите преди да ги публикувате? 3 абсолютно еднакви абзаца.. цялата статия ви се състои от 2 изречения.. потресаващи. Огромен процент от публикациите ви са такива - повтарят едно и също, пълни с правописни грешки.. просто срамота.
114
9
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Светът трябва да прости на Русия за войната в Украйна !
113
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже много "умни" защитници на Китай се изказват тук,само една малка вметка-ако още си мислите,че Европа стои зад тая простотия със зелената сделка,добре е да изтрезнеете от ракията малко.Китай е най-големият производител на фотоволтаици и за последните години,докато се хихикахте на кюлчета,чекмеджета и Радеви вълнения, то китайците изкупиха огромна част българска земя за да си правят централите.Като ви спрат тецове,ток,суровини, ходете се грейте с минерална вода.И искайте интернет от Иран.
112
1
 
3
 
! Отговори
натовски джендър преди 2 години
До Анонименв ядрената война ням икономика приятелю им аедин голям който ти ням ада успееш да видиш
111
4
 
17
 
! Отговори
натовски наивник преди 2 години
най-големите страни с над 3 милиарда население останаха страни о т санкциите -арабските страни,Индия ,Китай,Бразилия а да познаем кой ще го отнес ес анкциите
110
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Третата световна война ще е на демократичния западен свят срещу диктаторските режими! Познайте кой ще яде дървото! На кйто икономиката му не е свободна и съответно не толкова ефективна - на ***.я и Си Дзин Пиня!
109
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диктаторите се подкрепят! Нормално! Ако падне единия може и другия да стигне до дръвника!
108
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия с нейните алчни крадци (начело с Путeн) има един от най-ощетените народи в света...
107
10
 
22
 
! Отговори
Финансово Босс преди 2 години
Брюкселските предатели продължават да съсипват ?-икономиката. Накараха компаниите да продават на безценица активи за милиарди, активи които някой ще КУПИ...
106
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия с нейните неизчерпаеми суровинни богатства и Китай съвременната фабрика за всичко са си абсолютно самодостатъчни,като сложим и една Индия като огромен потребител и следствие на гореизброеното можем да заключим,че ерата на Западната цивилизация като водещ фактор в света е на път да приключи!
105
13
 
12
 
! Отговори
Black Sea преди 2 години
До 126. Половината свят не подкрепя санкциите срещу Русия. Китай, Индия, Бразилия, Мексико, Аржентина, ЮАР и т.н.То пък тия държави такъв бизнес правят с Русия, че ум да ти зайде. Апропо нещо за Чили? Уругвай?
104
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Китай е много далеч от Европа и ценностите и..." --- и по-добре! Че с тия ценности за унищожаване на всякаква националност, възхвала на природните грешки, зелени сделки, ислямизация и прочие Европа скоро няма да существува!
103
29
 
13
 
! Отговори
So wie SO преди 2 години
Бойкот на китайските стоки, то това производство на чинезише дрьнкулки и без това всичкото е за кенефя! Нека се прегръщат и целуват с рашките а народа им да гладува и вьрят кьм ада...
102
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхме ги европейците - голям го вадят, но нямаха топки да блокират Газпромбанк, щото оставахме без доставки. След решението на Опек, да не увеличат добива ще продължаваме да плащаме бензин на 3-3,50лв