Блинкен: Украйна може да спечели войната

Не се знае колко дълго ще продължи конфликта
142
Блинкен: Украйна може да спечели войната
Снимка: БГНЕС

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен е убеден, че Украйна може да спечели войната си с Русия.

Пред BBC той заяви, че не можe да каже колко дълго ще продължи конфликтът, но настоя, че поражението на Украйна не е неизбежно.

Блинкен похвали "изключителната устойчивост" на украинския народ.

„Ако намерението на Москва е да се опита по някакъв начин да свали правителството и да установи свой собствен марионетен режим, 45 милиона украинци ще отхвърлят това по един или друг начин“, каза той.

Войната не тръгна така, както може би е планирал руският президент Владимир Путин, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Антъни Блинкен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в Мриупол бандерите отиват накъм приключване. Както и по други места. Защо нашенските им привърженици не са вече там, да подкрепят тези храбреци? Защо само хлопат по клавиатурките с нежните пръстчета? Поне един прайд да направят в тяхна подкрепа, или сега е много студено?
51
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинските фашизоиди ще плъзнат из Европа, а те са по-зли от "бойците" на Идил и Ислямска държава. Тепърва щв им ядем попарата!
50
4
 
19
 
! Отговори
до 70 преди 2 години
Легионерите не са ли малко малко. Нещо няма много хора, мераклии да *** за пари. А в тази война въпросните килъри ще се бият на чужда територия, без съюзници и срещу силен противник, който ги познава. Шансовете им за оцеляване не са големи.
49
3
 
37
 
! Отговори
До 69 Платен трол преди 2 години
Фейк! Лъжлив пронатовски ***! Във всяка част на украинската армия има рота на Азов, Айвар, Десен сектор за "повишаване на духа" Убиват всеки, ако тръгне назад! Гледай филма на френската журналистка как пронацистите бомбардират жилищни блокове!
48
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кървавия Блинкен, не те ли е срам да надъхваш бандеровските престъпници,и да умират невинни хора?!? Вържи си бандеровските ***,и да се прочисти този бар дак Украйна,и хората да заживеят човешки.
47
6
 
42
 
! Отговори
До 69 преди 2 години
Зеленски въоръжава цивилни и затворници. Украинските войски се крият в градовете. Украинската армия стреля по АЕЦ-а
46
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия зад океана не са наситиха на войни и кръв. Чужди войни, водени в интерес на САЩ и чужда кръв, която вампирите от Уолстрийт да лочат. То даже Зеленски им го каза накрая. Само нашите платени троляци са в голям възторг.
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се карайте Русия ли, Украйна ли, а си плюйте у пазвите да не ви дойде дома това нещастие! Тогава ще видите какво става с един народ, който има "поддръжници и съюзници", ама държавата му е порутена, а мъжете избити! Из коментарите става видно, че на малко хора им е ясна мисълта!
44
3
 
46
 
! Отговори
Лицемерието на ЕС преди 2 години
ЕС и Англия правят всичко възможно да нажежават обстановката и пращат оръжие на Украйна вместо да се помогнат за мирни преговори! Хуманитарна помощ - ДА, военна - НЕ!!! Целта е ясна - разрушаване на две славянски държави!
43
15
 
7
 
! Отговори
Тролове преди 2 години
пишете го вече Путин фалирал и няма да ви плаща повече!
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има един интересен филм, казва се Украйна-маските на революцията. Той, ще ви даде доста отговор, на много въпроси.
41
0
 
11
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Въпроса е,не русофил,или русофоб,а да се разсъждава трезво!Друг е въпроса, как ни изнася!
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Ооооооо, след тежката ти забрана Путин моментално ще изтегли армията си от Украйна, въпрос на часове е! А после украинците паметник ще ти издигнат в центъра на Харков, с копие в Одеса! И ще го нарекат "Паметник на ухиления български спасител".
39
10
 
21
 
! Отговори
Стига преди 2 години
Смешни сте вече и Европа и САЩ провокатори на която съвест лежат хиляди Укропи във укройна! Наляхте милярди във Нацисткия проект на Азов и Десен сектор и сега европейците ще ви сърбат попарата!!! СЛАВА РУСИЯ СЛАВА НА СПАСИТЕЛИТЕ СЛАВА БРАТСКИ РУСКИ НАРОД!!!
38
5
 
19
 
! Отговори
Фашагите са обречени преди 2 години
Нато само гледа и надъхва фашагите ама го е страх от Русия.
37
3
 
18
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
Защо публикувате мисли на халюциниращ?Не искам Путин да спечели, но не искам и Европа да страда заради Манипулациите на Смешника Зеленски и объркана Америка!
36
4
 
7
 
! Отговори
ВънСатаНАТОотРодинат преди 2 години
Може да спечели само ако Яхве се застъпи , но едва ли. Цоинистите са прокълнати от Яхве и поради това са ги е обрекъл да са ***,като нашия евро-атлантик Сулю, известен с пословичната си ненавист към християнството и омразата си към българския народ!
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ххх На всичкото отгоре, украинците вече обкръжават Москва и изтрепват руските атомни подводници с байрактари, въоръжени с джавелини! Краят на Сатрапията е близко, другарки и другари!
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците избягаха като страхливци............от Афганистан, сега оставиха и Украйна.............жалко за обикновените хора в Украйна............украинци и руснаци...........това е една братоубийствена война!!!!
33
11
 
3
 
! Отговори
whistleblower преди 2 години
Съвременните войни се решават не със сила а с технологии. Сега запада има реален шанс да си тества най-новите оръжия в Украйна но дали искат да ги разкриват на този етап е въпроса понеже Русия и Китай само чакат да ги изкопират както всичките им оръжия до сега.