Премиерът на Албания за България: Вие сте пълен хаос, позор

Срамно е страна членка на НАТО да държи като заложник други 2 страни членки
Обновена: 23 юни 2022 16:44 | 23 юни 2022 11:55, Елка Василева
4
Премиерът на Албания за България: Вие сте пълен хаос, позор
Кадър: БНТ

Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две други страни от НАТО. Така премиерът на Албания Еди Рама коментира пред БНТ случващото се в България по казуса с европейската интеграция на Северна Македония и Албания.

Още по темата
Рама участва в срещата на върха ЕС - Западните Балкани.

"Вие сте хаос, пълен хаос. Вие сте позор. Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две други страни от НАТО, докато в задния двор на Европа се води гореща война. И, разбира се, не е приятно да виждаме как 26 други държави демонстрират плашещо безсилие“, каза Рама.

Запитан дали очаква добри новини, той каза: „Предпочитам да нямам очаквания за добри новини, защото както казах и вчера, имаше известен оптимизъм, но ето ни тук - нов ден в Европа, но не и в България", заяви Рама.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой те пусна в НАТО, албанине? НАТО е затвор за вас. Няма да избягате в Русия, Русия няма да ви вземе. Ще ни плаши нас. Позорен албан. Неблагодарен албан.
2
3
 
8
 
! Отговори
ТО Е СРАМНО преди 1 година
И да се месиш в суверенитета на България но го правиш . Най добрия вариант е България вън от ЕС и НАТО а такива като вас да ги приемат както искат тъкмо ще докарате по бързо до крах целия Евросъюз
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуснахме ги в НАТО, а те ни се качиха на главите. Били членки на НАТО. Кой ги пусна в НАТО? Вчера влязоха и вече се самохвалят. Благодарете, че ви пуснахме в НАТО. Албаните и макетата са позор за НАТО.