Тайван: Новината за прелитане на китайски изтребители е невярна

Тайпе има пълна представа за дейностите в близост до Тайван и е в готовност за "отговор"
2 авг 2022 22:04, Йоана Цонева
41
Тайван: Новината за прелитане на китайски изтребители е невярна
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната на Тайван заяви късно във вторник, че съобщенията на китайските държавни медии за китайски изтребители Су-35, които пресичат чувствителния Тайвански проток, разделящ острова от Китай, са неверни, предаде "Ройтерс".

Още по темата
В изявлението си министерството заяви, че има пълна представа за дейностите в близост до Тайван и ще изпрати по подходящ начин сили в отговор на "вражески заплахи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те за летяли но близо и на друго. Мисирлъка обаче търси скандали и сензации и нарочно пише няколко фалшиви статийки. А за такова нещо в Китай се ходи в затвора. В бегето няма един осъден журналист. Хората се принуждаваха да ги бият.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китай спира износа на пясък към провинция Тайван от 2ри Август. От утре да търсят САЩ да им внасят песък.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ше смее някой да прелети до къде баба е там, бе? Пардон CVN-76
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз да добавя и шесто, китайската средна класа вече е повече от цялото население на сащ, а китайците са с най много технологични патенти - повече от ес, сащ и корея взети заедно. А ето и седмо - японците са набулбакани с американски дълг, а техният собствен е над 200 % от бвп, а американците имат търговски дефицит с китай и дори търговската война на тръмп не можа да го намали.
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между Япония и Китай обаче има доста разлики.Първо Китай не се води победена от САЩ държаваВторо Китай не е американски васал.Трето Китайската армия е независима и няма ограниченияЧетвърто Китай са 1.5 море хораПето Китай е бъкан с ресурси и в добри отношения със съседната още по бъкана Русия.
24
13
 
10
 
! Отговори
Историк преди 1 година
Ситуацията с Китай ми напомня на тази от 80-те години на миналия век когато повечето анализатори твърдяха, че Япония ще изпревари САЩ. Японците тогава бяха дръпнали доста напред в технологиите, СОНИ, Хонда и т.н. Не ме разбирайте погрешно, Япония все още е водеща държава но не са САЩ. Та така и с Китай, вече виждаме пред очите ни как балона изпуска въздух. Крах на недвижимите имоти, рецесия, демографска криза. Населението на Китай до 2050 с тези темпове ще намалее наполовина.
23
10
 
0
 
! Отговори
Както преди 1 година
Неколкократно ти заявих не се обрьщй кьм мене по никакъв повод и какво трябвало не ме интересува оправяйте се
22
1
 
10
 
! Отговори
Политиката на Китай преди 1 година
Ще доведе до повторение на събитията 1989 година на площад " Тянанмън".
21
3
 
11
 
! Отговори
До27 преди 1 година
Спокойно бе човек защо се нервиш? Това че са подписали за 40 милиарда не значи че ще им ги дадат всичките на куп. 8 милиарда е военната помощ която са получили или е на път за Украйна. Вова може да издъхне във ваната всеки момент така че на американците може и да им излезе и по-евтино.
20
9
 
3
 
! Отговори
До 24: преди 1 година
Ти си уникален тъпaнaр. Военната помощ ПРИЕТА от Конгреса през Май бе $40 Милиарда от САЩ + отделно 20 Милиарда Евро от ЕС, сумарно $60 Милиарда. Келепир - ЙОК. Дори да отпуснат сега $40 Трилиона, ефекта ще бъде същия.
19
0
 
13
 
! Отговори
Да 22 хахото преди 1 година
Ти излизал ли си скоро по улиците на големите ни градове, А?! Девойки с дирници като на тези полк тупана, деца с две гуши които не ходят ,а се търкаля като бурета .
18
7
 
12
 
! Отговори
Активист БСП(к) преди 1 година
Очевидно Вова остава сам срещу американците - китайците се оказаха един безполезен хартиен тигър. Днес Байден подписа още 540 милиона военна помощ за Украйна или общо 8 милиарда от началото на войната. Вова го чака много горещо лято. Дерзай!!
17
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китай никога не е заявявал, че е "самодостатъчен", точно обратното, ама ти си толкова пияно и пpocто, че не се усещаш.
16
4
 
13
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
И каква ще е развръзката , А?! И Китай и Русия имат претенции ,че са си самодостатъчни , ами да си седят в гьола и да не претендират.
15
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Новите свръхоръжия на САЩ" са 150 килограмовите тюлени и тлъсти нeгъpки, всичко над 70% от гмеж на нeгри, латино и всякакви нeщaстници; всички с деформирани от тлъстини крака, ходещи като пaтки, които всеки ден сеpaт едни огромни миризливи лaйна.
14
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЯМБОЛИЯ: на краварите "съвсем новите свръхоръжия" им се вика наглост и блъф. Затова руснаците и китайците не играят покер а шах! Да видим есента на догодина каква ще е развръзката, а?!
13
10
 
1
 
! Отговори
ЗАПОЧНА СЕ! преди 1 година
Украйна беше само ордьовър! Основното е за догодина или малко по-натам!
12
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само изключителен пpocтак може да се радва на краварска провокация на десетки хиляди километри от САЩ, която може да предизвика световна война и затриването на децата му.
11
14
 
17
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Китай и Русия знаят много добре за съвсем новите свръхоръжия на САЩ и освен да лъскат обувките на Чичо Сам,за друго повече нямат сила и кураж.
10
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пopнозвездата Паула от коментар 12 е 100 пъти по-интелигентна от платените сopoсоидни тpoлове.