Глобална мания по корейските сериали

Нетфликс разширява предложенията от страната
17 яну 2023 21:21, Росен Стойчев
11
Глобална мания по корейските сериали
Снимка: БГНЕС/EPA

Платформата Нетфликс обяви плановете си за рекордно предлагане на корейско съдържание в своята платформа, съобщи CNN.

Компанията излезе с изявление за годината.

Още по темата
  Планирано е голямо разширение на предложенията за сериали и филми от Южна Корея.

През миналата година 60% от абонатите на платформата са гледали корейско съдържание. Популярността на продуктите от страната расте непрестанно през последното десетилетие.

В момента едни от най-гледаните заглавие в платформата са именно корейски. Представителят на услугата за Южна Корея Дон Канг обяви, че това показва глобалната популярност на продуктите, представени от неговата страна.

Очаква се през тази година да бъдат пуснати 35 нови програми, филми и сериали. Такива постоянно присъстват сред най-гледаните десет на платформата.

Глобалният интерес вероятно ще разшири и тяхното производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пьк не се отказвам от турските сериали!Корейската култура не ни е близка,докато с турците имаме много общи неща.Е,за задоволяване на любопитството може да се изгледат 1,2 филма-и толкоз! Техниката да идва оттам ама сериалите за всеки вкус-от Турция!
8
1
 
3
 
! Отговори
До Мехмед преди 1 година
Корейците така си изглеждат и такава им е културата.Младите може да се обличат така без да са обратни.И за това никъде няма да видиш корейска хомопропаганда.Там обратните са си просто обратни без значение дали изглеждат по този начин
7
0
 
6
 
! Отговори
Яяяя преди 1 година
Интересна мелодрама за двете Корей е "Любовно приземяване". Силна драма за честния човек е "Мой, Господин!". Готин коктейл от жанрове в "Целителят (Healer)". Тежки ,но прекрасни "Алено сърце", "Мистър Слънчице". най-доброто фентъзи за 22 г "Алхимия на душите"
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ви се гледа екшън препоръчвам "Fabricated city". Ако искате зомбита - "Влак до Пусан", определено корейците правят най-добрите зомбита! Ако ви се гледа комедия и романтика - "Легенда за синьото море" и разбира се "Корейска одисея". Заслужават си всеки един епизод!
5
0
 
8
 
! Отговори
Edin преди 1 година
Бих препоръчал "Романичният доктор" (Doctor romantic) втори сезон. Има го качен и в Ютуба с английски субтитри. С интерес го гледах.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сюжетът не е ли един и същ? Не, че се интересувам, но са ми попадали случайно - бедната корейка от работещата класа се влюбва в богатия и красив наследник в една от техните корпорации и започва една любоффф....
3
6
 
5
 
! Отговори
Мехмед преди 1 година
На снимката не се различава кой е мъж, кой е жена..
2
0
 
8
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Корейското и европейското кино и сериали дърпат последните 2 години особено за хората които им се гледа нещо ново в което да няма супергерои или лгбт пропаганда
1
9
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КАКВО НИ ПУКА НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗА КОРЕЙСКИ СЕРИАЛИ! ТОВА РЕКЛАМА НА НЕТФЛИКС ЛИ Е! И КАТО ПУСНЕ ОЩЕ 35 КАНАЛА НЕТФЛИКС ТОВА НАС КАТО ЦЯЛО КАК НИ КАСАЕ! НОВИНИ ИМА МНОГО КОИТО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ ДНЕС ,А ТИ ПУСКАШ ТАЯ ГЛУПОСТ!