Георгиевски за истерията в Северна Македония

Има групи посочващи имената на българи
22 яну 2023 11:15, Росен Стойчев
71
Георгиевски за истерията в Северна Македония
Снимка: БГНЕС

Това нападение е срещу всички българи в република Северна Македония.

Още по темата
Това обяви Любчо Георгиевски в ефира на Нова Нюз.

Той коментира нападението над Християн Пендиков в Охрид. Обясни, че информацията за станалото е противоречива.

„Пендиков е честен и добър българин. . Тук е масова истерия срещу българите“, заяви той.

Георгиевски каза, че в социалните мрежи има групи, в които се посочват имената и адресите на българите – активисти на клубовете и се организира нападение върху тях.

Георгиевски заяви, че ще се борят за правата на българите в Северна Македония, няма да се откажат, ще търсят правата си и равенството с другите народи в държавата. „Ние никога няма да се отрчем от нашия народ. Искат или не, българите са факт в република Северна Македония. Българският народ е равен с всички народи, които живеят тук“, завърши Георгиевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Георги Димитров кум.
42
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БЪЛГАРИН Франция и Англия отделят Македония от бг в 1878 г. и после и в 1919 г. Даже в 1945 г. искат границата да е при стара планина.
41
2
 
38
 
! Отговори
Междунар.Издирване преди 1 година
България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите
40
10
 
3
 
! Отговори
"Истерията?!?&q преди 1 година
Сериозно ли написахте това,дЖурНаглиститеее?!?!? Що за пр0дажни антибългари точно сте вие,булю булю булю булю...
39
2
 
15
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Значи едни българи посочват имената на други българи !
38
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 14ти век гърците сами поканват турците да дойдат в Цариград и да пазят населението. И после хоп... Изненадаааа. Турците отказват да си тръгнат и превземат Византия. Сърбите само и само да навредят на България, стават съюзник на турците в битките при Никопол и Анкара, когато е имало реален шанс да изгоним турците от Балканите. Та толкоз за православието на гърци и сърби... Врагове на православието са те, по-лоши от турци. Турците поне са открити врагове.
37
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърби и гърци нямат нищо общо с православието. Те са фалшиво православни. Ако бяха наистина православни, щяха ли да извършват геноцид и етническо прочистване над техните православни братя, българите? Балканския полуостров е ислямизиране заради гърци и сърби. Те са били съюзници на турците срещу българите.Така че дори мюсюлманите албанци и турци са по-читави от тях, защото те поне са искрени и казват, че да мюсюлмани, а не са лъже православни.
36
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борис е хубаво българско име, не виждам проблем с името на клуба. Борис трети е бил цар на България. Добър ли е бил, лош ли е бил, има спорове. Ама то за всеки владетел има спорове. Не виждам какво му е лошото да се казва цар Борис клубът в Македония. Според мен трябва да се открият още много български клубове в Македония. Във всяко село трябва да има български клуб. И тук е ролята на нашата държава. Трябва да се финансират държавно тези български клубове в Македония.
35
49
 
8
 
! Отговори
Х преди 1 година
До 27 ТЕ НЕ СА ПРОТИВ ИМЕТО бОРИС А ПРОТИВ ЛИЧНОСТТА БОРИС .и клубът е на тяхна територия.Как ще се почувстваш ако турци направят клуб и го кръстят Бъязид,султана избил хиляди българи и превзел България.
34
8
 
22
 
! Отговори
Тодор Войвода преди 1 година
Какви са тия коментари нямащи общо с темата,Каква Русия?Лошо е ,че сега ще го изкарат наркоман бития младеж!Стига с евангелситки глупости и с изкази тип "Възраждане"-Русия е окопатор на чужда земя и ще загуби войната!
33
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тито създава македонската нация. Архи антибългарина Тито, троен агент на Хитлер, Чърчил и Сталин. Македония е била освободена от българската армия и партизаните на Тито влизат и "освобождават" Македония за втори път. Правят снимки, за да документират "освобождаването" и да предявят права върху Македония. Това са сръбските и гръцките номера. Гърците са правили същото. Влизат двама гръка в селото, снимат се с гръцкото и знаме и после обявяват селото за гръцко.
32
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това в Македония е или Руски сценарий изпълнен от Българи и Всички е платено. Другия вариянт е да е конфликт между познати, битова разправа ,с която се опитват да предизвикат чрез медиите политически и етнически конфликт или напрежение ,които да се ползват предизборно,от няколко партии.
31
17
 
2
 
! Отговори
до 29... преди 1 година
Мръсен ислямист.Такива сте повечето псевдопатриотари мразещи и Христа.
30
5
 
29
 
! Отговори
ТРИК Е ДА преди 1 година
Сърбия дава наистина много жертви по време на 2-та св. война, Хърватска и Словения се отделят от Кралство Югославия. Доста жертви са паднали и в Босна, но във Вардарско не е така. Типичната им ''скромност'' и желанието им да се забрави посрещането на българскаия цар с хляб и сол, с музика и хора /целите градове излизат като на най-голям празник/ ги довежда до ситуацията ''на сите дедовцие им партизани станаа'' /познато и у нас, но в по-малка степен.
29
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбите и гърците правят всичките гадости в Македония. Сърбия и Гърция са антибългарски държави. Решението на проблема е Македония да се подели между България и Албания. Албанците уважават българите, говорил съм с албанци и са много точни хора. Да, албанците са мюсюлмани, но са в пъти по-читави от фалшиво православните гърци и сърби. То даже турците са по-свестни от гърци и сърби.
28
19
 
2
 
! Отговори
Х преди 1 година
До Анонимен 23Много тъпо!А ако сърбите поискат ,ние да махнем ов и да сложим ич?
27
3
 
26
 
! Отговори
До 24 преди 1 година
Борис е хубаво българско име. Царско. Защо да го сменят българите.
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледай РСМ и мисли за Бг.Същите доносници и агенти са завладели и медии и политиката.Олигархии тъпчещи народите си, които мислят само за пари и изнасяне на проблемите си навън.Към лошият съсед.Така почна в Украйна и Русия, видяхте след 20 г нагнетяване какво се случи накрая.Това ще стане и тук един ден и не много далечен.
25
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22: Обединение на всички славянски народи: българи, словенци, словаци, чехи, поляци, черногорци, хървати, белоруси, украинци, руснаци, прибалтийци, и да, дори македонци! Алтернативите са войни, смърт и безумия. А ние всички сме цивилизовани хора.
24
35
 
4
 
! Отговори
Х преди 1 година
Имам чувството ,че нарочно са избрали името Борис за да дразнят роднините на избитите от окупационите войски пратени от Борис ,по искане на приятеля му Хитлер.Липса на всякаква дипломация а можеше да е Гоце Делчев ,признат от българи и македонци.Докато не сменят името така ще бъде!