Западът се обединява като изключителни държави

Това обяви Сергей Лавров
20 апр 2023 23:15, Росен Стойчев
46
Западът се обединява като изключителни държави
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът се опитва да се обедини като изключителни държави. Това обяви руският първи дипломат Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Руският представител беше на посещение в Никарагуа. Там бяха обсъдени действията на САЩ през последната година.

Още по темата


Лавров коментира руснаците, които са обект на американски действия. Обяви, че те го възприемат като признание за техния принос към Русия.

Дипломатът смята, че вече са свикнали с подобни решения. За това и реагират спокойно.

Добави, че Западът действа под егидата на държави като САЩ. Те се опитва да се обединят като изключителни държави.

Това трябва да им помогне да налагат своето влияние над други държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коня все едни прокопсали държави посещава понеже не е желан в нормални такива.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да, Западът е "изключителен", защото е съумял столетия наред безнаказано да краде и използва природните ресурси на народите в Африка, Южна Америка и Азия, да завлича исторически артефакти и съкровища, да използва робския труд на хората от Африка и Индокитай, принизявайки ги до нивото на животни. На това, разбира се, все някога идва краят, и "Западът" ще трябва да си плати с лихвите за изключителността си и охолния живот на гърба на другите.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Най-важното е кой как живее. А ние ОПРЕДЕЛЕНО живеем по-добре от руснаците."................... Ако под "ние" имаш впредвид ние в БГ, мнооооого си се объркал.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът е богат защото измъква ресурсите на другите държави. Златото на България къде отива? А печалбите от Матриците къде отиват?
34
6
 
1
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Разбира се, че ще си налагат влиянието, защото не са въшкарници като руснаците!
33
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми изключителни - най-големите бандити и най-продажните им роби.
32
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам как се обединява, но Макарона подава сигнали, че възнамерява да се отлъчи от колектива. След посещението в Китай, понабра смелост. А за Австрия и Унгария, отдавна се знае.
31
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският първи дипломат Сергей Лавров не беше приключил с речта си в Манагуа, а на една от улиците в руския град Белгород нещо долетя и се взриви, като изпочупи няколко коли и прозорците на многоетажен блок. Питате ли се откъде долетя? Питате ли се дали е по заповед на нареклите себе си изключителни?
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луд умора няма...
29
13
 
8
 
! Отговори
АбдокодирХоджибобоев преди 1 година
Западът Не се обединява като изключителни държави. Колективният запад високопарно се обявява за сборище от изключителни държави, обединени около измислени от Пиндостан правила и нетрадиционни ценности.
28
12
 
20
 
! Отговори
Шака-Зу преди 1 година
Ами те са изключителни. Дали са много на света, САЩ са пример за половината свят, Европа е люлката на цивилизацията, модерното общество. Тази обикаляйки Никарагуа, Еритрея и Сирия не вижда ли какви клоаки са? Каквато е и неговата монголска империя. Разбира се, че са на светлинни години от тези изключителни западни държави. Да ходи да играе Шаказу с африканците и да си трае, че само глупости плещи.
27
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом краварите са дали социални, здравни и пенсионни системи на африканските държави що не дадат и на Укрия? Укрия е 40 милиона в най-добрия случай и пак краваритене могат да й дадат тези три неща. Не вярвам на западняците.
26
15
 
35
 
! Отговори
Свидетели на Вова преди 1 година
Горкичките рашисти. Пак се изкарват невинни жертви, като серийните убийци, които все се оправдават с другите. Е да се обединяват и те. Кандидатите са колкото пръстите на едната ръка, но все пак - талибаните, муджахидините от Иран, главорезите от Еритрея, Мадуро с анцуга, другарят Ким Трети и тези мизерници от Никарагуа са един мощен съюз:))) Другите като Китай и Индия, които мужиците умрат да представят за свои приятели, само ги играят, като им изкупуват на безценица ресурсите. Смешни и жалки!
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете да казвате на други страни какво да правят и да ги санкционирате нека минят 40-50 години и тогава можем да дадем реална оценка иначе е смешна работа.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В крайна сметка няма значение за какъв се самоопределяш, а коя империя ще те владее и ще ти нарежда.
23
9
 
16
 
! Отговори
Who gives a fuck преди 1 година
за мнението на куцияКон, освен пл0скоземните русофили?
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уау не знаех, че всички африкански колонии на САЩ,Франция и Англия са били държави със социални, здравни и пенсионни системи ок.
21
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да вметна, че допреди 120 години Хаваи, Куба и Филипините са бли испански колонии, после стават американски след изфабрикувана "испанска атака" над американски кораб в карибите от там пламва американо-испанската война, САЩ открадват Куба, Хаваии, Филипините и други по-маловажни територии и островчета. Американците не ги освобождават, а ги правят техни роби, можете да прочетете извинителната декларация на конгреса на САЩ от 1998 година, където се извиняват на хавайците.
20
1
 
14
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Еха, влезе в уикипедия да прочетеш за Никарагуа и да видиш къде се намира? Е нали санкциите не пречат и търгуват с Русия и Китай? Не трябва ли да е развита и богата Никарагуа? Все пак това е държава с много малко население, пък средната заплата е около 100 долара.
19
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 20 Няма значение каква е била Никарагуа преди 200 години, но има значение, че след това 200 години са били тормозни икономически от САЩ. Крайния резултат от американската помощ е най-бедни в западното полукълбо след Хаити.