Полша забранява влизането на коли, регистрирани в Русия

Това е част от санкциите
16 сеп 2023 17:15, Стела Стоянова
96
Полша забранява влизането на коли, регистрирани в Русия
Снимка БГНЕС, архив

Министърът на вътрешните работи Мариуш Камински днес заяви, че от утре Полша ще забрани влизането на леки автомобили, регистрирани в Русия, съобщи полската информационна агенция ПАП, предаде БТА.

Забраната е допълнителна част от санкциите, наложени на Русия и нейните граждани във връзка с войната в Украйна, съобщи ПАП, цитирайки Камински.

След като през последните няколко дни Естония, Литва и Латвия наложиха забрана за преминаване на автомобили с руски регистрационни номера, подобня мярка вчера наложи и Финландия, предаде ДПА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: РусияПолша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
13
 
5
 
! Отговори
Bg преди 8 месеца
Комплексари !!! Разбира се, всяка руска кола е пълна с шпиони, телефоните са маскирани бомби, а от 5 руски дезодоранта се събира АКМ-2000 -> мобилна версия Калашник за оперативна силова дейност !!! Руското руло тоалетна хартия е маскиран полимер, който се използва като въже за бягство, за дърпане на кола и танк и за удушаване на противници !
56
13
 
23
 
! Отговори
Много съм доволен преди 8 месеца
Всички смартфони, лаптопи и руски автомобили на чебурашките се конфискуват моментално ... Ха-ха-ха! Снощи гледах как една малка русначка плаче докато и взимат от ръцете чисто новия Айфон.
55
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Време е и ний да се осъзнаем ,че сме част от Цивилизацията в която няма място за диви ,оzверели ,нагли рашистанци.
54
9
 
13
 
! Отговори
Провокация преди 8 месеца
Това е недостойна провокация, от която никой няма да спечели. Добре, руснаците няма да пътуват в ЕС със собствени коли. И кой печели от това? Европейският съюз можеше да бъде посредник за сключване на мир, а вместо това се занимава с провокации и доставка на оръжие, за да може войната да продължи колкото се може по-дълго.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 64Да ти припомня ли какво казаха пророците! През 2144 г. даже спомена за САЩ ще изчезне!))))Така ли ,що не видиш какво казват пророците Православни ,разбира се и при това руски.Нещо Китай щял да захвати цял Сибир и Запада и САЩ ,ще спасят европейска Русия от завладяване ,като се опълчат на Китай.Но разбира се, путинофилията е атейстична ,няма вяра в Бога.
52
11
 
5
 
! Отговори
само питам преди 8 месеца
До пияница мистик: А какво мислиш, че ще направят САЩ? След като нямат ядрени оръжия, не можат да направят много! Просто ще изчезнат от картата на света и толкова! Да ти припомня ли какво казаха пророците! През 2144 г. даже спомена за САЩ ще изчезне!
51
14
 
12
 
! Отговори
То и без туй преди 8 месеца
Танковете никой няма да им гледа регистрацията
50
8
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 8 месеца
До запознат=== Лелееее, колко си запознат ;))) Добре че си ти, да ме запознаеш с плановете на джуджето Пyтлapax :))) Явно си в неговата свита и той ти споделя стратегическите си планове И знаеш как той ще използва атомните си бомби срещу САЩ, а те ще седят и ще треперят от страх. Понеже видяха как за 3 дена покориха и превзеха Украйна. Страхотна сила са бившето, разпаднало се СССР, няма спор....Ахахахахахах :)))) Абе откъде се вземате такива умници да пишете подобни коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 56 - Свят голям и за тебе ... Няма да намерят, де си заровен ...хахахха
48
14
 
11
 
! Отговори
Два майора преди 8 месеца
Германските котенца,извинявам се Леопарди ги разпориха като консервни кутии,а английските пед+алс+и тенекии Челинджър са като конфети,гърмят с цветовете на ЛГБТ общността хахахахааааа Нацепи ги Путин,с тебе сме!!
47
8
 
10
 
! Отговори
Новина от вчера преди 8 месеца
Гледайте в Ютюб какво става в Запорожие! Натовска техника за скрап и стотици двухсотни и трихсотни
46
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пак много ги бавиха. Рашистите нямат място в Европа. Имат територии, степи, Сибир, там да ходят, какво все тука се навират!
45
7
 
10
 
! Отговори
? преди 8 месеца
Какво стана със СВО? Превзеха ли Украйна или още сме на първият ден от войната?
44
4
 
7
 
! Отговори
Слава Русия преди 8 месеца
Русия пък забрани на полски наемници да се бият на страната на Зеле! Всеки престъпил забраната подлежи на ефтаназия! Доказано и ефективно хахахаха
43
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 56 Естествено, че ще ги забраним, ние сме в ЕС и НАТО. Ако не ти харесва, свят голям, просия те очаква.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 50 Звънни за 72 бригада, която беше унищожена за ЧЕТВЪРТИ път (сега до Бахмут) и те ще ти обяснят.
41
7
 
12
 
! Отговори
Иван преди 8 месеца
От две години разправят как Русия ще превземе Украйна за 3 дни.
40
5
 
6
 
! Отговори
Контра ОF анзива преди 8 месеца
Какво става с контрата на Зеле? Нещо май удариха на камък?! Днес в прословутото Работино,където нацистите ,,громяха" руской окупантой е имало масово кла-не на укровермахта и полски наемници с натовска техника! Просто са попаднали в чувалче и малкото останали живите са се върнали през отвора! Хахахаха на прословутото НАТО пак му на.б..а ***..ата! Слава Росия! Бой до пълна победа!!!
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 48 Противоракента им отбрана която всеки ден дава фира. Онези купчини ненужно желязо Триумф, които струват по 1.2 милиарда долара? За тях ли говориш?
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За контранастъплението ми е думата, за контранастъплението. Какво става с контранастъплението, какво става с контранастъплението?