Тръмп: САЩ загубиха всички свои съюзници

Призова за промяна веднага
21 сеп 2023 19:49, Росен Стойчев
35
Тръмп: САЩ загубиха всички свои съюзници
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ загубиха всички свои съюзници. Това обяви Доналд Тръмп в Айова, съобщи FOX News.

Посещението в града е част от неговата предизборна кампания. Самият той е фаворит отново да е номиниран за държавен глава от републиканците.

Още по темата


"Бяхме съюзници с всички държави. Сега Саудитска Арабия и много държави от Близкия Изток са с Китай", обяви Тръмп.

Той обяви, че ще работи, за да спре демократите да подвеждат хората. Според него гражданите ще откажат да позволят подобни действия.

Тръмп продължава със своята обиколка в американските градове. В момента води с много пред всички останали кандидати за републиканската номинация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Dony преди 7 месеца
Чета коментарите ,и не мога да се начудя на великия бг. "Интелект" .Половината ми роднини са в САЩ,и масово там настроенията са в полза на Тръмп, ама бг.разбирача, знае повече, нищо че не е излизал от село от както се е родил
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Поредната глупост изречена от Тръмп, която е като балсам за русофилството. Поименно да каже кой съюзник е изгубил Байдън. Тръмп е толкова запознат по външнополитическите въпроси, че нищо чудно да мисли че Китай, Русия и КНДР са съюзници на САЩ.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако продължават да се държат като луди и да толерират изперкал президент,който се ръкува с призраци и още съюзници ще изгубят.Само да спомена,че наскоро Камилата Харис каза,че трябвало да се намали населението,за да дишала чист въздух и стана страшен скандал.Така се държат все едно са психари,които се чудят къде война далече от тях да се подпали,за да намаляват населението.
29
24
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 7 месеца
САЩ обедини над 50 държави срещу агресора Русия... Кои съюзници е загубил САЩ ? Тръмп е същия демагог и лъжец като кремълския сурикат.
28
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не всички. Британските пудели и германските роби все още са с тях. Засега.
27
11
 
4
 
! Отговори
хе хе хе преди 7 месеца
Голямата Рижа е доста смешен човек. Но въпреки това изглежда най-нормалният от сегашните управници на САЩ и кандидатите за такива. САЩ наистина отиват на скоропостижен залез. Може и да се разпаднат, наместо Русия, което ще е много, много смешно:)
26
9
 
11
 
! Отговори
BG преди 7 месеца
Този винаги е прав
25
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дончо е патологичен лъжец като кремълския, къс пcиxoпат.
24
14
 
10
 
! Отговори
миш преди 7 месеца
Дано се върне Тръмп . Това ще бъде края на войната и всичко ще се управи . Евтин газ евтин петрол инфлация нула и край на войните по света . Това ще е пълно въстановяване на световната икономика и световен ред и мир . Мили американци махнете тези ненормални демократи сатанисти за да се успокой живота на хората.
23
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не съм вярвал, че ще се радвам Тръмп да е президент на САЩ. Ами той май е най-адекватния в тази побъркат федерация
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Царят на руските клоуни.
21
0
 
3
 
! Отговори
Чакаме водещите преди 7 месеца
страни от ЕС,които управляват съюза,да втасат че са били прелъстени от САЩ да зарежат интересите на съюза и са приели американския диктат над съюза за отказ от руските суровини,материали,енергийни носители и др. в името на запазване на американската хегемония в света,а после са били изоставени.Е да, ЕС наред с Китай са главните икономически съперници на САЩ и трябва да бъдат неутрализирани.САЩ се справиха с ЕС,но БРИКС виси над главите им и идва край на доминацията им.
20
1
 
15
 
! Отговори
era преди 7 месеца
ако Тръмп беше останал президент сега нямаше да има война в украйна.
19
0
 
3
 
! Отговори
К0мундетата са преди 7 месеца
На Власт в САЩ - ПсихоЛевиТроцкисти са на Власт в България! По-лошо не знам, може ли да стане?!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичко, което им остана на САЩ е да инстилират марионетки начело на бившите си съюзници, чиято задача е да слагат подписите си под празен лист от името на държавите си. Винаги когато излезе новина за действие или позиция на САЩ и "съюзниците" им, лъха на евтин фалш.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво става с визите? Имаме ли още визи за нашите съюзници, които така щедро ни продават всякакви чертежи на самолети и бойни машини?
16
0
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Така е. Чупещият се в кръста кат дюлгерски метър блинкен е пълен провал.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съюзниците на краварника си бият камшика един по един от потъващия от продънения кораб САЩ ,до края ще останат само лакейте на краварите като нашите управници и до последно ще лижат кравешките *** ,защото съзнават,че ако ФАЩ се оттеглят и от България без пазвантите окупатори които са в безплатните бази да пазят лакейте и статуквото ,народа ще се вдигне и ще ги изпотрепе с тояги , брадви и лопати всички управници и обслужващия ги медиен слугинаж.
14
1
 
6
 
! Отговори
Останаха преди 7 месеца
само Албания, Срна Македония, България и Армения.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ДОНИ Е ВЕЛИК.Атрактивен и темераментен умен милиардер който е истинския човек за президент.