След клането в Прага ден на траур в Чехия

Почитат паметта на жертвите в Карловия университет с минута мълчание
23
След клането в Прага ден на траур в Чехия
Снимка: БГНЕС

С едноминутно мълчание по обяд в Чехия ще бъде почетена паметта на жертвите на стрелбата от четвъртък в една от сградите на Карловия университет в Прага, предаде БНР.

Разследващите в Чехия са установили, че през тази година масовият убиец е успял да закупи законно 8 огнестрелни оръжия, като едно от тях е карабината, използвана за стрелбата, заредена с дебалансирани куршуми.

Преди да тръгне към Прага, младежът е застрелял баща си, за когото се знае, че е бил прекалено строг родител. Счита се, че това е оставило тежък отпечатък върху поведението на 24-годишния студент.
Балистичната експертиза е доказала негова връзка с още две убийства преди седмица на млад баща и двумесечната му дъщеря в парк край Прага.

През изминалия ден полицията в Прага реагира на сигнал за заплаха с граната и временно затвори площад и метростанция в центъра на града. Оказа се, че тя се е оказала макет, изваден от чужденец, при спречкването му с друг чужденец. И двамата са били задържани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: прагаЧехия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
В евроатлантизма убийството на баща и дете е нормално и в унисон с ценностите и затова и полицията не е обърнала внимание. Та свиквайте и не ревете!
20
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Не клане, а разстрел.
19
4
 
3
 
! Отговори
Евро Атлантик преди 4 месеца
Какъв траур?! Трябва да празнувате че новите евроатлантически ценности са вече при вас!!!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Сата НАТО Съзнаваш ли какви r/\yпocTu си написал или си пpocT0 русофоб т.е. шu3o което не носи отговорност за действията и постъпките си, защото не ги разбира?
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Сата НАТО Съзнаваш ли какви r/\yпocTu си написал или си пpocT0 русофоб т.е. *** което не носи отговорност за действията и постъпките си, защото не ги разбира?
16
5
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
средата в която живеят превръща тези хора в килъри ----///----- Глупости. Това е просто лоша генетика. Баща му е бил иддийотин, при сина се е задълбочило. Когато на путинизите - тьпигьози се обяснява, че не трябва всеки задължително да създава семейство и да се плоди, те вадят някакви "изконни ценности" и текстове от Библията. Принуждавате всеки луд да се скатава и размножава, после проблем...
15
1
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Май полицията е проспала една седмица, в която е могла да го хване. Убийство на баща с бебе си е индикация за психопат с пушкало, тръгнал по нанадолнището...
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво общо има клане със стрелба, откъде го измислихте?
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Гиб МелсънВсеки свободен човек трябва да има уръжие.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Според мен средата в която живеят превръща тези хора в килъри.Всички вървим по пътя на Сащ с мас шутингс.Според мен за да се спре това трябва просто хорта да изпитват уважение един към друг.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само не ми е ясно с какъв акъл русофобите обявиха, че този масов убиец бил русофил защото бил взел пример от Русия. Всъщност той не взима пример от Русия, а от терористи които организират и извършват атентати в Русия. Но русофобията е остро психично заболяване и страха замъглява разума, а злобата погледа и логиката на тези TBapu се върти единствено и само да търсят връзка за всичко и във всичко с източника на фобията си!
10
4
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 месеца
Либерализацията на купуването на оръжия води до такива резултати. И при нас триото Винету, Киру и Делян Магнитски ще се пробва да го направи по някое време, когато сме най-заспали, както ни издебнаха за паметника. Много пари се печелят от тези оръжия. Няма как да ни се размине и да не го въведат и при нас. Много сме малки и не можем да се дървим на чичо Сам.
9
2
 
0
 
! Отговори
Евроджендърмерист преди 4 месеца
В Чехия Козяк извършва масово убийство, тук от Козяк правят същото
8
1
 
4
 
! Отговори
4 преди 4 месеца
Баща му бил виновен! Хайде стига с тези фройдистки чалъми!Чешки евреин отмъщава за убийството на сънародниците му в Израел със сила!Те заимстваха методите на нацистите,които познават най-добре!Историята се обърна наопъки!
7
4
 
0
 
! Отговори
ZZ преди 4 месеца
Направо напишете Чехословакия, че да сфаним за кво стаа дума.
6
1
 
1
 
! Отговори
Говори МВР преди 4 месеца
Всяко чудо за три дни.
5
4
 
2
 
! Отговори
Еврогейец преди 4 месеца
Айде меченца ,плюшени играчки,до следващия атентат.
4
6
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 4 месеца
ПЪЛЗЯЩА ,, АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ " Е ПРЕД ВРАТАТА НИ !!!
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тея са готови за американски щат
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
nростaта ceлянкa Камелия пак си демонстрира природната тъnoта в заглавието. Все пак се учи от себеподобните си олигота