Трима българи арестувани за кражба с взлом на остров Крит

Откраднали 5000 евро от дома на 84-годишен
18 яну 2024 15:04, Елка Василева
7
Трима българи арестувани за кражба с взлом на остров Крит
Снимка: архив, БГНЕС

Трима български граждани са били арестувани на гръцкия остров Крит по подозрение, че са извършили кражба с взлом в дома на възрастен мъж, съобщава „Прото тема“.

Според информацията тримата проникнали сутринта във вторник в дома на 84-годишен жител на селището Аркалохори в префектура Ираклион и откраднали 5000 евро в брой.

Жертвата подала сигнал в полицията, която открила в жилището му отпечатъци от пръсти и по тях идентифицирала заподозрените. Няколко часа по-късно полицейските служители заловили двама мъже на 32 и на 19 г. и тяхната съучастничка на 22 г., всичките български граждани. В автомобила им били открити инструменти за взломни кражби.

Прокуратурата е започнала наказателно производство срещу задържаните, а следствието се опитва да установи дали те са свързани и с други кражби. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички страни дето ни натискаха, че не интегрираме индийците, сами ще се уверят, че това е мисия невъзможна и ще усетят лично техния манталитет.
5
2
 
3
 
! Отговори
РОМ преди 3 месеца
Не може да са българи! Всички българи са честни хора! Няма нито един!! българин престъпник, това цял свят го знае. Всички други народи имат крадци и престъпници, но българин....о, не!
4
3
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 3 месеца
Аз разбрах! Не са българи РОМАнтични престъпници!
3
1
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Глупави хора.А им бе казано,че имаме право само на водни и въздушни действия. А сега си плащайте за сухопътния провал. Чест на гърците,ще си пазят Държавата и че няма да премахнат граничният контрол. Безпестие за Българите ,че продължават да бягат от необходимите действия малцинствата да бъдат връчени на държавите им по произход. В България трябва да имат право да живеят само Личности от Нашата Европейска и Северноамериканска Раса.Никой друг.И гърците станаха по-бели от нас
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Гърция не е като в България-влизаш биеш дядото и бабата взимаш каквото намериш и няма проблем-ама там ще имат ГГГолям ПППроблем-ще го разберат няма къде да идат.
1
2
 
12
 
! Отговори
мангофрети? преди 3 месеца
Добре ,че влязохме в ЕС та тия плъпнаха из Европата.