Шеф във НАТО: Готови сме за конфликт с Русия

Войски на НАТО не присъстват в Украйна
22 мар 2024 22:53, Александър Попов
92
Шеф във НАТО: Готови сме за конфликт с Русия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Председателят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер заяви днес, че Северноатлантическият алианс е подготвен за възможен конфликт с Русия.

"Готови ли сме? Отговорът е да! Нашата основна задача е да бъдем готови“, каза Бауер в интервю за „Армианинформ“, списанието на украинското министерство на отбраната.

Бауер повтори това, което генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза по-рано, че войски на НАТО не присъстват в Украйна и че алиансът няма планове да ги изпраща там.

„Но ако една държава реши да изпрати свои войски, това ще бъде съвместно с останалата част от Алианса. Ние сме се ангажирали да си помагаме взаимно, ако някой член е в трудна ситуация. Ето защо страните от НАТО ще се консултират, преди да вземат такова решение“, обясни адмирал Роб Бауер.

Той подчерта, че едно от условията за членство на Украйна в НАТО е липсата на военни действия на нейна територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупави човечета! Какви ядрени глави и ракети, с които плашите? Другите нямат ли? Може само да се хвалите с тестове срещу сламени чучела. Никой няма полза от ядрена война. Нито Китай. По-скоро китайците ще им дръпнат шалтера на руските терористи и ще им ги натикат ракетите отзад в гръб, отколкото да се допусне ядрена война.
24
6
 
3
 
! Отговори
G.I. Joe преди 2 месеца
Мечка страх, НАТО не страх.
23
2
 
3
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
сатото е като малкото дразнещо джобно кученце, много смело и глупавко, докато с едно движение голямото не го постави на място.
22
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Полша, Германия, Франция, Англия, Америка, Канада и други страни трябва незабавно да подготвят и изпратят войски в Украйна. Трябва да се проведе пълномажабна война срещу тероризма на Русия в лицето на убиеца Путин. Това е режим, който не се страхува да тъпче, да ограбва, да подчинява и да убива всички различни народи, дори своя собствен народ! Трябва да започне война срещу путинския режим на феодализъм и олигархизъм!. Режим на почитание и в България от времето на руското владичество и преди това
21
4
 
10
 
! Отговори
Спеца преди 2 месеца
От зелен чорап с фуражка само тъпотии можеш да очакваш!
20
4
 
10
 
! Отговори
Хи хи преди 2 месеца
Слабо е натото, много е малко. Русия, Китай, Северна Корея като пуснат сарматите, хвасоните и другите ядрени ракети с нато е свършено !
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Пфф Прав си. В денят, в който джуджо Зе се изпари от някой Искандер в бункера си, ще настъпи световен мир. Да бъде! Амин!
18
5
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 2 месеца
Ама май ги напълни и си се скрил под полата на жена си?
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Във" се пише само когато следващата дума започна с "в" или "ф".
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 14 Едва ли. За разлика от теб аз съм бил в казарма. Просто не съм глу пав като теб да умирам за чужд кеф. Ти ходи се бий, бъди герой :D
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Побъркани!Още малко и тероризма ще подкрепят и ще го изкарат вид протест срещу законната власт.Да се лекуват преди да са подпалили ТСВ!Може да са получили кръвосъсиреци от ковид и/или ваксината и да ги е ударило в мозъка.Уж НАТо е защитна организация,а щели да пращат войски в държава,която не е член,която си тероризира собственото население...луда работа просто!
14
2
 
9
 
! Отговори
Да напомня: преди 2 месеца
...руснаците вече две години ви чакат да се изправите срещу тях, страхливци. После ще разберете защо.
13
5
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 2 месеца
Напълни ли пликчетата, женчо?
12
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В момента в който се вземе решение НАТО да изпрати войски, в България ще започне гражданска война. И няма да е приятна за хората в парламента и семействата им.
11
14
 
6
 
! Отговори
Пфф преди 2 месеца
Със смъртта на жужето от бункера, ще се свърши с войните по света.
10
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
2 500 човека влязоха в Белгородска област и вече 10 дена се държат , даже се хвалят че около 700 рашиста са натръшкали .
9
2
 
7
 
! Отговори
До чудя се преди 2 месеца
А аз се чудя дали си завършил първи клас или по рождение си толкова неграмотен?
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На ръба сме. На ръба да унищожим всичко красиво, което човечеството е създало през последните хилядолетия. Да изпепелим всяка надежда за по-добро утре. Заради безчувствени маниаци в костюми. Ако има Бог, сега е времето Той да се намеси и да ни вразуми.
7
10
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
Мен теориите слабо ме вълнуват,господин шеф във НАТО! Вие първо обяснете какво правят в НАТО съюзници на Русия като Македония,Турция и Гърция!!! Мен ме интересува действието ,но за да е възможно то изхвърлете от НАТО враговете на Европа ,Израел и САЩ! Бля,бля,бля...
6
2
 
13
 
! Отговори
Чудя се преди 2 месеца
Неразбирам какво точно говориПлаши русия ли с нещоПри директен конфликт се изпаряват и русия и всички страни в нато