Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук

Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г., каза журналистът
12 апр 2024 10:44, Елка Василева
292
Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук
Снимка: архив, БГНЕС

Руски агенти използват ново оръжие, което чрез звук може да приспи цял град. Това разкри разследващият журналист Христо Грозев пред Нова тв.

Още по темата
„Има случаи, в които редица американски дипломати се оплакват от еднакви симптоми. Оказа се, че група руски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно се успели да миниатюризират въпросното оръжие и да го използват. Вълните му причиняват тремор на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за пазене на равновесие и концентрация”, обясни Грозев на фона на разследването по т. нар. „хавански синдром”.

По думите му у нас също са идвали руски агенти.

„Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г. заедно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богат руснак със собствен имот на Черноморието - Булат Ямбурисов, е един от помагачите им", поясни Грозев.

Той допълни, че другата седмица Университетът във Флорида ще демонстрира с експеримент как акустичното оръжие действа на мозъка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
8
 
! Отговори
666 преди 1 месец
Ейй...това "ново руско оръжие " избира само американците в целия град и ги приспива:)))Много напреднали тези руснаци,да им се не надяваш.
138
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ПОСЛАНИЦИТЕ СЕ НАПИЛИ ДО ПОСИНЯВАНЕ , ЧЕ ЧАК ГИ ЗАБОЛЯЛО ГЛАВА АМА РАЗБИРА СЕ И ЗА ТОВА ДРУГАРЯ ПУТИН Е ВИНОВЕН НЯМА КОЙ ДРУГ ДА Е :D И ГРОЗЕВА КАТО ДАВА СВЕДЕНИЯ КАК СЕ ПРИСПИВА ЦЯЛ ГРАД ДА ДАДЕ И ПРИМЕР ИНАЧЕ СТАВА КАТО РОБИ УИЛЯМС ДЕТО ВИДЯЛ ИЗВЪНЗЕМНИ ДОКАТО БИЛ ЯКО ДРУСАН А ТО БИЛО ХОРА С МАСКИ :D
137
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом Грозев го твърди, значи е 100% истина хахахах
136
1
 
16
 
! Отговори
Айде стига преди 1 месец
с тоя не нормалник Грозев!!!
135
1
 
4
 
! Отговори
Бочо преди 1 месец
Населяващите територията няма нужда да се притеснявате, защото сте в перманентен сън - 8 часа вечерта и 16 часа през деня, когато единствената разлика е, че пазите равновесие, ядете и пиете и поддържате други базови физиологични функции, но мозъчната дейност е същата.
134
1
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
АКО ИМАШЕ ТАКОВА ОРЪЖИЕ ТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НАЙ-ВЕЛИКОТО ВЪЗМОЖНО ! ГРОЗЕВА ПАК Е СПАЛА НА ТЕЧЕНИЕ С ОТВИТИ КРАКА :D
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЦРУ - Ако искате да НЕ вярваме в нещо свързано с руснаците, кажете на Грозев да ни го разкаже. Тогава повечето хора в Бг със сигурност няма да вярват в разказаното хахаха
132
1
 
6
 
! Отговори
Батя ви преди 1 месец
Първо се замислете, защо последните етажи на посолствата на САЩ НЯМАТ прозорци! После ще му мислим защо персонала се разболява!
131
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде Гроздев , тая година един ''ОСКАР'' , до година два ''ОСКАРА'' , и два НОВИЧОКА !
130
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Новото" оръжие САЩ и СССР го имат от около 1971 година. Сега САЩ щели да демонстрират вариант на такова оръжие.
129
2
 
18
 
! Отговори
. преди 1 месец
Ново оръжие = забравено старо. Само дето руснаците не са врагове. Врагът е западът! Събудете се, за да не ви приспят съвсем!
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клоуна Зе току що се сдоби със сериозна конкуренция
127
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грозев, а ако съм със слушалки и слушам Металика например, ще ме приспи ли оръжието? Или то приспива само ако слушам американския химн хахаха
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой знае ли , как са нещата около враждуващите кифли , Зеленская и Навалная ?
125
3
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
СТАТИЯТА Е ИЗМИСЛИЦА ПЪЛНА!! ЗАЩОТО ЧОВЕШКОТО УХО УЛАВЯ ЗВУЦИ САМО В ОПРЕДЕЛЕН ДИАПАЗОН!!! ХОРАТА НЕ СА КАТО КУЧЕТАТА! И ФИЛМИТЕ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ ПРИСПИВАТ ИЛИ ПОЛУДЯВАТ ОТ ЗВУК СА ЗА СЕГА САМО НАУЧНА ФАНТАСТИКА! ТОЗИ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА! САМО ПРИПЯВА НА ЦРУ ЗА ДА ИМ ПОМАГА!
124
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Грозев продължава в същия дух, скоро може да спечели още един оскар, но този път за виц на годината хахах Иначе е възможно руснаците да имат някакво такова оръжие, но от устата на Грозев наистина ми звучи като виц. На този сигурно и докато е в тоалетната му се привиждат руснаци.
123
3
 
4
 
! Отговори
Пророссийский активи преди 1 месец
Ето това са новините, които ме разтапят от кеф.
122
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя английски АГЕНТ постоянно си търси белята ....'' Кой каквото търси рано или късно си го намира ''. ''Да би мирно седяло не би чудо видяло '' ...
121
2
 
8
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Е НЕ СЕГА ЗАПОЧНАХА ЗАПАДНИТЕ "РАЗСЛЕДВАЩИ" *** ДА ИЗМИСЛЯТ ВУНДЕРВАФЕ... 1. Да приемем че са изчислили някаква честота ако не е СВРЪХНИСКА да се учва от КМ не може да засегне град(военните в бойни условия си подсвиркват защото на 50м вече не се чува). 2. съвременните ПВЦ панели на прозорците прекрасно звукоизолират. Както се казва поредната приказка. Мани Мани няма какво друго да правят и Вундервафе измислиха.
120
3
 
16
 
! Отговори
Доктор преди 1 месец
На този пуяк доста комари шетат в тиквата му !