Кога жената престава да обича?

Колкото и силна да е любовта й, винаги има неща, които могат да я убият
4 дек 2011 17:50, Елка Василева
340
Кога жената престава да обича?
Снимка: Reuters

Любовта на жената е силна, но винаги има неща, които могат да я убият и да направят така, че тя да изчезне. Петте най-важни причини за това са следните.

Постоянното критикуване

Непрестанното критикуване убива любовта. Постоянната нужда да се изтъкват нейните грешки и нещата, които „тя прави погрешно“, намаляват чувството на влюбване и привързаността й, докато в един момент на жената не й става все едно. Тя не вижда повече смисъл да се старае, защото той винаги реагира с критики и негативни коментари.

Неблагодарността

Жената обича да се чувства специална и важна в живота на мъжа. Тя често е в повече от една роля – и домакиня, и майка, и готвачка и така нататък. Но докато се усеща обожавана, тези неща не са проблем. Напротив, жената обича да изпере и да сготви на мъжа си, ако усеща благодарността за труда си. В противен случай се чувства подценена и унижена. Когато трудът й започва да се приема за даденост, изчезва и любовта.

Рутината

Ако връзката ви е дълга, рутината също може да убие любовното чувство. Ако всеки уикенд правите едни и същи неща и всъщност нищо интересно, скуката може да предизвика у жената силното желание за промяна. Ако мъжът не е с нея, той ще й се струва като бреме, което й пречи.

Загубата на независимостта

Независимостта е здравословна във всяка връзка. И жената, и мъжът трябва да запазят  своя личен живот, приятелите, заниманията, хобитата си. Не е нужно да се води двоен живот. Важното е да не подчиняваш своя живот на живота на партньора си. Любовта на жената изчезва, когато започнете да правите всичко заедно и след известно време започнете да се оплаквате, че ви липсва онова, което сте имали преди.

Липсата на химия

Жените често губят интерес, когато се изправят очи в очи с „истинския живот“. Той настъпва, когато първоначалното влюбване изчезне и започне съвместният живот, пълен с грижи за сметките, работата и децата. Когато химията и „пеперудите в стомаха“ изчезнат, за някои жени това е знак да продължат нататък. При някои обаче това усещане изчезва поради липсата на комуникация и емоционалното изключване на партньора, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
7
 
2
 
! Отговори
до 249 от Принца преди 12 години
Що се отнася до неповторимата индивидуалност на всяка жена - жените, важи и за мъжете разбира се, имат помежду си много повече неща, които ги обединяват като група, отколкото такива , които ги разделят като индивиди. В този смисъл вие не сте нищо специално сред останалите жени. Качествата, които вие виждате като свои достойнства, не са уникални само за вас така че ..... . Всъщност, вие най вероятно изпитвате проблеми да се отличавате във собствената си професионална група (женската и част)
242
1
 
3
 
! Отговори
до 249 от Принца преди 12 години
.. ако бяхте взели някакво отношение по моите постове щях много точно да преценя какъв е вашия личен опит с мъжете, базирано единствено на реакциите ви. Проблема е, уважаема, че вие сте ангажирана емоционално с темата, а аз не. Това, което съм написал, са клинични наблюдения върху натурата ви. Вие можете да се огледате в тях и да се надявате, че никога няма да разберете каква е тя всъщност. Що се отнася до това, че жените се познават по-добре - аз използвах и техните собствени мнения
241
2
 
4
 
! Отговори
до 249 от Принца преди 12 години
Хахаха. Сериозно, слезте от фундамента, на който сте се поставила сама и не се приемайте толкова насериозно. Забелязах, че почти във всичките ви постове присъстват квалификации, за които нямате ниакаква база. От друга страна аз в своите се ограничих само да констатирам ФАКТИ - че грешно предположихте, че презумпция няма синонимно значение на преположение, от което направих извод, че това е някаква форма на неграмотност (каквото и е). Оттам нататък - вие не ънаете какво аз знам за жените, но ...
240
2
 
9
 
! Отговори
До 247 преди 12 години
Много общо има с темата:) Много "Принцове' обсъждат жените и кога тяхната любов умира ,от висотата на някаква "генерализация", заличавайки индивидуалността, неповторимостта на всяка отделна жена. Същите тези смехотворни хора претендират за ученост, знания, познания по всичко, отнасящо се до жените и техните нужди;)Някакви самозванци- мъже , видите ли, знаели повече за жените, отколкото самите жени;) Е, започва да става ясно, че не всеки принц е Принц, както и от всеки зародиш Мъж не става:)
239
3
 
2
 
! Отговори
до 246 от Принца преди 12 години
Ами, не знам, може г-жа Юристката да има да каже нещо по повод на валидността на твоето мнение и пълното му припокриване с истината. От друга страна може и да греша и тя да проявява по-нисък праг на критичност при определени обстоятелства. Може би ще изясни каква точно е ИСТИНАТА :DD
238
3
 
2
 
! Отговори
до 245 преди 12 години
Хаха. Казах, че не сте много силна по логика. Нека видим. Аз не искам да доказвам НИЩО. Аз ЗНАМ, че изразеното от господина предположение е невярно. Не знаех, че, една по начало приета за вярна логическа конструкция, трябва да бъде доказвана, чрез оборване на насочени към нея неверни твърдения. И изобщо, опитите ви (неуспешни и с оглед на демонстрираната от Вас неграмотност - смешни) да поставите нещата в определена светлина, какво общо имат с темата?
237
1
 
3
 
! Отговори
DO 244-"PRINTSA преди 12 години
NA TAKIVA SLADKODUMTSI KATO TEBE KOITO - DAZE I NI6TO NE KAZVAT ZA6TOTO NIAMA LOGIKA - I SE PRAVIAT NA INTELIGENTNI BEZ NIKAKAKVO POKRITIE 6TE KAZA SAMO EDNO.......KOMPLEKSAR........AZ GOVORIA ISTINATA......TOVA E........
236
1
 
3
 
! Отговори
до 236 преди 12 години
'' нека кажем, че предположението е невярно спрямо простите закони на логиката...' Това означава , че ти искаш да ОБОРИШ презумпцията/ предположението/ от гледна точка на законите на логиката и отново използваш семантичното гнездо "оборима/ необорима презумпция/:) Изобщо си много далеч от грамотността, драги , и допускаш логически грешки:) *** не ти ли се кара, че още си на компа, защото утре си на училище;)
235
3
 
2
 
! Отговори
до 242 от Принца преди 12 години
Вие изобщо запозната ли сте с концепцията на синонимите? Каква наглост е да смятате, че презумпция дефинира синонимите си и но не и обратното. Аз вече предположих, че вие смятате правния език за висшестоящ, но това е повече от това, на което съм могъл да се надявам, за да го покажете. Нагло, но не е нещо неочаквано. *** човек, мдам ....
234
2
 
1
 
! Отговори
до 236 преди 12 години
Г-жо Юрист, както казах, вече забелязах, че четенето не ви е нито от най-силните, нито от най-любимите занимания. В противен случай нямаше да задавате въпрос (невярно спрямо кого или по-точно прямо какво), чиито отговор се съдържа в поста с проблематичното за вас словосъчетание. Но, тъй като виждам, че някои неща трябва да ви бъдат разяснени, нека кажем, че предположението е невярно спрямо простите закони на логиката (в която вие според мен не сте много силна). Прочетете поста отново и елате пак
233
2
 
3
 
! Отговори
ODGOVOR преди 12 години
ZENATA PRESTAVA DA OBI4A KOGATO - MAZA NE NOSI PARI - NE PRAVI SEKS - PIE MNOGO I NE ZNAE KAKVO GOVORI - IZLAGA SE - STAVA KOMPLEKSAR - I POSIAGA DA BIE........TOVA E.....NI6TO SLOZNO....NE6TA OT ZIVOTA......
232
2
 
2
 
! Отговори
До 238 преди 12 години
Глупавият човек глупав ще си остане:) В синонимен речник пише-"Синоними/ на презумпция/предположение, хипотеза, вероятност ,предпоставка" , но обяснението за това що е презупция е" "Презумпцията е правно-техническо средство, чрез което се установяват връзки между един известен факт от действителността, от който се съди за наличието на втори неизвестен факт, от което следват определени правни последици." МНОГО СИ СМЕШЕН , УВАЖАЕМИ ПУБЕР:)ХАХАХА:)
231
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога го обикнах/ Когато идваше чист и обръснат на срещите с изгладен дрехи и цвете в ръка. Беше начетен и разговаряхме с часове.Кога спрях да го обичам/ Когато се превърна в разплут нечистоплътен ***, който сумти, пуфти, оригва се и пърди.
230
1
 
3
 
! Отговори
Уау преди 12 години
Е*@си яката снимка!!
229
3
 
1
 
! Отговори
до 233 от Принца преди 12 години
Уау. Ще се разплача от апелите ви. Ето какво пише за грешен в синонимния речник>(прил.) неточен, неверен, неправилен, сбъркан, сгрешенОбърнете внимание на значението НЕВЕРЕН. Както казах, хващате се за сламки, но това НИЩО не променя. Нито факта, че използваното от мен словосъчетание е коректно В НЕГОВОТО НЕСПЕЦИАЛИЗИРАНО значение, така и факта, че се опитвате да прикриете очевидната си неграмотност с твърдението, че презумпция не се използва в нормалния език със смисъл на предположение.
228
4
 
5
 
! Отговори
до 232 преди 12 години
Принце, не се хаби, юристката е мадам Фидосова, а това обяснява всичко... :)Лека нощ и усмихната седмица на всички
227
1
 
1
 
! Отговори
До 232 преди 12 години
"...именно - невярно допускане - изцяло ви убягва" - НЕВЯРНО СПРЯМО КОГО- спрямо мнението на един никнейм; спрямо правната доктрина на романогерманската правна система; спрямо Слънчевата система?! Смешен си- хахахаха...:):):):) И кой казва кое твърдение е вярно;) Изобщо- много неща не ти достигат, за да станеш ПРИНЦ- за сега си само обикновен зародиш:)
226
3
 
2
 
! Отговори
Принца преди 12 години
Както всички типични адвокати успяхте да отклонните дискусията от първоначалната и тема :DDDD Моля, допринесете с нещо за дискусията - освен със зленасочения си професионализъм.
225
0
 
10
 
! Отговори
помнете преди 12 години
Любовта е божа работа и не е химия или хранителна добавка.
224
1
 
2
 
! Отговори
До 230 преди 12 години
НЕ! ТИ използваш словоформата " ГРЕШНА презумпция"- смехории от лице с претенциозният никнейм "Принц"/ че и с главно П"/:)Уважаеми, академичният език не е за всеки- живей си като космополит и остави и другите да живеят. И вместо да рутиш адвокат, се стегни и учи и ти- поне за да знаеш значението на думата "презумпция", както и случаите, в които се употребява:) Впрегни го да работи за тебе това твое надуто его, вместо само да те излага:)