Как да го накараш да те пожелае

Няколко прости отговора на един от най-сложните въпроси
Обновена: 22 дек 2011 19:05 | 22 дек 2011 19:05,
72
Как да го накараш да те пожелае
Снимка: Dreamstime

100% ви се е искало да разберете какво искат мъжете наистина, нали? Тайничко сте желали все пак да може да направите нещо, което да го накара да си падне по вас. И нееднократно сте си блъскали главите какво точно да направите и как да постъпите, че да постигнете желаното.

Обикновено отговорите на най-сложните въпроси имат най-прости отговори. Факт е обаче, че хората просто обожават да усложняват нещата – ей така – за драмата.
И така, ако искате да накарате мъжа да направи това или онова, то първо трябва да разберете поведението му и това какво иска самият той. Веднъж сторите ли го и изработите ли си някакъв правилен подход, то шансовете ви да постигнете целта си се увеличават неимоверно. Ето и няколко добри препоръки за това, което искат мъжете от жените, и как биха могли да се влюбят в тях.

Забавни и вълнуващи жени

Запомнете, първото и най-важно нещо е: мъжете обичат забавните и вълнуващи жени. И те, също като жените, искат да припознаят у жената нещата, които вълнуват самите тях - хобита, интереси, маниер, манталитет. Затова, дами, каквото и да правите бъдете себе си. Не загърбвайте целия си живот в името на някой или това да срещнете някой – така ще се обезличите.

Напротив, правете това, което обичате, следвайте интересите си, чертайте целите си. Споделяйте с него от какво се вълнувате и какво бихте искали да направите. Не се затваряйте в себе си от страх, че той може да ви сметне за налудничави или странни – дори и вашите интереси да не съвпадат с неговите, на подсъзнателно ниво той оценява вашата независимост, интелект и стремежа ви да живеете живота си пълноценно, без това да зависи от някаква си връзка.

Мъжете и егото

Като цяло мъжете генерално искат две неща: признание и пак признание. Да, точно така – те искат да направят така, че някои да се гордее с тях и самите те да се почувстват горди. Оттук нататък всичко е въпрос до ситуация, характер, нужда. Ако виждате, че е флиртаджия – флиртувайте; ако обича да рисува – поискайте да видите картините му, ако е добър икономист, помолете го да ви разкаже какво всъщност иска да каже тоя Адам Смит в крайна сметка? Наблюдавайте какво му харесва и се опитайте да му го дадете. Някои мъже обичат да им е трудно, връзват се, когато мацките ги разиграват, направо си умират да спорят с някого.

Други пък обожават да виждат как жените ги харесват. Нямате си и идея на какво са способни някои мъже, само и само да разберат, че ги желаете... Хора всякакви. Не бихме могли да ви дадем точно напътствия коя линия на поведение да поддържате и коя - не. Можем да ви посъветваме само – наблюдавайте го внимателно и се постарайте да изучите колкото се може по-голяма част от нуждите, желанията, характера му. Дори несигурностите му. Първо гледайте, после действайте.

Кои са останалите, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: мъжесекслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Nikol преди 11 години
Моят мъж и за... да го хвана пак си е дърво,на злобите да кажа че тежа 46 кг,и всичко си ми е сравнително добре ....
68
5
 
9
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Мъжете искат само едно- копие на майките си, ама по-младо и да става за секс /щото да избият Едиповия/. Ако не е като мама, все е крива. А като накрая стане пълно копие на мама изведнъж решава, че трябва да се отърве от тва нещо дето му трови живота и го подтиска /както го е решил и преди това, когато е бягал от майа си/ и я сменя с друга пак приличаща на мама и така до безкрайност. Така, че квото и да кажа още е безмислено!
67
3
 
7
 
! Отговори
ludnica преди 12 години
Noshish pola bez belio i ne izlizash ot kuhnqta!
66
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отговора е много *** - ела гола и носи бира.
65
4
 
9
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
браво кво му требе на един мухъл,ха ха ха
64
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд.Срещу него една миловидна девойка хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Решил той, че трябва да се запознае с нея.
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се пресрещнали.- Извинете госпожице, вие сте най-прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?- Питайте господине !- Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една *** ?
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- ***, ***, аз да не съм някаква долна *** !?- Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една ***, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли От долу се чуло:- И овуфки, и овуфки
61
0
 
38
 
! Отговори
Неда преди 12 години
Война за мъж не водя.Идеалът не съществува,а доброто предстои.
60
0
 
4
 
! Отговори
60 преди 12 години
Как да я накараш да ти обърне внимание изобщо и да те пожелае?
59
0
 
2
 
! Отговори
ицо преди 12 години
ох, котьо
58
21
 
3
 
! Отговори
ко40 от село преди 12 години
да блогадарят че ни стават *** и ни манипулират че да не работят , иначе щяха да бачкат до побъркване, че и няма кой да им каже ей коте искаш ли да пием кафе и т.н. нашите жени
57
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че жените избират, трябва да го е казала някоя самоуверена патица, която много си е повярвала. Жените избират...но само от тези, които вече са избрали тях! Това е. :) Ако не привличаш даден мъж и да го избираш файда няма. :)))
56
17
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво само пълните главите на жените с глупости ве. 4 стъпки и е завинаги твой:1. Правиш му една свирка2. Малко топков масаж3. Правиш му един сандвич4. Недей да плямпаш много
55
12
 
11
 
! Отговори
конса преди 12 години
Явно някой сдраво ти е разбил сърцето и сега се правиш на недосегаема и еманципирана.Колкото и да си хубава външно,рано или късно ще омръзнеш на когото и да е.Светът не се върти около теб.Винаги има някоя по-добра от теб.истината е в това което е под лъскавата опаковка,защото опаковката се смачква,сбръчква и т.н. Всъщност живота не е толкова ***,колкото си мислиш,че е.Весела Коледа.
54
5
 
13
 
! Отговори
до Цвети преди 12 години
Много точно казано!
53
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато жената е красива тя е желана /сексуално/ и обратното. Приказките за женските хитринки са само забавно четиво!
52
24
 
50
 
! Отговори
Цвети преди 12 години
Въобще не ме интересува,какво искат мъжете.Те да са се позаинтересували аз какво искам,как се чувствам,какви желания имам?Нямам никакви намерения да се доказвам или показвам на някой комплексар или мамино синче,аз какво мога,абсурд! Или ме харесват такава,каквато съм без да кокетнича и без превземки или всеки да върви по пътя си.Няма нужда от превземания,животът е прекалено суров и заживеят ли двама души заедни истината лъсва бързо и тогава разочатованието е голямо.
51
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените не зная какво искат и от много избиране добрият мъж си заминава.Те остават сами.Тогава се качват на първата каруца на пътя,ама вече е късно.
50
20
 
17
 
! Отговори
Мъж преди 12 години
До 23.Така е. Просто природата ни е дарила с 50 пъти повече хормони от тези на жените и затова искаме също толкова повече секс от тях. Така съответно ставаме лесно манипулируеми, но пък така и живота ни е по-интересен. И в следващия си живот пак искам да съм мъж, защото животът ми е по-интересен. Не е като да си жена, вечно пасивна и в леглото само да стоиш като кукла, робувайки на измислените смешни стереотипи, че всичко трябва да се прави от мъжа.