Как да го накараш да те пожелае

Няколко прости отговора на един от най-сложните въпроси
Обновена: 22 дек 2011 19:05 | 22 дек 2011 19:05,
72
Как да го накараш да те пожелае
Снимка: Dreamstime

100% ви се е искало да разберете какво искат мъжете наистина, нали? Тайничко сте желали все пак да може да направите нещо, което да го накара да си падне по вас. И нееднократно сте си блъскали главите какво точно да направите и как да постъпите, че да постигнете желаното.

Обикновено отговорите на най-сложните въпроси имат най-прости отговори. Факт е обаче, че хората просто обожават да усложняват нещата – ей така – за драмата.
И така, ако искате да накарате мъжа да направи това или онова, то първо трябва да разберете поведението му и това какво иска самият той. Веднъж сторите ли го и изработите ли си някакъв правилен подход, то шансовете ви да постигнете целта си се увеличават неимоверно. Ето и няколко добри препоръки за това, което искат мъжете от жените, и как биха могли да се влюбят в тях.

Забавни и вълнуващи жени

Запомнете, първото и най-важно нещо е: мъжете обичат забавните и вълнуващи жени. И те, също като жените, искат да припознаят у жената нещата, които вълнуват самите тях - хобита, интереси, маниер, манталитет. Затова, дами, каквото и да правите бъдете себе си. Не загърбвайте целия си живот в името на някой или това да срещнете някой – така ще се обезличите.

Напротив, правете това, което обичате, следвайте интересите си, чертайте целите си. Споделяйте с него от какво се вълнувате и какво бихте искали да направите. Не се затваряйте в себе си от страх, че той може да ви сметне за налудничави или странни – дори и вашите интереси да не съвпадат с неговите, на подсъзнателно ниво той оценява вашата независимост, интелект и стремежа ви да живеете живота си пълноценно, без това да зависи от някаква си връзка.

Мъжете и егото

Като цяло мъжете генерално искат две неща: признание и пак признание. Да, точно така – те искат да направят така, че някои да се гордее с тях и самите те да се почувстват горди. Оттук нататък всичко е въпрос до ситуация, характер, нужда. Ако виждате, че е флиртаджия – флиртувайте; ако обича да рисува – поискайте да видите картините му, ако е добър икономист, помолете го да ви разкаже какво всъщност иска да каже тоя Адам Смит в крайна сметка? Наблюдавайте какво му харесва и се опитайте да му го дадете. Някои мъже обичат да им е трудно, връзват се, когато мацките ги разиграват, направо си умират да спорят с някого.

Други пък обожават да виждат как жените ги харесват. Нямате си и идея на какво са способни някои мъже, само и само да разберат, че ги желаете... Хора всякакви. Не бихме могли да ви дадем точно напътствия коя линия на поведение да поддържате и коя - не. Можем да ви посъветваме само – наблюдавайте го внимателно и се постарайте да изучите колкото се може по-голяма част от нуждите, желанията, характера му. Дори несигурностите му. Първо гледайте, после действайте.

Кои са останалите, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: мъжесекслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как, как ?Хващаш го за *у* и го почваш - действа безотказно както при борците в тежка схватка забиването на пръст в ***...
48
0
 
3
 
! Отговори
Bedstvie преди 12 години
34 LetItRockПо вярно не може да се каже! Абсолютно съгласен! 100%Казал си истината в едно изречение брат! Дано някоя и друга жена да се замисли от думите ти!Весели празници!!!
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще е много добре за нея, ако не ме кара да я желая.
46
0
 
5
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 12 години
Какъвто и коментар да се даде на подобна статия е ***!
45
8
 
2
 
! Отговори
да да преди 12 години
Аз жена ми я исках като беше сама-тя Не.После като не беше сама пак я исках -тя пак Не.Аз и казах ,че като се начуди да звънне и спрях да я търся.Отдадох се на -знаете на какво.Беше ми повече от добре,и когато бях готов за Нея тя се обади.
44
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще ви кажа жестоката истина.Спирате пред някое хитово заведение с 2 черни мерцедеса,задължително с еднакви номера,облечен сте само с Армани,Гучи и прочие,естествено миришете на същите,минимум 4 маймуни,които се правят,че ви пазят,сядате на вип сепарето,което вече е заредено само с най-скъпото шампанско и уискии......гледай баце кво става.Ще прииждат всякакви и ще са доста нпористи.Така е,в чалгаристан,страната на курветата и гангстата
43
5
 
31
 
! Отговори
Много е лесно преди 12 години
да накарате един мъж да ви пожелае, ТРУДНО Е ДА ГО ЗАДЪРЖИТЕ.
42
8
 
19
 
! Отговори
Cleo преди 12 години
"той оценява вашата независимост, интелект и стремежа ви да живеете живота си пълноценно, без това да зависи от някаква си връзка."Напротив, жени които се опитват да се правят на мъже и са изгубили всичко женско са най-големия turnoff за един мъж. Четете днес.бг и правете точно обратното ...
41
6
 
12
 
! Отговори
obiava преди 12 години
poria terlici
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимка преди 12 години
34, 39, дайте да се срещнем бре! И аз съм го ударила на вълна Алис днес, пък и ми е скучно
39
3
 
47
 
! Отговори
do 34 преди 12 години
Слушам и Alice, Крис Корнел, Фейт Ноу Мор, Стоун Темпъл, и други от т.нар. Сиатълска вълна...супер музика от тийн годините ми...хубави времена бяха. Нямаше чалгии и всичко беше по-готино (поне през моите очи тогава)...Сега като порастне човек много неща го "натискат", но се старая да запазя момчешкото в мен, доколкото мога. Наздраве за хубавата музика и готините хора...здраве и щастие на всички Българи и по-добра настъпваща нова година...и без празни обещания :)И който може - нека прелъстява :
38
3
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Дам, те непривлекателните мъже все това си повтарят.
37
0
 
5
 
! Отговори
ДНЕС БЕГЕ преди 12 години
Пичове, посочвайте източника на статиите бе, защо да се занимавате с дела за плагиатство след време...
36
2
 
42
 
! Отговори
Братя по оръжие! преди 12 години
Зашеметен от таз статия, на гребена на емоцията ,която блика то душата ми нека го преместим дружно сега -раз,два!
35
7
 
8
 
! Отговори
бля преди 12 години
ау, тоя много космат на снимката бре
34
7
 
52
 
! Отговори
LetItRock преди 12 години
До 27 аз си слушам Alice in Chains пия си тъмно пиво, живея живота както го разбирам.Повечето от жените от много претенции и капризи изпускат стойностните пичовеи накрая се качват на някоя каруца, за да не останат на пътя.
33
9
 
4
 
! Отговори
vegas cash преди 12 години
samo kato vidq dylboko dekolte i rusa gena napravo -Nastruhvam-- bqh v Aleksandrovska na rutinen pregled i edna rusa sestra na sredna vyzrast ama ugasno seksapilna hubava i strastna zapochna da me mage, beshe sutrinnta i izvednyg kato mi se nadyrvi-- NQMA spirane vi kazvam-- a az se chudih kyde beshe izcheznala sutreshnata mi EREKCIQ- ti stimul si trebe wsichko drugo e BOSHLAf rabota
32
4
 
5
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
goshe, ti mi razkri zashto sam grozen i tap a jenite mi se lepqt
31
9
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Ако човек съди за някоя жена по хубоста й,младоста й,гордоста й и презренията й,не би се усъмнил нито за...миг,че оня който я...очарова,ще бъде някой герой...Нейният избор е сторен;избраникът е дребно...чудовище,лишено от...дух. - Лабрюйер
30
11
 
8
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
jenite se premirqvat s tova che sme grozni i loshi vaprosa e da q glezish a ti kato si baluk i ne znaesh kak da q glezish zpaochwat problemite