Как да го накараш да те пожелае

Няколко прости отговора на един от най-сложните въпроси
Обновена: 22 дек 2011 19:05 | 22 дек 2011 19:05,
72
Как да го накараш да те пожелае
Снимка: Dreamstime

100% ви се е искало да разберете какво искат мъжете наистина, нали? Тайничко сте желали все пак да може да направите нещо, което да го накара да си падне по вас. И нееднократно сте си блъскали главите какво точно да направите и как да постъпите, че да постигнете желаното.

Обикновено отговорите на най-сложните въпроси имат най-прости отговори. Факт е обаче, че хората просто обожават да усложняват нещата – ей така – за драмата.
И така, ако искате да накарате мъжа да направи това или онова, то първо трябва да разберете поведението му и това какво иска самият той. Веднъж сторите ли го и изработите ли си някакъв правилен подход, то шансовете ви да постигнете целта си се увеличават неимоверно. Ето и няколко добри препоръки за това, което искат мъжете от жените, и как биха могли да се влюбят в тях.

Забавни и вълнуващи жени

Запомнете, първото и най-важно нещо е: мъжете обичат забавните и вълнуващи жени. И те, също като жените, искат да припознаят у жената нещата, които вълнуват самите тях - хобита, интереси, маниер, манталитет. Затова, дами, каквото и да правите бъдете себе си. Не загърбвайте целия си живот в името на някой или това да срещнете някой – така ще се обезличите.

Напротив, правете това, което обичате, следвайте интересите си, чертайте целите си. Споделяйте с него от какво се вълнувате и какво бихте искали да направите. Не се затваряйте в себе си от страх, че той може да ви сметне за налудничави или странни – дори и вашите интереси да не съвпадат с неговите, на подсъзнателно ниво той оценява вашата независимост, интелект и стремежа ви да живеете живота си пълноценно, без това да зависи от някаква си връзка.

Мъжете и егото

Като цяло мъжете генерално искат две неща: признание и пак признание. Да, точно така – те искат да направят така, че някои да се гордее с тях и самите те да се почувстват горди. Оттук нататък всичко е въпрос до ситуация, характер, нужда. Ако виждате, че е флиртаджия – флиртувайте; ако обича да рисува – поискайте да видите картините му, ако е добър икономист, помолете го да ви разкаже какво всъщност иска да каже тоя Адам Смит в крайна сметка? Наблюдавайте какво му харесва и се опитайте да му го дадете. Някои мъже обичат да им е трудно, връзват се, когато мацките ги разиграват, направо си умират да спорят с някого.

Други пък обожават да виждат как жените ги харесват. Нямате си и идея на какво са способни някои мъже, само и само да разберат, че ги желаете... Хора всякакви. Не бихме могли да ви дадем точно напътствия коя линия на поведение да поддържате и коя - не. Можем да ви посъветваме само – наблюдавайте го внимателно и се постарайте да изучите колкото се може по-голяма част от нуждите, желанията, характера му. Дори несигурностите му. Първо гледайте, после действайте.

Кои са останалите, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: мъжесекслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
19
 
9
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Сипваш му 5,6 големи лъжици бром в супата и ще забележиш веднага какъв нерез става...
28
8
 
20
 
! Отговори
traba преди 12 години
И при двата пола са необходими неимоверни усилия, за да разберат един ден (евентуално), че всъщност със съвсем малко труд, могат да бъдат харесвани. Трябва образование и опит. Единици са тези, които са получили дарбата от Господ.
27
8
 
33
 
! Отговори
уйо преди 12 години
Аз пък си слушам Soundgargen и си релаксирам. Не мисля за разни шаблонни драсканици, а просто си живея живота, както на мен ми харесва...дали е правилния начин, или не - здраве да е...наздраве и който може - да съблазнява, който може да прави секс с готини жени/мъже (в зависимост от пола) нека прави...
26
2
 
31
 
! Отговори
от колегите преди 12 години
АДМИНЕ , КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПОВТАРЯМЕ ДА НЕ ЯДЕШ ЧЕСЪН КАТО ИДВАШ НА РАБОТА И ДА СИ МАХАШ СПИРАЛАТА
25
4
 
8
 
! Отговори
чарли преди 12 години
Анонимен пак си тук и пак си най ***.
24
18
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, яжте и пийте, Огито черпи!
23
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
18 ами то по цял свят е така, жените правят секс когато поискат, мъжете - когато им пуснат.
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никак.Не те ли удари ток от пръв поглед,че чак искри да прехвърчат,просто няма как да се случи.
21
10
 
27
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
do 20nomer, "porene na anyca"??? ti si bolen mozak choveche nqkoga dokosval li si se do jena
20
40
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъжът иска повече порене на ануса.
19
3
 
27
 
! Отговори
fagy преди 12 години
СтраОтна статия,много полезна!Ей ся го принтя тва,и после ше го науча на изуст!Ха,пък някой да не ме е пожелал после...
18
9
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
няма нужда от голямо напъване в БГ за една жена която и да е тя..никой няма да и откаже -:))))
17
12
 
5
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
v dneshno vreme jenite sa po agresivni az naprimer sedq si takova nali i te si idwat zagovarqt me i izobshto ne mi se nalaga az da pravq parvata stapka..e ponqkoga i az de ako e po-sramejliva no kato cqlo jenite atakuvat takachee kakvi sa tia raboti jenite si znaqt kak da te omaqt
16
14
 
38
 
! Отговори
Кака преди 12 години
Благодаря на Господ,на родителите ми и на който там е спомогнал за това, аз да нямам в обкръжението си мъже които мислят че жените са *** и материалистки. Амин !
15
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не я желая, няма как да ме накара да я желая. Ако пък я желая, не е нужно да ме кара да я пожелавам.
14
1
 
27
 
! Отговори
Ирис преди 12 години
Всеки да живее ,според собствените си разбирания.
13
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да си говорим слаби са ни ангелите на нас мъжете...
12
25
 
14
 
! Отговори
woman преди 12 години
Така е жените избират!Мен колкото и да ме харесват не се подавам на изкушението,защото за мен не е изкушение.Преобразувам енергията си за вършене на полезни неща.Аз съм силна!
11
17
 
11
 
! Отговори
от 7 до 10 преди 12 години
Напълно вярно.
10
40
 
34
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Така е,да допълня-жените избират по портфейл.Те нямат усещане за красота в мъжете,за тях всички мъже са еднакви.Затова се гледа портфейла.