Как да провокирате ревност у бившето си гадже

Не е желателно да търсите утеха в това, но ако изкушението е прекалено силно...
23 мар 2012 20:05,
34
Как да провокирате ревност у бившето си гадже
Снимка: sxc.hu

Да накараш бившето си гадже да ревнува не е постижение, с което да се гордееш, даже показва голяма доза незрялост. Но ако сте готови да видите себе си в тази светлина, защото мислите, че ще почувствате някакво облекчение, ето някои начини да го накарате да ви обърне внимание отново:

1. Най-добрият начин е да му покажете, че живеете добре и без него. Истинското щастие личи на лицето, въпреки че във вашия случай, след като не сте преживели болката от раздялата, ще трябва да използвате актъорския си талант в негово присъствие.

2. Не спирайте да се грижите за себе си, да спортувате, да имате социален живот. Общите ви познати ще го информират за това колко добре ви се отразява раздялата.

3. Въздържайте се от постване на депресивни статуси във Фейсбук. Може да използвате социалната мрежа да покажете на бившия си мъж, че животът за вас продължава, като поствате информация за местата, които сте посетили и хората, с които сте се запознали.

4. Винаги изглеждайте добре – дори и на път до кварталния супермаркет, за да сте подготвени за евентуална среща с него.

5. Когато се засечете, се опитайте да не показвате колко много все още ви привлича като му направите комплимент за прическата, дрехите и т.н. Но и не се дръжте студено, защото това също издава болка и обида от раздялата.

Останалото четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
emo tova ne mi stiga :*
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо да провокирам ревност у човек, който ме е зарязал? За да ме зарежат - значи няма чувства и на тоя човек изобщо няма да му пука за жалките ми опити, да го накарам да ревнува. Същото важи и в обратния случай - ако съм се спасила от кошмарен мъж хич няма да ми дреме, за това как се опитвал да ме накара да ревнувам, а ще си продължа живота с настоящата си половинка. Бившите за това са си бивши - да стоят в миналото. Да не говорим, че някои дори не заслужават и да ги погледнеш после.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе трябва да си много *** коза/козел, че да ти пука за бившия. Да лови гората и това е! Днес.бг, спестете ни простотийте поне в събота, мооооля!
21
0
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
"Портофел" имат дядовците по селата. Е, и ти сигурно.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А най- доброто е да не се закачате повече с бившето си гадже! Щом вие или той /тя сте прекратили връзката ,то вероятно е имало причини . Каква е ползата да дразниш някого? Още повече човек с който си бил близък. Обекчение било (според статията) , а според мен е супер простащина!
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не искам и очите и да виждам..най малко пък и да ме ревнува..всичко бивше..просто се отписва
18
0
 
0
 
! Отговори
22g. преди 12 години
до 16 + :Д много вярно има си сайт за това woman.bg а за нас най великото men.bg :D
17
4
 
29
 
! Отговори
!!!! преди 12 години
Ако са ви изоставили, А ВИЕ ОЩЕ ОБИЧАТЕ ,НАПРАВО СТЕ УМРЕЛИ ...ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ ...!!!!!
16
3
 
19
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
"Въздържайте се от постване на депресивни статуси във Фейсбук." - Въх! Ами ако не искам да пълня пеликанската гуша на некъпания евреин, к'во прайм, а?"Винаги изглеждайте добре дори и на път до кварталния супермаркет, за да сте подготвени за евентуална среща с него." - Неееееееееееееее! Никога не си хващайте гадже от квартала, може да се засечете на опашка за олио...
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes.bg on 'hating'
14
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път учудихте света... Ама моля ви се бе.. тоя сайт стана бетер глупаво женско списание...
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плюс това когато една връзка приключва, то е винаги заради това, че единият прави нещо или сответно не прави нещо. ако продължаваш да правиш неща, заради някого, дори за да го дразниш и караш да ревнува, явно тази връзка не е съвсем приключила, и нещата продължават по някъв начин, макар и не по най-прекрасния
12
1
 
12
 
! Отговори
не разбирам преди 12 години
плюс това нормалните хора дори като късат запазват уважение един към друг, приемливо отношение и дори любов, но просто вече не са заедно. (разбира се нормалните хора, а не редакторите на днес-бг)
11
2
 
10
 
! Отговори
не разбирам преди 12 години
Това означава ли, че всеки път като съм щастлива, някой заради статии като вашите трябва да си мисли, че му го правя на пук? това ли се опитвате да ни кажете? не разбирам защо трябва да се чувстваш кофти ако късаш с някого, кофти е когато нещата не вървят.
10
5
 
0
 
! Отговори
@психолог преди 12 години
ти си по-скоро от клиентите на Централния, нали така? да ти каже тежко е там, така разправят
9
1
 
0
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
горящ лед требе да е:)) колкото и трудно да е да си го представиш.
8
3
 
27
 
! Отговори
.!. преди 12 години
Поредната *** статия...Аз да ви кажа как процедирам (след скорошната ми раздяла с гаджето): Старая се да не мисля за нея, живея си по стария начин, пожелавам и всичко хубаво (без да съм и го казвал) и гледам напред! Живота ще покаже какво ме чака и дали е било правилно или не...Прекалено кратък е земния ни път за да мразим и да подливаме вода на някого...
7
1
 
17
 
! Отговори
22g. преди 12 години
браво днес.бг чудесна тема сте избрали как да накараш бивото да ревнува ... браво какво ще следва след 10г как да си прикрием следите след убийство? лека полека загърбихме честа сега да загърбим и останалите ценостти
6
7
 
35
 
! Отговори
психолог преди 12 години
Най - добре се провокира ревност с един по мутрата.
5
2
 
13
 
! Отговори
да ама не преди 12 години
До 4само луд може да ти се обади!!!:)