Най-лошата първа среща

Той идва потен, с мръсни маратонки и те води в най-долнопробното заведение - ужас!
29 мар 2012 11:24, Мария Дуковска
22
Най-лошата първа среща
Снимка: Reuters

След флирт, размяна на погледи и хиляди фантазии, идва времето на първата среща. Подготовката за нея обикновено отнема часове на жените, включвайки дълги разкрасителни процедури, чудене какво да се облече за горещата среща и колко секси да е то. Най-накрая срещата се осъществява, той идва и отивате в някое усамотено място, за да се опознаете по-добре. Но... какво се случва там, което ще ви накара да запомните срещата като най-лошата в живота ви:
 
1. Той идва облечен с къси, спортни панталонки, тениска и мръсни маратонки.
 
Нека не бъдем сноби още от първата минута, но няма как да не направи лошо впечатление немарливият външен вид. Може да не е облечен строго официално, но да дойде с кални кецове... Е, това вече е неуважение!
 
2. Отивате в най-неугледното кафене, с пластмасови маси и столове на улицата.
 
Може да не ви заведе в най-лъскавия ресторант в града, но може и да се постарае поне малко да ви е комфортно. Как да се отпуснете да разкажете за себе си, докато покрай вас минават десетки хора или пък още по-зле – профучават коли и трамваи!
 
3. Мирише на пот.
 
Само на Леонардо ди Каприо му е простено на първа среща да мирише на пот, тъй като той е природозащитник и не използва парфюми, за да не увеличава допълнително озоновата дупка. Прощавай, ти Лео ли беше? Не? Тогава бързо се изкъпи и си сложи поне две капки парфюм!
 
4. Говори само за футбол, колко е скъп животът напоследък и как никога, за нищо на света не би се оженил.
 
Моля-я? Ако има неща, които не се казват на първа среща, точно това са темите, които трябва да избягвате.
 
5. И най-накрая, заветният миг – сметката!
 
Сервитьорът ви носи сметката. По традиция я подава на кавалера. Той, от своя страна я взима, поглежда и оставя на масата точно: 50% от общата сума, без бакшиш! Поглежда ви със самочувствие и казва: делим си я, нали? Ужас, хиляди пъти ужас! Да, може да сме еманципирани жени, да работим и изкарваме пари, но все пак имаме нужда да се чувстваме от време на време слабия пол, закриляния пол. Да изведеш дама на среща, след като си я поканил и да платиш сметката, не означава да я носиш на гръб цял живот. Но е признак на кавалерство и уважение, който всеки мъж би трябвало да умее да покаже... поне на първа среща.

Още полезни съвети и интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: флиртсрещасвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какво да кажем за мърлите, която не си е сменяла гащите от 2 седмици и езабравила да се подплакне с водичка и сапунче по средата на август?
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Категорично не съм съгласен с първите 3 точки. Те са чисто и просто признак за естественост, но в днешно време тоав е *** дума и трябва да си позьор.Колкото до потта, не е задължително да не си се къпал, че да миришеш - достатъчно е да ти стане топло. Но това не оправдава използването на дезодоранти, които са крайно противоестествени и вредят по много начини.