Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!

Ако имате задръжки, опитайте следното
Обновена: 22 апр 2012 22:03 | 21 апр 2012 18:02,
91
Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!
Снимка: sxc.hu

Добре знаем ползите от секса – той подобрява здравето, помага за хубав сън, прави ни по-щастливи, заздравява връзката между хората, а понякога и решава проблеми. Да не говорим, че на него дължим продължението на рода си. Но за някои жени е много трудно да си поискат секс и изпитват страхотно неудобство, дори да се касае за собствения им съпруг.

Не е нужно мъжът винаги да инициира интимния акт и да чакате половинката ви да се сети, че е време за ласки. Покажете му, че сте в настроение и го искате! Ето няколко начина, които да ви помогнат да се преборите с неудобството и срамежливостта, в случай, че страдате от такива:

1. Напишете му го

Понякога „Искам те сега" може да не доведе до желания ефект и това да ви накара да изпаднете в неловка ситуация. Особено, ако по принцип не сте от най-прямите хора, що се касае до сексуалната тематика. Много по-лесно ще ви е да му напишете нещо игриво. Едно на ръка, че няма да го гледате в лицето, а и ще имате възможност да моделирате изказа си, така че да се чувствате уверени.

Една бележка в якето на излизане, смс или съобщение на лични му мейл ще го подготви психически за това, какво го очаква довечера. Какво ще му напишете, зависи изцяло от вас, но гледайте да съдържа задължително нотка еротика. Още по-добре е да му пуснете серия от съобщения, за да поддържате разпаления огън, докато се видите.

2. Пуснете кода: В настроение съм

Можете доста елегантно да намекнете на половинката си, че имате желание за секс и то пред други хора или пред децата ви, без те да се усетят. Просто в разговора вметнете някой израз или цяло изречение, което предварително сте уговорили като любовен сигнал помежду ви.

3. Изпратете невербален сигнал

Ако искате да бъдете още по-провокативни, минете към действие. Целунете го по врата, докато гледа телевизия или просто пуснете ръката си по бедрото му и го хванете за пакета. От една страна елементът на изненадата може да проработи във ваша полза и хормоните му да кипнат, а от друга спонтанността, казва сексоложката д-р Нелсън.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: желаниесекспровокация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
26
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Нима приключиха сериозните теми за разискване,че сте в надпревара над тийнейджърски размисли ? Моето мнение - интимността е изкуство от запознанството до телесния контакт.
47
4
 
34
 
! Отговори
Конфуций преди 12 години
Хората са го казали отдавна - срам п...а не е.е
46
0
 
7
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
т.е. сексът не е съвкупление ли, кво ли? голям размисъл, голяма интрига.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...и го хванете за пакета. От една страна елементът на изненадата може да проработи във ваша полза...----може да проработи хехеххехехееее
44
0
 
29
 
! Отговори
Нели преди 12 години
"Пойскайте"???? "Хванете за пакета"!?!? ... ?!?!??!!!
43
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"пойскайте" - учудващия напън на глупаците от сайта да измислят нови думи и да пишат неграмотно е безграничен!Дори и не ги поправят в последствие - странно, да не кажа малоумно...
42
4
 
27
 
! Отговори
fck преди 12 години
какво да права да ходя по улиците и да викам "Искам Сееееекс искам сеееееекс" Нестава тъпите пачи искат кинти парички яко баткааааааа... искат да ги глезиш само тогава дава ****ата!
41
2
 
13
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Като е "зациклила", може да извърти 4-5 "тромпетчета!А бе, това е женска статия!Що няма за мъже???Полова дискриминация!
40
4
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Да да ако е в цикъл ще видиш секс през крив макарон .
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпрос към д-р НелсънПо 3-та точка: По кое бедро-лявото или дясното?
38
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно какво са правели баба ми и дядо ми, като са нямали възможността да четат подобна глупост, написана от пъпчив младеж, който не е правил секс.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bre b
36
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма жена, която да не иска секс - има глупави мъже, които не знаят как да си поискат. Ако не могат да си го поискат от истинска жена, тичат при к*рвите и срещу една водка в дискотеката получават пълна програма, само дето метресата си заминава на следващата сутрин в търсене на нов "банкомат". Свестните жени изобщо не биват забелязани понеже не са толкова крещящи и така се затваря кръговрата "всички жени са к*рви, без майка ми, ама да не забравяме, че и тя е жена."
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Определено начина ти на писане е страшно секси, Yes, Ай финк соу :)))
34
8
 
6
 
! Отговори
John преди 12 години
Явно съм ненормален, за мен с*кса за една, две, три нощи не е натоварващ а обратното. Явно не го мисля, само аз а и партньорките ми. ;)
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крименче, радвам се, че се появи отново!
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Психологически една мимолетна връзка се оказва много натоварваща за нормален човек--------------Е, в тази статия очевидно не става дума за мимолетна връзка, ако можеш да четеш...
31
9
 
4
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
LAMBO---Puna4alu Bg-jornalisdtite NI vladeiad BG izikad ni,nitu Aligorii,Aputeozi,simbiozi,___Beden izikof re4nik,skovana re4,,,buraviad sas pu idno 50-6ß gumi ....Ina4i shi ta apusdtrufiram:Jornalisti4eskiad ikip na DNES e OKAY i praviad Isklu4enie...
30
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се ли предполага, че за журналистика се кандидатства с изпит по Български език и литература? Това "пойскайте" е от някакъв глагол "пойскам", който хич не ми е ясен!!! Моля автора и редактора да ми го изяснят.
29
3
 
28
 
! Отговори
Митю Пищова преди 12 години
Искам дъ тъ изкъпя в жакузиту и слид туй дъ тъ жасам,жасам и дъ тъ поря кат' рибъ...