Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!

Ако имате задръжки, опитайте следното
Обновена: 22 апр 2012 22:03 | 21 апр 2012 18:02,
91
Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!
Снимка: sxc.hu

Добре знаем ползите от секса – той подобрява здравето, помага за хубав сън, прави ни по-щастливи, заздравява връзката между хората, а понякога и решава проблеми. Да не говорим, че на него дължим продължението на рода си. Но за някои жени е много трудно да си поискат секс и изпитват страхотно неудобство, дори да се касае за собствения им съпруг.

Не е нужно мъжът винаги да инициира интимния акт и да чакате половинката ви да се сети, че е време за ласки. Покажете му, че сте в настроение и го искате! Ето няколко начина, които да ви помогнат да се преборите с неудобството и срамежливостта, в случай, че страдате от такива:

1. Напишете му го

Понякога „Искам те сега" може да не доведе до желания ефект и това да ви накара да изпаднете в неловка ситуация. Особено, ако по принцип не сте от най-прямите хора, що се касае до сексуалната тематика. Много по-лесно ще ви е да му напишете нещо игриво. Едно на ръка, че няма да го гледате в лицето, а и ще имате възможност да моделирате изказа си, така че да се чувствате уверени.

Една бележка в якето на излизане, смс или съобщение на лични му мейл ще го подготви психически за това, какво го очаква довечера. Какво ще му напишете, зависи изцяло от вас, но гледайте да съдържа задължително нотка еротика. Още по-добре е да му пуснете серия от съобщения, за да поддържате разпаления огън, докато се видите.

2. Пуснете кода: В настроение съм

Можете доста елегантно да намекнете на половинката си, че имате желание за секс и то пред други хора или пред децата ви, без те да се усетят. Просто в разговора вметнете някой израз или цяло изречение, което предварително сте уговорили като любовен сигнал помежду ви.

3. Изпратете невербален сигнал

Ако искате да бъдете още по-провокативни, минете към действие. Целунете го по врата, докато гледа телевизия или просто пуснете ръката си по бедрото му и го хванете за пакета. От една страна елементът на изненадата може да проработи във ваша полза и хормоните му да кипнат, а от друга спонтанността, казва сексоложката д-р Нелсън.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: желаниесекспровокация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Eminem dо 14 преди 12 години
...People say I'm bad influence, I'll say the world is allready f..ked ...
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahahah tova za v preduchilishtnata li e ?//
6
1
 
19
 
! Отговори
онанисти преди 12 години
от цял свят обединявайте се!!!!!
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако си го поЙскам, шансът да го получа е нулев.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сексът в днешно време е комплексарщина, оставете го на природата и най=вече на хората, които имат какво да дадат на света.
3
12
 
14
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 12 години
Ха ха хаааааааааааааааа..........искам станишев непрекьснато!!!!
2
3
 
25
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Ако имате задръжки, опитайте следното...///.......................*** след което везната сменяйте я с 69 и после може да включите на задна скорост
1
0
 
75
 
! Отговори
Рони О'Съливан преди 12 години
Добре..как може един човек, който се нарича журналист да пише думата "пойскайте" с две "й". Направо да си захвърли дипломата. Това е безобразие!!!