Годеж без край

Колко дълго може да отлагате?
5 май 2012 10:08,
24
Годеж без край
Снимка: sxc.hu

Всеки мъж, който е изгледал поне няколко серии от американската хитова продукция „Женени с деца", може набързо да преосмисли решението си за брак. Но ако половинката му го натиска сериозно за сватба, не му остава друго освен да се сгоди... или да скъса с нея. За щастие на повечето представители на мъжкия пол, годежът няма срок. Т.е. може да бъде доста дълъг. И тъй като мъжете са царе в разкатаването (особено, ако не са сигурни, че искат да станат съпрузи все още) могат да се възползват от следните съвети, които редакторите на известен мъжки сайт споделиха със своите читатели.

А именно как да протакате годежа дълго време:

1. Не коментирайте никаква дата за сватба, дори и хипотетична, приблизителна, евентуална

Когато мъжът падне на колене, той предлага брак на любимата си. Това е обещание за една церемония – някой ден и някъде. Но в 99% от случаите няма конкретно време. За него това е начинът да ѝ докаже, че тя е неговата половинка и следващата стъпка във връзката им, след като тя десетки пъти го е попитала: „Какво правим сега? Зациклихме! Или се женим, или се разделяме!".

В мига, в който ѝ предложите брак, тя започва да си представя и последния детайл и нищо чудно, на другата седмица да дойде при вас със списъка с гостите, цвета на роклите на шаферките и идеи какви подаръци да поиска от роднините.

Започне ли да се съмнява във вашия ентусиазъм, ѝ обяснете, че е нормално за повечето двойки да се сгодят, без да се спрат веднага на конкретна дата. Изтъкнете работата като причина или липсата на собствено жилище с мотива, че искате за нея най-доброто и няма лошо да почака, докато не ѝ го осигурите.

2. Провокирайте голяма промяна в живота си

Обвързването с годеж е важна стъпка в живота. Замислете се и колко други важни неща сте оставяли във времето и сега е моментът да довършите. Запишете някаква магистратура или докторантура, започнете собствен бизнес, променете живота си така, че да имате наистина важна причина да отложите годежа и то без възражения от отсрещната страна.

Не ви съветваме да се записвате в някоя военна организация или да започнете да пътувате в командировки с месеци, Все пак вие обичате вашето момиче и искате да сте с него, а не да избягате. Просто удължавате малко времето, преди да наденете хомота. В този ред на мисли, ако живеете отделно с вашата приятелка, е време да споделите един покрив. Периодът на нагаждане, попълване на документи (особено, ако купувате жилище заедно, а не сте под наем) отнема месеци. А това са месеци далече от сватбените камбани.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: годежотлаганесватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де, като не си сигурен, че това е Човекът с голямо Ч тогава за какво изобщо да се сгодяваш и да разиграваш циркове? Ако си сигурен, че е ТЯ давай смело, ако не си кого лъжеш? И своето време губиш и нейното и рано или късно ще се стигне до големи драми. Дали ще се ожените малко насила защото всички смятат, че е крайно време и после ще се разведете или в един момент ще развалите годижа след потоци сълзи е все едно и в двата случая няма да сте щастливи!
12
0
 
17
 
! Отговори
ЖЕRI преди 12 години
Не мога да разбера защо е нужно да предлагаш брак ако всъщност НЕ го искаш...и ако жената срещу теб не може да те разбере и те притиска..-защо ти е да си с такъв човек...пък и да го лъжеш ... ако се стигне до там нещата отдавна са свършили...не е време за годеж,а за раздяла...
11
0
 
40
 
! Отговори
421 преди 12 години
хахахахахахахахаХхАхАХАхАхаХХАхАвсяка сутрин коментарите в днес.бг просто ме съсипват от смях !!!!! !
10
28
 
3
 
! Отговори
) преди 12 години
Хм, на мен ми излиза като опция... И го сигнализирах г-н трола)
9
5
 
33
 
! Отговори
байо от село до 12 преди 12 години
Сладур,опцията "неуместен коментар" е премахната.Осведоми се преди напъните да пишеш.
8
30
 
8
 
! Отговори
)) преди 12 години
Че някои, както гледам, са си и шизофреници))))
7
2
 
7
 
! Отговори
до Редакторка Dnes.b преди 12 години
Глупава си и според мен!!!!
6
34
 
6
 
! Отговори
Ами сигнализирай преди 12 години
за неуместни коментари, има опция, до гласуването е. Явно само това е начинът модераторският екип да забележи проблема. Защото иначе аман от слънчасали психопати.
5
11
 
6
 
! Отговори
байо от село преди 12 години
Ако не желаете разисквания по темата ,то поне не пишете цинизми. Имали любовни чувства от страна на мъжа всичко е излишно.Жените са по- приспособими , но мъжете са всеотдайни , ако обичат.
4
1
 
15
 
! Отговори
И все пак преди 12 години
да не забравяме, че годеж се разваля и пръстен се връща... ако на жената й писне да чака отсрещната страна)
3
4
 
9
 
! Отговори
Maya преди 12 години
абе ква е тя простотия не мога да разбера : Какво правим сега? Зациклихме! Или се женим, или се разделяме!", все едно ако не се оженят няма да се разбират повече и всичко ше свърши, ако обичаш един човек и искаш да си с него, няма значение дали ще се разписвате някъде или не
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора,пийте си хапчетата ...моля ви
1
1
 
19
 
! Отговори
xxx преди 12 години
Ама сте ми и смешни, такива съвети ли давате.. Той ако наистина я обича въобще няма да се занимава с такива подли номера.. А ако една жена реши наистина да си го има, тези хитринки въобще няма да и минават