Как да се справите със съпруг неверник

Ако той ви слага рога, не бързайте да го пъдите от дома
Обновена: 15 юни 2012 14:55 | 14 юни 2012 07:30,
195
Как да се справите със съпруг неверник
Ашли Кол прекали с изневерите и затова не успя да спаси брака си с Черил.Снимка: Reuters

Около 60% от мъжете в световен мащаб имат афери, а около 80% биха искали да имат. Доказано е, че силният пол е по-склонен към изневяра, тъй като при него в по-голяма степен е водещ нагонът. Така че, ако разберете, че съпругът ви ви слага рога, не бързайте да изпадате в безумна паника, а дишайте спокойно и опитайте да реагирате по най-адекватния начин.

Разбира се, ако нямате деца, той е тиранин, бие ви и не носи пари...не би трябвало да чакате да ви изневери, а отдавна да сте напуснали гнездото, което по необясними причини наричате „семейно".

Често първият порив, който обзема дамите при новината, че законната им половинка им изневерява – е да вдигнат олелия до Бога, да набият няколко шамара на него и на НЕЯ, а по-смелите дори са склонни да посегнах към остри метални предмети и пистолети. Друг често срещан вариант е скандалът в стил: „Махай се веднага", съпроводен от изхвърляне на дрехи, обувки и любими вещи на господина, който не може да държи панталона си закопчан.

Това обаче са първосигнални решения, за които вероятно на по-късен етап ще съжалявате. Умните съпруги биха действали по друг начин. Най-важното е да си отговорите на въпроса: Имам ли нужда от него или не? Мога ли да преглътна изневярата му и да обърнем заедно нова страница? Ако отговорът ви на тях е ДА, то избършете сълзите си и започнете да вървите по стъпките на следния екшън-план:

1.Той не трябва да е наясно с вашия план. Неизвестността винаги прави хората по-изнервени и податливи на влияние.

2. Ако искате отмъщение, бъдете предпазливи и разумни, защото действията ви може и да не го изплашат.

3. Бъдете отзивчиви към него. Ако поиска секс, не му отказвайте в знак на наказание, защото може да го потърси другаде.

4. Дайте му шанс да ви се извини. Запомнете, че ако той ви излъже, най-вероятно държи на вас и не иска да нарани чувствата ви, а да запази връзката ви.

5. Усмихвайте се, пърхайте с мигли, бъдете актриса, дори вътрешно да се чувствате по друг начин. Не позволявайте щастието ви да се изплъзне, заради слепия ви гняв.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
2
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
до 188Приятелю, не си въобразявай ,че лъжеш съпругата си , не - лъжеш себе си.Бавно ,но сигурно се пилееш емоционално,амортизираш се откъм чувства, себеуважение и пр.Не знам ще ме разбереш ли , но ако ли не, е за твоя сметка. Остани със здраве !
169
2
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до жените преди 11 години
Не чакайте да ви изневери ,та чак тогава и вие да се решите да изневерите ,защото ако чакате да го хванете в крачка може и да не успеете ,не всички изневери излизат на яве ! Изневерявайте ,ако вътрешно изпитвате нужда ! Животът е един и няма да се повтори ,не бъдете наивни и не вярвайте ,че мъжете ви не биха ви изневерили при възможност,независимо че ви обичат много ! Казвам ви го от позицията на МЪЖ !
168
4
 
1
 
! Отговори
abeeee преди 11 години
Абе я духайте всички супата!Защо от толкова години не съм се скарал никога с "така наречената незаконна съпруга"?И тя е омъжена и има деца,аз също?Даже взаимно си помагаме и няма разправии за разходите които правим за да се крием и срещаме от години по хотелите.Я пак си помислете?!
167
1
 
5
 
! Отговори
До 185 преди 11 години
Абсолютно подкрепям! *** е, че чисто и просто им се прище да *** нещо, което им харесва и е различно от познатото, а се оправдават с това, че половинката била виновна. Ми поне да има доблестта да си признае, че го е направил/а от мерак или глупост, или неспособност да се владее. Говоря и за мъже, и за жени. Какво се получава - първо лъжеш, второ - нараняваш, като те хванат, и трето - унижаваш дългогодишния си партньор, като обвиняваш него за собствената си глупост и безхаберие.
166
1
 
1
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
Оправдавай се с детето. Няма да се разведеш, защото си наясно, че с 2 провалени брака, никоя нормална жена няма да те погледне. :)))))))))))))))))))))))))))))))
165
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И стига сте внушавали това чувство на вина у съпругите, че не били достатъчно давателни и мили и затова благоверният залитал. Най-често /особено след 10-15 год брак/ причината е, че "ущетеният" е открил по-млада и по-свежа кандидатка, а неговата вече е позастаряла и прочетена. И цял ден на челна стойка да стои, по-младото и ново ще е по-съблазнително.
164
0
 
2
 
! Отговори
до 183 преди 11 години
Явно не си се развеждал. Аз съм го правил. Не знам дали някога ще мога да се отърва от чувството за вина спрямо децата си от първия брак. Сега има дъщеря от втория. Заявил съм на жена ми, че и на калъпа да я хвана няма да се разведа. Нека поне тя като се прибира да има тати в къщи. А дали мама и кръшка...........няма проблем, ще го преживея. Надявам се ме разбра.
163
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 11 години
А аз пък се замислих що не прокарат законопроект за забрана на брака, като ще я караме така?Извън това - никой не е застрахован от това, може да се случи всекиму. И след като се е стигнало дотам, какъв е смисълът да се крепи и спасява насила нещо, което вече не съществува?
162
1
 
3
 
! Отговори
do 183 преди 11 години
Дрън, дрън. На компа си много силна. Пръц!
161
3
 
2
 
! Отговори
? преди 11 години
Провеждам директен разговор, изясняваме си събитията, уточняваме подялба на имущество и пр., разяснявам пред близки и приятели ситуацията и си тръгвам, без да оставям адреси и телефони. Нещата опират до самоуважение. Мен лично ще ме е гнус от партньора, че и да му се умилквам... Изневярата е или краят, или началото на края за една връзка.
160
2
 
4
 
! Отговори
Дюлбер Танас преди 11 години
Че тя точка 3 ако се е спазвала преди сакатлъка - "3. Бъдете отзивчиви към него. Ако поиска секс, не му отказвайте в знак на наказание, защото може да го потърси другаде."то е нямало да се стигне до цялата тази дандания.
159
0
 
12
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Да не забравяме , че както в женитбата , така и в изневярата, главни действащи лица са двама , а не един.Така , че неверници има както при мъжете , така и при жените.Важно е да се уважаваме и да не се нараняваме, че някои рани не зарастват.
158
0
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
.........след това може и порно да му пуснете за да проверите дали не симулира.Ако смени канала и захърка като пребит общ работник пренесъл 5 тона цимент,можете да бъдете уверени,че ще бяга като дявол от тамян от жените без изключение какви са!
157
1
 
10
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Мъжете изневеряват на защото не получават това за което са си мечтали при евентуален брак!Един съвет към дамите.Събаряйте го на кревата с повод и без повод и секс до като му се разтреперят коленете и чакайте да ви изневери!
156
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно излишно е цялото плюнчене тук. Рано или късно всички изневеряваме. Просто така сме устроени. Едни го правят тъпо, други умно а най-умните не си задават въпроси от сорта на "ти изневерявал ли си ми". Може и да има изключения, разбира се, както твърдят някой. Едва ли са повече от 5%
155
0
 
2
 
! Отговори
и още нещо преди 11 години
И Сър Идеален е много умен мъж. Той проверява смелостта си и проверява и мен. От степента на интелигентност - моята и неговата се определя имаме ли бъдеще заедно или нямаме. Ама лъжи. Аз такъв мъж не бях срещала. Пожелавам го на всяка... да ти казва и лошото и хубавото. Не да мълчи и да живеем в една безкрайна лъжа....да си съжителстваме. Така се печели доверие, уважаеми клатени и ***...полюлей и люлки.С уважение и пожелания за емоционална вечерМадам Идеална
154
4
 
2
 
! Отговори
хъм преди 11 години
Имало едно време една дума. Нарекли я Доверие. До вярата. Не е вяра, ама е до вярата. После измисли друга дума. Изневяра. Из Неверието. Двете думички не можели да съществуват заедно. Ако Сър Идеален преспи с някоя и ми каже. Това не е Изневяра. Това е укрепване на Доверието. Той ми дава избор Аз да реша как да отреагирам. Когато Сър Идеален преспи с някоя и ме излъже...а аз разбера, защото то се разбира-хехе, това не е Сър Идеален. Сър Идеален не ме лъже. Вярвате ли ми? Ако щете.Аз затова обичам
153
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 11 години
Аз пробвах и с добро и с лошо, не помогна. Ако можех да върна времето нямаше да се тормозя и ден, а щях в отговор и аз да си намеря любовник. Една приятелка постъпи така и ефектът беше 100%. Това е решението, а ако не помогне, значи връзката ви наистина е приключила.
152
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не правете грешката някога да кажете на жена, че я обичате (освен на законната или бъдещата законна)! Ще ви накара да го доказвате по най-идиотските начини докато се издъните и тогава ще каже "Видя ли сега, че лъжеш!"
151
4
 
2
 
! Отговори
мъж до 172 преди 11 години
."Всяко правило си има изключение.Нали така?" Ха ха ха ! "Блажени са вероющите, че тяхно е царството небесно" Ама споко де, ти не си виновна:)) Просто толкова ти са възможностите на твоето IQ :))) Сиреч, предпочиташ да чуваш това което искаш да чуваш. Ама дали е истина не те интересува:)) Та гледай си мъжлето и не ми го пращай - както вече споменах към мъжки *** интерес нямам:)