Съвети за страхотна първа среща

И все пак най-важното е колко си подхождате с жената, с която излизате
Обновена: 20 юни 2012 07:36 | 20 юни 2012 07:36,
47
Съвети за страхотна първа среща
Снимка: sxc.hu

Предстои ви да излезете на първа среща с жена, която харесвате. Предлагаме ви няколко съвета, за да сте по-уверени, че нещата ще минат гладко.

1. Платете сметката. Не споменавайте за разделяне на сметката. Ако дамата настоява да плати, откажете, защото най-вероятно се чувства длъжна да го направи. Ако все пак мислите, че наистина предпочита да плати нейната част, ѝ позволете, но за да прецените как стоят нещата, се уповавайте на интуицията си и езика на тялото ѝ.

2. Заведете я на място, което би ѝ харесало според това, което вече знаете за нея, но съобразете избора си и с това дали вие ще се чувствате комфортно там и дали ще можете да си позволите да платите сметката.

3. Дръжте се галантно. Може да ви се струва старомодно, но това определено прави добро впечатление на жената – отварянето на вратата, държането на палтото, за да го облече и т.н.

4. Уважение. Това означава да не очаквате нищо в замяна. Срещата не е плащане за бъдещи удоволствия, а начин да се опознаете. Това също означава, че не трябва да се опитвате да напиете жената и да я притиснете в края на вечерта за физически контакт. Следете знаците, които ви дава (колко близо стои, как ви гледа и т.н), за да разберете дали е готова за целувка или не.

5. Увереност. Начинът, по който говорите, стойката ви, погледът ви трябва да излъчват мъжественост и самочувствие. Но не го бъркайте със самонадеяност, разликата е голяма.

6. Важно е как сте се облекли за първата среща. Дрехите определено допълват цялостното излъчване, а и дават информация за вашите вкусове и характер.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Zeitgeist преди 11 години
Един истински мъж никога няма да се опитва да купува времето или вниманието на една жена.Не искам да карам някой да се чувства задължен само защото съм го почерпил кафе, кола или вода.Ако иска да е с мен, то това трябва да поради други причини, а не заради хартията.Все пак съм мъж, а тя не е *** т.е. трябва да я спечеля,а не да я подкупвам с подаръци или почерпки.Това е златно правило и то важи докато в прав текст не си кажете,че вече сте двойка.Тогава нещата се преобръщат на 180 градуса
41
1
 
3
 
! Отговори
до Гошо преди 11 години
Ами като нямаш пари не излизаш - хората са казали, като имаш брадичка ти трябва и гребенче. А и не е голяма болка да дадеш 1 лв. за едно кафе. Няма да си купиш две кутии цигари, а ще си купиш една или вместо две бутилки водка и бира ще се лишиш от едното, за да я черпиш едно кафенце. Няма да си мислиш само за *** си, а после тя като откаже да те види отново понеже си пълен егоист да пищиш как жените гледали само парите. Изобщо не е въпроса в парите - въпроса е в жеста и уважението.
40
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
"Всеки работещ мъж мисля може да плати една сметка."Всяка работеща жена също."Ако не може, да не излиза по срещи. "Това ли е основната идея на срещите?
39
1
 
5
 
! Отговори
лили преди 11 години
Ако мъж ме покани на първа среща, очаквам той да плати. Така е кавалерски и в реда на нещата. Естествено, аз не се оливам в поръчките. Следващите пъти /ако има такъва/ може и аз да почерпя или да делим. Но мъж, който е цинцър и на първа среща ще очаква да си делкаме сметката, не се занимавам повече. Всеки работещ мъж мисля може да плати една сметка. Ако не може, да не излиза по срещи.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко изобретателност мили мъже нямате ли? Имах гадже, което нямаше кой знае колко пари и докато се "гаджосвахме" излязохме 3 пъти на кафе, той разбира се плати... но в момента, в който ми сподели че е затруднен финансово предложих аз да платя, той отказа като (забележете натърти, че би го унизило да ми взема парите - за сефте мъж да ми го каже). Пихме кафе у тях, после у нас и така - варианти много и без пари става, ама малко акъл трябва. Не само да се мрънка... а с кафетата и друго имаше :)))
37
0
 
1
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
ащо знаете за какво отивате ще ви е лесно да прекарате приятно която и да е среща ,ако ще търсите секс не се опитвайте цяла вечер да я обеждавате в противното ,ще си спестите много главоболия
36
1
 
7
 
! Отговори
буб4о преди 11 години
Аз пък мисля че точно на първа среща трябва всеки да си плати своето. Разбира се ще предложиш на жената да я черпиш, така е редно, но е редно и тя да откаже.Ако ти платиш, все едно очакваш нещо в замяна от жената, което е тъпо.Също така не искам жена ми да е човек без характер. Трябва да е независима и затова на първа среща тя би искала да си плати. Вече ако се виждаме пак, тогава ще настоявам аз да плащам и нейното.
35
2
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Винаги плащам сметката и хотела (с руум-сървиззъ), останалото оставям на съпруга и...
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се е застояла с вас за 4 ракии/уискита време то няма начин да не ви е харесала така че момци напред в атака!!! --------------- Е*ахти жената. Ако жената изпие 4 ракии, на мене изобщо няма да ми стане к*ра. Това не е жена, а ... не знам какво.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мале ,мале ,колко философстване за глупости.Както мъжът така и жената отиват на среща с една едничка мисъл в главата.Иначе за какво ще се срещат двама непознати-да обсъдят проблемите на гладуващите в Сомалия или да си говорят за глобалното затопляне.Имах един колега в института ,който казваше на колежките директно-"така и така ще стигнем до леглото,дай да не губим време и да започнем с него.После киното и сладкарницата.Май прекара трицифрено число жени с този подход.
32
1
 
1
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
До 35:"Хора, не е редно жената да плаща, поне в началото. По-нататък, от време на време може."Не е редно в конкретния случай, описан от 31, но да заключиш толкова крайно...
31
0
 
1
 
! Отговори
От 32 до 31 преди 11 години
За това си говорим! 31 го обясни с пример. Хора, не е редно жената да плаща, поне в началото. По-нататък, от време на време може.
30
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
@32Съгласен съм напълно с теб.
29
1
 
2
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
31, то това важи и в двата случая, дали мъж или жена хрантутят "индивиди", каквито описваш.
28
0
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 11 години
За мен поне би било глупаво да не платя сметката на дамата на първа среща и при неангажираща връзка, за теб не знам. От кавалерска гледна точка. След време вече я преценяваш що за стока е. Ако започне сама да си иска това онова, да прави намеци че и се ходи еди къде си че иска еди какво си е ясно що за стока е. Виж ако сте гаджета за по-продължително време или за сериозна връзка, нормално е и тя да плаща.
27
1
 
14
 
! Отговори
За мъжете преди 11 години
До всички мъже,които си мислят че е в реда на нещата,жената да плаща сметките: имам приятелка,която за трети път попада на гадже,което не работи или работи но за по 300 лв и тя е тази,която постоянно плаща сметките.Вчера говорихме с нея и тя каза,че н е охладняла.Вика ми "Нито сексуално го желая вече,нито нищо.Той постоянно ме гледа като коте в ръцете ще му дам ли 5 лв за джобни или не.Това не е мъж-вече изобщо не виждам мъжа в него".Един мъж загуби ли мъжкото,той се превръща в п*тка за жената.
26
1
 
1
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
21, така както го описваш, май мацката тръгва с някакви предварителни очаквания и "кавалера" е длъжен предварително за някои неща. От опит ще ти кажа, нищо не се получава от такива предварителни очаквания, особено когато насрещната страна си няма най-бегла представа за наличието им.
25
0
 
3
 
! Отговори
NEO преди 11 години
Нещо май не ме разбра... Аз не съм от тия дето трошат сумати пари по тях! Аз се опитвам да намеря някоя която да не я интересуват главно парите, но като видя че е такава 1-2 вечери трошене по нея после си я използвам като *** каквато всъщност е и край. Аз не съм от абдалите които са постоянни спонсори на някоя ***, просто явно докато търся някоя свястна ще се мине през доста ***...
24
1
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
До 21:Въобще поста ти е пълен с толкова клишета, че чак се уморих, само като ги четях. Никой не отрича че първото впечатление е важно, но също така и не е критерий, по който да си правиш генерални изводи за човека срещу теб като човек.
23
1
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
До 21:"Какъв мъж трябва да си, за да не платиш сметката на дамата до теб. Би било много грубо и глупаво."Това дали ще платиш сметката или не, не те прави повече или по-малко мъж. Хайде стига с подобни клишета. "Би било много грубо и глупаво."Хайде бе, чак пък грубо. А защо глупаво?"При сериозна връзка вече допустимо е и нежната половинка да плаща или просто парите да са общи."Хайде бе, а преди това не може?