Съвети за страхотна първа среща

И все пак най-важното е колко си подхождате с жената, с която излизате
Обновена: 20 юни 2012 07:36 | 20 юни 2012 07:36,
47
Съвети за страхотна първа среща
Снимка: sxc.hu

Предстои ви да излезете на първа среща с жена, която харесвате. Предлагаме ви няколко съвета, за да сте по-уверени, че нещата ще минат гладко.

1. Платете сметката. Не споменавайте за разделяне на сметката. Ако дамата настоява да плати, откажете, защото най-вероятно се чувства длъжна да го направи. Ако все пак мислите, че наистина предпочита да плати нейната част, ѝ позволете, но за да прецените как стоят нещата, се уповавайте на интуицията си и езика на тялото ѝ.

2. Заведете я на място, което би ѝ харесало според това, което вече знаете за нея, но съобразете избора си и с това дали вие ще се чувствате комфортно там и дали ще можете да си позволите да платите сметката.

3. Дръжте се галантно. Може да ви се струва старомодно, но това определено прави добро впечатление на жената – отварянето на вратата, държането на палтото, за да го облече и т.н.

4. Уважение. Това означава да не очаквате нищо в замяна. Срещата не е плащане за бъдещи удоволствия, а начин да се опознаете. Това също означава, че не трябва да се опитвате да напиете жената и да я притиснете в края на вечерта за физически контакт. Следете знаците, които ви дава (колко близо стои, как ви гледа и т.н), за да разберете дали е готова за целувка или не.

5. Увереност. Начинът, по който говорите, стойката ви, погледът ви трябва да излъчват мъжественост и самочувствие. Но не го бъркайте със самонадеяност, разликата е голяма.

6. Важно е как сте се облекли за първата среща. Дрехите определено допълват цялостното излъчване, а и дават информация за вашите вкусове и характер.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Апис преди 11 години
За първи път да съм съгласен с това,.от Днес.бг дават като съвети. Единствено номер 4 не е вярно. на жената и се е*е колкото и на вас, а щом е дошла и на среща има едно на ум...поне ;-) Единственото, което я спира тя да ви и**а е "да не ме помислиш за ***", но след 3-4 ракии/уискита и това отминава. Ако се е застояла с вас за 4 ракии/уискита време то няма начин да не ви е харесала така че момци напред в атака!!!
21
0
 
5
 
! Отговори
До НЕО преди 11 години
Никой не отрича,че в днешно време и сред жените има много леш-спор няма.Но кой дава пари на жените,кой ги вози в скъпи коли и троши сума ти пари подир тях? Във всеки случай не бащите им,а такива абдали,като теб-дето само за да хванат някоя понаточена ебла,са готови на всичко.Така че каквото повикало,такова се обадило.Когато мъжете започнат да търсят не само визията на *** у една жена,а ценностите в душата и характера й,само тогава и жените ще поспрат с материалните си претенции.
20
0
 
9
 
! Отговори
NEO преди 11 години
Трагично е че почти не останаха свестни жени... Петрова кака да има свестни мъже като и жените не са... Как почти винаги чувам въпроса каква кола караш??? Как като се качат на лексуса и от не съм такова момиче изведнъж стават готови за секс на първа среща? И после като не им се обадиш си *** щото си ги *** и си ги зарязал....
19
7
 
4
 
! Отговори
Хохохо преди 11 години
Българка=***
18
4
 
8
 
! Отговори
От 20 преди 11 години
И това за плащането на сметката е съвсем нормално. Какъв мъж трябва да си, за да не платиш сметката на дамата до теб. Би било много грубо и глупаво. И не само че трябва да се плати слетката. Не трябва да очакваш нищо в замяна на това. Дамата не трябва да се чувства задължена по какъвто и да е начин, за платената сметка. Имайте в предвид, говорим за ПЪРВА среща. При сериозна връзка вече допустимо е и нежната половинка да плаща или просто парите да са общи.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко истина има в коментар 13. Един трезво мислещ човек. Дай боже повече като тази жена.
16
6
 
8
 
! Отговори
Петрова преди 11 години
Провокирана съм от глупостите,които се пишат по темата.За какъв български мъж става въпрос,за какви 5 лева.Такова понятие много отдавна няма.С мн.малкаст от бг.мъже се изключение може да се срещне истински мъж.Голяма ч аст се изпедерастиха,други са би сексуални,а хетеро се срещат все по рядко.Друа тема е,че са тотални некадърници и мързеливци.Когато имат едно дете,те за втроро не смеят да помислят защото бедните им родители с малките пенсийки,не могат да им помагат.Жалки мизерници!
15
2
 
13
 
! Отговори
Катеричка преди 11 години
Салахадине,аз съм жена ти.Спазвам съветите ти за дискретност и моя любовник-нашия комшия, с който системно ти слагаме рога ,е страшно дискретен с теб-никога няма да ме издаде пред теб как докато си нощна смяна,аз му го лапам с топките биля.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдеее,"целомъдрените" к...и налазиха яко!
13
1
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Спокойно, то си има причина някои мъже да имат само дъщери ;)
12
4
 
5
 
! Отговори
дама-до Диди преди 11 години
Дидимти си к....а щом си съгласна на всеки срещнат от първа среща да събуваш ***.Жалкото е,че не си сама,а много са като теб-уличници.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правило 1 трябва да е в края на съветите, ако трябва да се степенуват.
10
5
 
11
 
! Отговори
До Салахадин преди 11 години
Защо да ти пускат жените на теб? За да може при първия удобен случай да викаш,че са лесни и са *** ли? Айде мерси от такива,като теб.Ще почерпиш някоя жена с един шейк и едва ли не пълна програма искаш.Пък като дойде ред да се зажениш,искаш морална,немного разработена.Но да ти кажа ,че давайки такива съвети и особено ,щом има гарги,като номер 10 да ги одобряват,бая яйца ще са чукани в *** на жена ти,пък ти се кефи на живота.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези съвети не са за хора с IQ под 100, просто няма да ги разберат. ;)
8
6
 
15
 
! Отговори
съвет преди 11 години
Извикайте си ***! Ще спестите време,нерви и пари. Ще получите каквото желаете без излишни увертюри. А в България има точно толкова"lady",колкото и ескимоси...
7
5
 
9
 
! Отговори
диди преди 11 години
жена съм , но салахадине, прав си !
6
7
 
12
 
! Отговори
Правило No.7 преди 11 години
Алооо,журналистите-написали сте 6 основни правила,ама сте забравили 7-то и най-важно:НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С БЪЛГАРКИ!САМО С ЧУЖДЕНКИ!
5
1
 
4
 
! Отговори
V преди 11 години
Мисля че това е една полезна статия от днес.бг в която има доста истини. Сега някои ще кажат, то тия неща всеки ги знае. Ами не е така. Има хора които не знаят как да ходят на среща и нямат добър подход към жените. Така че пичове, нещо полезно за нас. Аз винаги съм следвал препоръките от тази статия и в повечето случаи винаги е имало втора среща. Трудно е да я изкараш за първи път, от там нататък всичко си идва на мястото.
4
9
 
18
 
! Отговори
LADY преди 11 години
Съдейки по долните няколко коментара става ясно,че са писани от бедни въшльовци,които си мислят,че ако платят кафето и мин. вода на една жена,то тя едва ли не е най-меркантилната *** на света и тя е длъжна и секс да им пусне-все пак са се овътрили за нея.Крайно време е българският мъж да разбере,че да платиш сметката не е срамно,а е кавалерски жест,който умната жена оценява.Сега обаче женчовците си търсят жени,дето да им оправят сметките,защото те са некадърни *** си сами да избършат
3
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даа,много добър съвет!Свикни я още от начало да плащаш всичко и виж после къв цирк настава :) БРАВО!