Любовните ултиматуми: С какво никога не бива да заплашваш

Условия от типа "или аз, или приятелите ти" никога не дават резултат
6 авг 2012 07:00, Елка Василева
87
Любовните ултиматуми: С какво никога не бива да заплашваш
Ултиматумите са погрешен начин за комуникация. Снимка: архив, Reuters

Когато във връзката си не получаваме, каквото искаме, понякога прибягваме до най-лошото – поставянето на ултиматуми. Това е детинско, опасно за връзката и е напълно погрешен начин за комуникация.

Ето някои неща, които никога не бива да се поставят като условие:

Пръстен или късаме

Дженифър Анистън отдавна изнудваше Брад Пит: ако не се ожени за нея, тя ще скъса с него. Брад отстъпи. Джен получи, каквото искаше, но всички знаем колко продължи семейното им щастие. Никога не е добре да се форсират неща като брака, защото партньорът винаги ще знае, че не е направил стъпката по своя воля.

Почисти след себе си ...

Много жени се опитват да правят това, с което са свикнали още от детството си. Когато сме малки, майките ни заплашват: „Ако не почистиш след себе си, аз ще спра да чистя след тебе и ще видим кой ще издържи повече“. Това действа, докато сме деца, но подобни заплахи не дават желания резултат при възрастните. Човекът, когото ще заплашиш, че ще спреш да чистиш, ще продължи да се държи по същия начин, тъй като най-вероятно му е все едно.

Ако ти не разходиш кучето ...

Още една безсмислена заплаха: опитите за предизвикване на угризения на съвестта, както и заплахите, че ще оставиш кучето да се изходи в хола. Както ти знаеш, че това няма да стане, и приятелят ти го знае. Всъщност, ако оставиш кучето да се изходи в хола, нали ти ще трябва да чистиш после?

Или аз, или приятелите ти

Мъжката вечер за него е същото, каквото е за теб една вечер с приятелките ти – излизане, което ви е нужно, за да си починете един от друг. Някои жени успяват да забранят на мъжа до себе си да се вижда с приятелите си, но всичко това трае кратко. Той е имал тези приятели много преди теб и ако продължиш със заплахите, единствено те ще останат в живота му, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
26
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
тия ултиматуми ги чувам само от устите на индивиди между 15 и 20 години :D
10
5
 
26
 
! Отговори
до пич на 26 преди 11 години
Никой не говори само за молове и пари. Абе поживей още малко, изкарай някоя и по-дълга връзка и пак ще говорим....ще видиш, че има и други неща, то ако ставало само с цунки и гуш.....
9
4
 
32
 
! Отговори
Пич на 26 преди 11 години
Еми като Ви е толкова *** тоя МОЛ - скъсайте с нея бе.КАКВО,ДА НЕ СА СВЪРШИЛИ ЖЕНИТЕ ??? Това,че в големите градове сте разглезили жените и им завирате пари в за** ниците - си е ЛИЧНО ВАШ ПРОБЛЕМ .Ама то повечето българи не мислят какви луди пари дават за глупости.И ПО-ЛОШОТО Е,ЧЕ НЕ ПРАВИТЕ НИЩО ПО ВЪПРОСА ДА ПРЕКЪСНЕТЕ ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ,А САМО РЕВЕТЕ И СЕ ОПЛАКВАТЕ.КЪДЕ СТЕ БЕЕЕ,ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ??? ИЛИ КАТО ИМАТЕ ПАРИ И ВЕЧЕ ЗАБРАВЯТЕ КОРАВОСТТА СИ,ОТПУСКАТЕ СЕ И МИНАВАТЕ КЪМ ЖЕНИТЕ,А ????
8
7
 
22
 
! Отговори
до Гошо Тъпото преди 11 години
Жените искаме същото
7
8
 
22
 
! Отговори
ot пич на 26 ДО 6 преди 11 години
Мен ако ми е за кифла- по-добре да съм си сам :-) Аз поне мога да разсъждавам,да мисля.Умея да използвам мозъка си.ПОВЯРВАЙТЕ МИ - ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ Е ВЪПРОС НА ПСИХИКА.А аз тези психо-игри ги умея много добре.Знам как да вляза под кожата на хората / СКОРПИОН съм все пак / , не притискам нещата и те се получават.А и Господ събирач,нали се сещате ? Може да са малко останалите свестни жени,но аз само с такива имам връзки.Ако ми е за *** - имам кофа с черен плик за тази цел и всяка сутрин аут
6
4
 
14
 
! Отговори
Ети преди 11 години
Божеееее,някои хора живеят с мечти,наш кога само с цуни гуни,я се огледай наоколо,какво виждаш?
5
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И каквито са днешните кифли успех брат само с това да минеш,и с шопинг за мин.3 бона в тъпия им Мол
4
7
 
32
 
! Отговори
до долния преди 11 години
Пич, ако ставаше само с целуване, гушкане и секс връзките щяха да продължават от 3 месеца до максимум година. Ясно е, че само с това не става. Хората са казали, където има къща, има и комин с пушек. Поживей още и ще го разбереш. А иначе...ако успееш само с гушкането и секса - ами супер, успех тогава.
3
4
 
32
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Всеки...ултиматум е във вид на...заповед и това веднага поражда у другия реакция на...отказ.Това е най...глупавото действие от страна на жените,спрямо партньора.Мъжът иска духовна свобода,която се изразява в дребни...нужди.не посягайте на тях и решавайте желанията сипо един добронамерен и...миловиден начин.
2
9
 
38
 
! Отговори
Пич на 26 преди 11 години
Връзката между мъж и жена е толкова проста ... а хората по всевъзможен начин се опитват да си усложнят своята такава.Когато една двойка се кара-те изкарват на преден план своето ЕГО.И за какво ? Това само може да им попречи,да изгради прегради между тях.Вместо да се осъзнаят,че от тези караници няма смисъл ,да се поцелуват,гушкане,после секс и всичко е ок :)))
1
27
 
18
 
! Отговори
choko bokov преди 11 години
....a oshte po-malko takiva ot roda na-'ili pieneto ili az'-estestvenno che shte izbera pieneto