Добрите съпруги не правят това

Ако не искат да отблъснат своя мъж
27 авг 2012 18:39,
49
Добрите съпруги не правят това
Снимка: desperate housewives

Без значение от колко време сте омъжена или пък живеете на семейни начала с вашия партньор. Истината е, че всички жени допускат почти едни и същи грешки по време на съвместния си живот с любимия.

Някои от тях го правят по-грубо и постепенно изгубват любовта на мъжа със своето нетактично поведение и необмислени действия. Ето какво трябва да спрете да правите, преди да разбиете нечие сърце завинаги.

1. Спрете да мислите, че винаги сте права и уважавайте и неговата позиция. Когато една жена настоява, че винаги има право над съпруга си, всъщност тя иска да го контролира. Това желание за надмощие във връзката рано или късно ще ѝ изиграе лоша шега.

2. Не поставяйте другите преди съпруга си. Бог е проектирал брака, така че съпругът и съпругата да се изправят пред изпитанията на живота рамо до рамо. Ето защо е истинска грешка да поставяте вашите родители, приятели и дори децата си пред вашия съпруг. Това би била сериозна крачка (често непреднамерена) към изолация във вашия семеен живот. Ако предпочетете да прекарате един следобед в мола с майка си вместо да идете на кино с мъжа си, той може да се почувства пренебрегнат. А ако го правите често, вие постепенно ще се отчуждите съвсем.

3. Не очаквайте съпругът ви да ви бъде най-добрата приятелка. Повечето мъже и жени не само изглеждат различно, но също така имат различни начини на възприятие. Пример за това е необходимостта за разговор. Понякога жените затрупват с ненужна информация и глупави подробности мъжете си, а те се отегчават до смърт.

4. Не засрамвайте съпруга си. Не се дръжте с него заядливо и унизително пред другите. Никога не го прекъсвайте, когато сте в компания и не му довършвайте изреченията, дори да е непреднамерено. По този начин му демонстрирате, че не уважавате това, което той има да каже.

5. Спрете да очаквате, че съпругът ви ще се провали като баща си или като вашия баща. Много жени са подозрителни към мъжете си, защото техният собствен баща е изоставил майка им навремето. Тази несигурност може да отрови голяма част от съвместния живот, а неоснователните страхове буквално да откраднат радостта от брака.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
да преди 11 години
Не засрамвайте съпруга си. Не се дръжте с него заядливо и унизително пред другите. Никога не го прекъсвайте, когато сте в компанияВярно е това, вчера бях свидетелка на една подобна доста грозна гледка. Жена да мачка мъжа си пред публика, жалка история. Ама си е виновен мъжът, който позволява това, де.
45
1
 
3
 
! Отговори
алоооо до 44 преди 11 години
верно е,след 30-33 години вече не можеш да ги въртиш на пръста си за всичко-почва да им идва акъла-хехехехе-а дотогава скачат на всичко,дето им даде-------или пак не съм прав ,а съм циничен?
44
2
 
3
 
! Отговори
до 45 от алооо преди 11 години
и никога не съм искал от жена ми да е *** в леглото-когато има взаимно уважение -което автоматически изключва горепосоченото женско поведение-което пък автоматически изключва грубите ми думи-хармонията е пълна,за твое сведение-а и ВИЕ ЖЕНИТЕ,принципно НИКОГА не сте *** под юргана с мъжа си-а само с пълначите-щото ви е страх,че мъжът ви ще се усъмни относно уменията ви-откъде и как сте ги придобили-или пак не си съгласна с мене?
43
1
 
1
 
! Отговори
до 45 от алооо преди 11 години
ами,ако прочетеш ВУЛГАРНИТЕ ми писания,ама внимателно и без емоции-ще видиш че съм казал същото като тебе ,но с повече патос
42
1
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Радвам се,че ме мислиш за млада.Но също имам 30 годишен брак.Радвам се също,че съпругът ми не се изразява като теб.Може би си чувал израза"Жената трябва да бъде *** в леглото и дама в обществото."Не смяташ ли,че това какво правят "под юргана" нито мъжете,нито жените е прилично да го разгласяват.По-младите са по-разкрепостени и си признават след 2-3 чашки,че дори си и фантазират.Бе то на сегашното поколение/да ме простят повечето млади хора/и секса не им е секс.Алкохол,дрога,безразборен секс
41
0
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
поздравления! е, има и изключения... може да се запазвате спортни, но малко са наистина издържливите, с мъже до 30-32 си е най-добре, какво да се прави. :))
40
2
 
1
 
! Отговори
кики преди 11 години
до алоооо много си груб .Жените също имат право на избор.
39
2
 
3
 
! Отговори
алоооо до 36 преди 11 години
оп,видях коментара и за жена ми-за твое разочарование,съм на 49 години и имам действуващ брак вече 30 години,хехе,и ме търпят,щото тоя речник го използувам за жени дето си го заслужават,НЕ ЗА ВСИЧКИ,лошото е,че от вас,по-младите такива сте малко...ЗА ДА ИМА КАВАЛЕРИ-ПЪРВОТО УСЛОВИЕ Е ДА ИМА ДАМИ,А НЕ ***!!
38
3
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Аз съм на 38 г. Спортувам редовно, внимавам какво ям, без да спазвам някаква стриктна диета. Потентността ми е както си беше на 20 г. Всичко зависи от начина на живот. Отнася се както за мъже, така и за жени. Така че тия неща за върха на сексуалната форма си е чисто индивидуална - както живееш, така и ще се представяш в леглото. Може и да не ти се вярва, но доскоро си лягах с едно момиче на 20 г. И не 1-2 пъти, а в продължение на половин година. Аз го прекратих, защото тя искаше повече от секс.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
такъв и бил късмета на 29, за последно са я уважили на сватбата и ...само сега да не цъфне да се оправдава, че е едва на 20 и всички жребци са нейни :D :D
36
1
 
5
 
! Отговори
До 29 преди 11 години
Мъжете са в спортна форма до 30.... Айде бе.Аз съм доста на 30-те и с жена ми се уважаваме редовно.
35
2
 
2
 
! Отговори
ахх преди 11 години
Коментаторката 29 от кога не са я орашвали направо не ми се мисли, сигурно е страшно да живееш покрай нея и за жените и за мъжете.
34
4
 
4
 
! Отговори
алооо до 36 преди 11 години
Вулгарно е, ама вярно,и ще ти кажа едно-много малко жени признават за вибраторите,за твое сведение,а половин България е ОБРАЗНО казано-точния процент никой не може да го каже,защото както писах-рядко си признавате-може повече ,може и по-малко.Това не е статистика-това са сведения от разговори с колежки,с познати,повечето от тях,дето като вкарат две твърди , А И БЕЗ и почват да откровеничат, и ВЕЧЕ си говорят и плюят мъжете си и коментират колко са кадърни в леглото.Да,има и УМНИ жени-ЗА ЩАСТИЕ!
33
2
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Много вулгарно си го написал.За това с вибраторите не съм съгласна.Поне аз толкова жени познавам,които не използват.Явно са доволни.Но да напишеш,че половин България е на вибратор..Статистиката сигурно ти е базирана на собствено проучване.Може би в София са малко по-депресирани.Не че в провинцията са по - изостанали.Знаем за какво иде реч.И статията не е лоша.Недоволни винаги има.Не прави заключения за жените и техния феминизъм.Май ти нещо си недоволен от твоята/то коя ли те търпи с този речник/
32
0
 
2
 
! Отговори
@33 преди 11 години
да, тъкмо щях да отбележа тая колосална тъпотия.... ОМГ
31
3
 
9
 
! Отговори
алоооооооо преди 11 години
Бреййй,много настъпани феминистки и кокошки има тука!В предишните *** статии,когато се оплюваха тотално мъжете,бяхте доволни и не спамихте,а сега-ЕДИН ПЪТ да ви кажат,как да запазите любовта в къщи и айде-накърнени права-ами ето що половината БГ и 70 прозента от софия са на вибратори и на ако нещо се закачи---в другото време си плюят сами на п...ките и се нанизван на *** шишове-щото европейците бягат от вас...и пак българите ви виновни -айде със здраве!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Бог е проектирал брака" ... каааааквоооо ????
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната простотия. А кога ще публикувате такива "мъдри" съвети и за мъжете? Че то аз хубаво ще искам да прекарвам неделята с него, ама дали той няма да има планове да излезе да пие бира или да рита мач с приятели? Та все пак отношенията са двустранни, не мислите ли? А итова да не слагам детето на първо място... ще ме извинявате, ама няма майка, която да пренебрегне нуждите и желанията на детето си, пък било то и заради баща му!
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срещнали се трима приятели по на 40 години.Единият разказвал колко е досадно да си женен,другият,че все не му стигат парите,а третият се хвалел с многото си връзки.След 20 години се срещнали отново.Говорели и пак било същото.На въпроса"Как на 60 години има толкова връзки?"мъжът отговорил"100 долара са си 100 долара независимо от годините."
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като чета коментарите тук, стигнах до един извод:без значение съпруг или съпруга, трудно е да живееш с *** (каквито са 90% от коментиращите).... нищо чудно че *** завладяват БГ, когато 90% от българите си мислят, че е голяма гъзария да не се жениш и да нямаш деца...браво, много се фиешън!