Признаци, че сте попаднали в лапите на флиртаджийка

И че тя не сваля само вас
31 авг 2012 08:12,
116
Признаци, че сте попаднали в лапите на флиртаджийка
Снимка: outnow.ch

Никой не иска да го правят на глупак, но истината е, че много мъже се заблуждават като видят, че някоя жена се върти около тях, закача ги непрекъснато и ги гледа с игрив поглед. Много бързо, част от тези мъже започват да се чувстват специални, да се движат с по-високо самочувствие и да си въобразяват, че въпросната дама е лудо влюбена в тях.

Ако си паднете по такава жена, първо се убедете, че тя не е серийна флиртаджийка или опасна манипулаторка и че наистина има интерес само към вас. Имайте предвид, че има жени, които парадират със своята женственост, сексуалност и уязвимост, за да получат каквото искат от мъжете, но без да имат никакво намерение да бъдат с тях в романтичен план.

Това много лесно можете да го разберете, като проявите по-силен интерес към нея. Ако тя внезапно охладнее, забрави за закачките и ви каже с мила усмивка: „Мислих, че сме само приятели!", всичко е ясно.

Дали има опасност обектът на интереса ви да е жена, която постига с флирт всичко, което среща в житейския си път и към която по-добре да не насочвате намеренията си, можете да разберете от тези 10 признака.

1. Тя има подозрително много приятели-мъже, които често я наричат с мили прякори като „коте", „сладурче" и т.н. Всички тези мъже се надпреварват да угаждат на всеки неин каприз.

2. Тя няма изобщо или има много малко приятелки-жени и то такива, които не могат да ѝ бъдат конкуренция за сърцата на мъжете.

3. Тя не обича да говори за личния си живот и постоянно се прави на недостъпна и мистериозна.

4. Тя никога не казва дали ви намира за привлекателен. Това е признак, че не е искрено привлечена от вас, а по-скоро ви използва за забавление.

5. Тя продължава да се закача с вас, но не дава никакви признаци, че иска нещо повече (например, да я изведете на вечеря или на кино.)

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Lola преди 11 години
Част 24. Какво значат някакви си думи. Гледайте поведението. Е, това не важи за хората, които обичат да им се мазнят, да ги ласкаят...пък дори и да знаят, че никой не го мисли сериозно5. Може пък жената да ви дава знаци, че ви харесва и да очаква вие да направите първата крачка и да я поканите на кафе, кино и т.н. Жените до последно си мечатят мъжът да е силния пол и да е по-активния :)
74
0
 
3
 
! Отговори
Lola преди 11 години
Част:11. Ами може би е малко по мъжки тип момиче и си пасва по-добре с мъже, отколкото с кокошки, змии и оси :)2. Аз имам 3 жени приятелки. Много ли са или малко? И от кога количеството приятели е показател? 3. Ами да, има хора, които не си умират да си показват всичко. Въпрос на личен избор, а и спестява главоболия...като например да бъдеш изклюкарен, замесен в интриги и т.н. Освен това е доста тъпо да си кажеш всичко още в началото и да станеш прочетена книга.
73
0
 
2
 
! Отговори
Хах преди 11 години
Е тия откриха топлата вода ..., няма нормален мъж които да не се е сблъсквал с такъв тип жени - "въртиопашки" !Жени които дават аванси за да замотаят главата на един мъж само заради собственото си его , но ако опре "ножа до кокала" и автоматично пускат глупавото клише " нека си останем приятели" :D Затова един мъж трябва да мисли трезво в такива ситуации и да се държи на ниво за да не остане глупаво сконфузен !
72
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Марсолите (от мъжки, женски и среден) пол, които защитават субекта в статията си остават просто марсоли.
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мъжете са невероятно ***...щом една жена им се усмихне и пита ''как си''веднага решават,че тя си пада по тях и почват да точат лиги...
70
0
 
5
 
! Отговори
кинаджия преди 11 години
при тези скъпи билети...????
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм флиртаджийка....не знаех
68
2
 
12
 
! Отговори
дама преди 11 години
Тя няма много мъже приятели. Днешният българин е много притеснен от проблеми за толкова комплименти и ласкателства. Женската конкуренция е хипер слаба. Българската жена затлъстява и изпростява от грижи, недоимък и простотия. Не желае да говори за личния си живот, защо може да се похвали само с щастливо детство.Да ви намира за привлекателен? Хъм, това е лукс...Това са вашите майки, съпруги и дъщери.Променете положението. Във флирта няма нищо лошо.Лошото е в нас.
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И мъжете и жените заслужават уважение.Флирта е хубаво нещо стига да е наистина забавен и лежерен.Флирта изисква определени умения,но пък всеки си е индивидуален по характер и това му е хубавото,че понякога може да покаже някои черти на характера.Аз съм жена и определено обичам да флиртувам,но все пак има някакви граници и тези граници се определят от индивидуалните етични норми.
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мнението на 95 е супер вярно, не знам дали е писано от мъж или жена, ама е 100% така. Жените надушват отчаяните и неудачниците. А е много антисекси такъв мъж. Даже имаше една готина реклама на Спрайт май по темата
65
4
 
13
 
! Отговори
ура! преди 11 години
Ама какво толкова лошо има във флирта не мога да разбера. Не може ли просто да се позакачате с някой без да минавате на следващ етап. Аман от спекани типове, които само се цупят, че някоя не им пуснала. И все са нацупени - на света, на жените, най - вече на образа си в огледалото.
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флиртът е тест. Като почнете от една усмивка да гледате с телешки възторг и да точите лиги, става ясно, че сте гола вода. И дамата веднага пуска кепенците.
63
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубави са българките, но са доста гадни. В други страни, като обърнеш внимание на жена, приема го с усмивка, с благодарност. Тук първата реакция, да си навири носа, кой си ти, бе?Даже имам чувството, че за тях е по-важно мъжа, да е зле, а не те да са добре.
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Омъжените жени са най големите флиртаджийки.
61
3
 
7
 
! Отговори
opt_news преди 11 години
Всеки има глава на раменете както се казва. Лошото е, че наистина доста мъже хлътват по флиртаджийки, защото не им се обръща внимание по цял ден. Поради тази причина, голям процент и то в България в момента си има и "друга сянка под чадъра".
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
????? Какви са тия статии...............?????
59
0
 
1
 
! Отговори
few преди 11 години
dwd
58
5
 
17
 
! Отговори
AJAJ преди 11 години
Да, така е 100% и за съжаление 90% от българките са флиртаджийки, а само 10% търсят секса. Флиртаджийките изпитват удоволствие да те подхлъзнат, защото иначе не изпитват удоволствие от самия секс.
57
1
 
3
 
! Отговори
До флиртаджиика преди 11 години
И сега на колко години си?
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма нужда от флирт,веднага я опрашвам