Най-дразнещите женски навици

Вечната женска конкуренция може да побърка и най-търпеливия мъж
Обновена: 8 окт 2012 20:45 | 8 окт 2012 20:44, Мария Дуковска
52
Най-дразнещите женски навици
Снимка: Reuters

Няма какво да се лъжем, някои женски навици могат да бъдат толкова влудяващи, че мъжете със сигурност имат право да ни се сърдят за тях. Но пък могат ли да се цупят и те дълго, след като самите те нерядко грешат и имат провинения пред нас.

На дневен ред обаче са най-дразнещите женски привички, ето някои от тях:

Женското съревнование

Нежният пол наистина обожава конкуренцията. Коя жена не мисли за себе си, че е по-красива, по-умна, по-стилна от другите? Та в това се корени почти целия смисъл на женското съществуване – да докаже класата си над другите дами в състезанието. Лошо няма, стига това понякога да не изнервя прекалено много обстановката и играта да не загрубее. А мъжете са в ролята на зрители, но дали винаги им харесва да гледат женски „бой“?

Вечните закъснения

Коя жена не е закъснявала поне веднъж за среща с любимия, с приятелки или пък за работна среща? Определено в актива с черни точки най-много се трупат за закъснения, а дамите са победителки и в тази категория.

Аз съм винаги права!

Един от най-влудяващите навици на жените определено е позицията, че те винаги са прави, никога не грешат и не признават дори очевидни факти. Дами, това е побъркващо и наистина не е редно да постъпваме така с мъжете. От време на време признаването на грешките може да ви направи само по-симпатични в чуждите очи, по-благородни, а не по-слаби. Пробвайте!

Мило, дебела ли съм?

Има ли мъж, който да не е чувал този безумно глупав въпрос. Жените обожават да питат „Дебела ли съм? Хубава ли съм? Как ми стои тази рокля? Но никога не искат да чуят негативен отговор, а само комплименти за външния си вид. Да, но това пък може да е дразнещо за господата и да ги изнерви до краен предел.

Сълзите решават всеки проблем

Любим женски навик – когато не може да излезе от дадена ситуация, пробва номера със сълзите. Та кой мъж няма да се трогне от няколко сърцераздирателни вопли с комбинация с разплакани женски очи?! Да, номерът минава, но само веднъж. После – вече се превръща в неприятен навик, който отегчава всички около вас, но не и трогва!

Още интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мене много ме дразни мириса на къна.
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то женската простотия няма граници
38
0
 
1
 
! Отговори
Ганьо преди 11 години
До НАЦИОМАЛСОЦИАЛИСТ Това, че мойта Ганьовица няма андарнайсе дипломи не я прави по-малко жена от твоята. Хайде сега си прибери обратно думичките за останалите жени, щото и тебе жена те е раждала.
37
1
 
1
 
! Отговори
Trolling me softly преди 11 години
До коментар 37: Голямата грешка на богаташите е, че си мислят че са с нещо повече от бедните. Парите могат да ти купят много неща и да те спасят от много беди, но я си представи пред теб да изскочи някой с една голяма метална тръба, на който му е писнало от всичко и дори опитите ти да спасиш жалкия си живот като му предложиш пари, се окажат напразни. Ще ти разбие кухата глава! Такива като тебе разчитат само на парите си и не са свикнали да се борят сами в живота. Останат ли без пари, загиват
36
0
 
4
 
! Отговори
Hrisi преди 11 години
Бих казала, че това с вечните закъснения и винаги съм права не е само лош женски навик. По-скоро е и на двата пола. Почти винаги ми се налага аз да изчаквам моя приятел, а да не говорим за това, че трябва винаги той да е правия в споровете ни...
35
0
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 11 години
Aide prodaljavai da slushash mama i da se kriesh pod neinite poli, ne samo che ste jiveesh v mrasotia i chinii sas zalepnala hrana po tiah, ami i sam ste si umresh, stoto mama niama da e vechno tam da te gleda kato pisano iaize!! Ei takiva muhliovzi kato teb sa mi nai-smeshni ahhahahaha! Iazak za jenata deto si e gubila vremeto s podoben loser!
34
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
един от навиците е да мият чиниите с половин шише веро аз затова се разведох майка ми каза и аз проверих и се оказа че е тъй майка каза че такава разсипница дето мие чиниите с половин шише веро ще те доведе до просешка тояга добре че послушах майка
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много *** статия!
32
7
 
19
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
колежке/колега, сложих ти минус защото нарушаваш най-важното правило на богатите - да не се изтъква богатството като привилегия. Да си богат значи да имаш задължения към другите!сега имам доста пари, но съм живял и в бедност, но винаги съм бачкал много.И мога да кажа че НИКОЙ не мрази богатите, а тия които са забогатели нечестно!А те са мнооооого!!! над 300 кредитни милионера!А това че жените ни вече са тотално пропаднали като цяло е ясно - затова имаме демографски сриф
31
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека обясня каква е връзката между богатството и жените. За повечето от вас тя сигурно е правопропорционална. И знаете ли защо? Защото никога не сте имали истинска жена или истинско богатство до себе си..В съвременното общество на култ към недостига това е нормално. Нормално е да мразиш богатите. Вие какво? Да не мислите, че само бедните имат привилегията да мразят богатите? Бедните нямат никакви привилегии! Накратко...Дебелата банкова сметка е предимство, но не и достатъчно условие, за да се превърнеш от похотлив милионер в задоволен похотлив милионер.
30
1
 
5
 
! Отговори
маями преди 11 години
До Анонимен 7 ако повториш още веднъж, че си Манхатън може и сам да си повярваш :):):):)
29
0
 
2
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
"нещо по-вече"Неграмотното *** да мълчи, че срами пола!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Karaite si na ruka... i niamate nikakvi problemi.
27
2
 
16
 
! Отговори
balavan преди 11 години
Една максима.от преди трийдесетина години гласи *Не греши само Бог,*** и партиен ръководител,докато е на власт*,Монтен го е казал преди повече от 400г.*Да бъде винаги прав,това е привилегия на ****.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мацките от снимката, със сигурност са с претенции и очаквания.
25
8
 
8
 
! Отговори
охлюв преди 11 години
ДО 12Моме що се мислиш за нещо по-вече от сресдностатистическа *** с гумени цървулки,обожаваща мегатурбофолк ???
24
4
 
13
 
! Отговори
До 29 преди 11 години
Браво и на теб. Ето един мъж, който говори за жена си с уважение и благодарност. Това е рядко явление. Пример за подражание и т.н.
23
8
 
6
 
! Отговори
@12 преди 11 години
нямам намерение да се правя на мъжко момиче, докато фотосинтезирам, а първенюта като вас ядат златно грозде
22
3
 
8
 
! Отговори
До 27 преди 11 години
Браво на жена ти! Намерил си си обущар, за да не ходиш бос... и сега си напълно спокоенннннн!
21
0
 
0
 
! Отговори
@12 преди 11 години
*** YOOOU