Кои жени не стават за сериозна връзка

Понякога няма смисъл да влагате излишни усилия
Обновена: 10 окт 2012 16:50 | 10 окт 2012 16:50,
50
Кои жени не стават за сериозна връзка
Снимка: outnow.ch

Дори човек да има много незадоволителни и неуспешни срещи зад гърба си, това има и своята добра страна. Макар да е с цената на разочарование, по този начин човек натрупва опит. Опитът от своя страна му помага да придобие и усъвършенства една изключително полезната способност, а именно - да преценява жените още в началото.

A ето и какво говори опитът на силния пол за това кои жени не стават за сериозна връзка. Ще ги познаете по това, че:

1. Има пиянски снимки във Facebook

Имате си работа с така нареченото „парти момиче“. С нея може и да е забавно, но вие няма как да се насладите на хумора ѝ, тъй като през повечето време и вие ще сте в нетрезво състояние. Пък и кой мъж харесва жена с пиянски алкохолен дъх? Ако повечето ѝ Facebook статуси и снимки са от пиянски партита, значи въобще не трябва да се виждате с нея. Дори да мислите, че може да я промените, не се заблуждавайте – не можете, поне докато тя сама не го поиска.

2. Преследва бившия си приятел

Ако жената, с която сте на среща, ви сподели, че все още мисли за бившия си приятел и вие я усещате наистина далечна, по-добре се откажете. Вместо ухажор вие ще поемете ролята на съветник относно любовните ѝ терзания. За съжаление не може да се конкурирате с бившия приятел, към когото тя все още има чувства. Тя ще започне на чисто, когато се освободи от старите призраци.

3. Тя е тъжна

Не става въпрос за моментно състояние, в което много хора изпадат. Тук говорим за перманентна тъга. Може да си мислите, че точно вие ще ѝ помогнете да излезе от депресията, като я накарате да се чувства закриляна и обичана. Истината е, че вашите усилия могат само временно да замаскират тъгата, но не и да я изкоренят. Защото тъгата изчезва тогава, когато изчезват и нейните причинители.

4. Кралицата на драмите

Има жени, които обожават да драматизират и пресилват дори най-безобидната ситуация. Те имат нужда да намерят драма във всичко заобикалящо ги. Те винаги са жертви и светът е много несправедлив с тях. Всъщност на този тип жени им липсва сигурност и увереност.

5. Синдромът „Aз съм жена и ми се полага..“

Когато един мъж е силно привлечен от една жена, той е готов да дава много, само, за да я има. Много жени са приели това за даденост. Представителките на нежния пол, които страдат от този синдром, винаги очакват от вас подаръци, изобилие от внимание и да прощавате всяка тяхна лоша постъпка.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
2
 
! Отговори
Cvetelina преди 11 години
ne sam saglasna sas statiqta !
38
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
Синдром 5 - не харесвам как е предаден, всъщност това е тип усещане за обич - някои предпочитат вниманието на партньора, други обичат подаръците, трети - споделянето. не става въпрос за даденост и полага ми се. Затова и не трябва да виним онези жени, които го изискват - те ще си намерят подходящите мъже :)
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
често съм се сбълскавал със синдром номер 5 - претенции, претенции, претнции "ти не си ли кавалер", "какви човек си ти". Не може да кажеш на някого, че бързаш и той (тя), но си готов да го придружиш донякъде в следващите 10 минути и той (тя) да те използва в следващите 3 часа, или да имате среща с общи приятели и дамата да закъснее с над 40 минути, а когато накрая й се обадиш че, мръдваш в заведение на 5 минути за да се спасиш от януарски студ, тя да ти се развика, като махленка, че не я чакаш
36
1
 
2
 
! Отговори
йу преди 11 години
6.Обича и практикува секс по всяко време и навсякъде без да подбира партньорите,като предпочита да са мин 5 мъже едновременно с големи пищови.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредната доза "бози"
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми значи да се обърнем към мъжете, щото като чета жени не останаха дето да избираме :) статия "класик"
33
2
 
4
 
! Отговори
Victory преди 11 години
Пичове, успех срещу Даания, а Чехия на колене в Праха.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
о боже с какво нахранихте *** че почна такива статии да пише? Да не сте и дали флор?
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсех,вика,жена да готви като майка ми,а намерих такава,дето пие като баща ми...
30
8
 
36
 
! Отговори
койчо преди 11 години
българските, като чуят чужденец или пари правят шпагати
29
2
 
4
 
! Отговори
хх преди 11 години
Точно такива ми харесват
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога да не забравя,че когато ми се случив къщи дама да оставя,към табелата"зло куче"
27
4
 
5
 
! Отговори
Личен опит преди 11 години
НАПОМНЯНЕ Никога да не забравя,че когато ми се случив къщи дама да оставя,към табелата"зло куче
26
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако жената пие антифриз, бие се наравно с вас и никога не ви отказва секс- значи си имате работа с момиче от източния блок- каквото и да говорят и да пишат, за тях не бива да ви тревожи- те само ви завиждат!!!
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TUPOTII, MA PULNI!! NIAMA JENA, KOIATO DA NE ZASLUJAVA LIUBOV ILI SERIOZNA VRUZA! UFF, ZASTRELIATE SE, SMOTANI JURNALISTI KOITO SE OPITVATE DA PECHELITE VNIMANIE CHREZ GLUPOSTIIII AHAHAHHA
24
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вие жените нали уж искахте любов. А сега съветвате нас мъжете как да си намерим партньор. Ами ако сте били искренни, че искате любов, би трябвало да ви е ясно, че тя не идва по някакви критерии от сайтове. Просто или идва или не. Така че, ако се влюба бих взел жената, каквато е. Така че си задръжте стереотипите, съветите и клишетата. Дори и да не вярвате все още има някои мъже, които вярват в любовта.Давам зелен сигнал "ПЛЮЙТЕ" на простаците загубили това чувство.
23
4
 
10
 
! Отговори
NEDEMOKRATOS преди 11 години
4UJDA JENA- KOSTI NEMA. MA4KAYTE
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Увлечен ? Ако е некъв *** какво им да се увличам ? Човек трябва да мисли , жени много , свестни малко , аз пък не мога да понасям да съм с някоя пияна повлекана , въпреки че може да е хубава , това не ме прави слаб , а разумен , имам си собствен вкус за жените и така :)
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз май яко съм ги оплескал работите ама ми се струва че почти всички имат до определена степен този проблем? :)
20
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А според мен класацията трябва да изглежда по следния начин. Точка 1-ва и единствена - БЪЛГАРКАТА!!!