Женски капани

Как да избягате от тях?
18 окт 2012 20:39,
37
Женски капани
Снимка: sxc.hu

Има жени, които просто не умеят да бъдат щастливи. Дали заради личната си неувереност или други комплекси, те просто се чудят за какво да се захванат, за да предизвикат спор. Тези дами постоянно тормозят половинките си с въпроси, които са само в тяхната глава, но поставят на изпитание нервната система на любимия си.

Изключително емоционални, дори и манипулативни, те питат и отговорите никога не им харесват. Подобни въпроси се наричат емоционални капани, защото без значение от отговора, резултатът винаги е скандал.

Ето ги и женските капани и как да се справите с тях:

1. Какво си мислиш?

Класически капан. Жените си мислят, че слънцето се върти около тях. Така че когато ви попита това, тя в действитеност иска да знае: „В момента за мен ли си мислиш?". Нейната женска психология я кара да вярва, че доминира в съзнанието ви и вие си мислите за нея по 24 часа в денонощието.

Добри отговори:

„Точно си мислех колко си красива днес".

„Мислех си колко голям късметлия съм, че дори те познавам!".

2. Изглеждам ли дебела?

Това, което в действителност ви пита, е: „Мислиш ли, че още съм секси и привлекателна?".

Отговорът, който ще ви лиши от един скандал, е да не отговаряте директно, а с нещо от сорта на : „Скъпа, ти си най-сексапилната жена, която някога съм виждал".

3. От кое си привлечен – от тялото или ума ми?

Това отговаря на: „Излизаш с мен заради хубавото ми дупе или?" Ако отговорите, че сте възхитен от интелекта ѝ, тя веднага ще ви контрира с въпроса: „Мислиш, че съм грозна ли?"

Добър отговор: „Знаеш ли кое е най-хубавото в теб, скъпа? Ти съчетаваш в себе си красива външност, душа и бърз ум. Всичко в теб ме побърква".

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: връзкакапанивъпроси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 11 години
Ако не казваш на жената че е хубава, не е дебела или че не си мислиш за нея, поне в началото, дълго време ще онанираш :))))
28
0
 
4
 
! Отговори
вергил преди 11 години
Значи според автора на статията мъжа трябва да лъже, като ***, само и само мир да има. С лъжа доникъде не се стига. Трябва "право куме в очи". Ако не и харесва - "айде чао" и да си търси лъжец.
27
0
 
4
 
! Отговори
МЪЖ преди 11 години
Защо карате по този начин, младите да почват връзките си с лъжи и лицемерие... Това не е полезно въобще и за мъжете и за жените. Искреността ако я няма, един ден всичко ще замине на кино...
26
4
 
11
 
! Отговори
Посветен преди 11 години
Най-добрият отговор на въпроса "Коя черта у мен харесваш най-много, мили?" е "Мила, най-много харесвам чертата, която разделя *** ти на две половини".
25
1
 
8
 
! Отговори
fdfsd преди 11 години
съществото писало тая статия никога не е било с жена. Или ако е било - сори батка за дзвера който се е наложило да оправяш
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната глупава статия! Първо една умна жена никога няма да зададе такива въпроси, защото е наясно, че приятелят и няма как да мисли за нея 24 часа, най-малкото от време на време трябва да се концентрира в работата си, второ и да зададе такъв *** въпрос веднага ще усети, че я лъжат с отговора само и само за да няма скандал. Така, че защо да пита? Само една крайно несигурна в себе си жена би питала такива глупости.
23
0
 
23
 
! Отговори
Boo преди 11 години
Жени, мъже - все тая. Фауна. 70% вода. 99% от човешките индивиди са изключително примитивни създания с примитивна психика, цял живот движена от предразсъдъци.
22
4
 
34
 
! Отговори
бай Кънчо преди 11 години
"Знаеш ли кое е най хубавото нещо в теб ?.... след малко ще го извадя.
21
0
 
9
 
! Отговори
goldy преди 11 години
Когато попитах приятеля ми защо не се заглежда по жени откакто е с мен, той отговори: Когато нямам бира търся сервитьора с поглед, когато имам бира дори не се сещам че има такава професия сервитьор
20
4
 
14
 
! Отговори
Извод преди 11 години
Обикновено след време на този тип жени им викаме "стари моми"...
19
0
 
13
 
! Отговори
2 преди 11 години
Не хулете статията, тя е просто плънка, за да може Днес.бг да си линкнат другият сайт от групата... сигурно им е намалял трафика нататък и от време на време изсир***т некоя простотия за да пренасочат малко кликове и към другите изпаднали сайтове...Изобщо.. журналистика на ниво....
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм жена и като го чета това се отказвам да стигна докрая ." мислиш ли за мен "? аз бих казала като се обадя по телефона , че мисля за човека на когото се обаждам или на приятелка.Защо ми е "капан ". Трудно ли е да имаш по човешки отношения.
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tialoto.bg, допускам да означава "тялото. без глава" съдейки по тъпотиите, които публикува.
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брех, една статия, която да не е сексистка! И на всичкото отгоре отразява 99% от женската глупост и комплексарщина. Значи има надежда за тИАлото.бг все пак!
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какви са тези капани и глупости.Двама като се харесват , в кой капан да ги сложиш ? А всяка жена иска да бъде обичана. И мъжът също.Кое е хувавото , че сме се влюбвали и сме имали деца ! И това колкото и да го заобикаляме е така .
14
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обичайте жените, и те ще ви обичат! Целта на такива статии е това да не се случи.
13
5
 
19
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
ТИПИЧЕН мъжки въпрос :С колко си била преди мен , аз ли съм по-по-най и тям подобни глупости дето трябва да ги забравите ако ще сте заедно
12
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо да ги избягваме!? На мен ми се е*е!!!"Куцо, кьораво, сакато - дупка има ли е злато!!!"
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изключително *** статия, и мъжете задават абсолютно същите въпроси. Измислете нещо по - оригинално де, много ви мързи
10
1
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
izlagate se s tiq ograni4eni statii