Женски капани

Как да избягате от тях?
18 окт 2012 20:39,
37
Женски капани
Снимка: sxc.hu

Има жени, които просто не умеят да бъдат щастливи. Дали заради личната си неувереност или други комплекси, те просто се чудят за какво да се захванат, за да предизвикат спор. Тези дами постоянно тормозят половинките си с въпроси, които са само в тяхната глава, но поставят на изпитание нервната система на любимия си.

Изключително емоционални, дори и манипулативни, те питат и отговорите никога не им харесват. Подобни въпроси се наричат емоционални капани, защото без значение от отговора, резултатът винаги е скандал.

Ето ги и женските капани и как да се справите с тях:

1. Какво си мислиш?

Класически капан. Жените си мислят, че слънцето се върти около тях. Така че когато ви попита това, тя в действитеност иска да знае: „В момента за мен ли си мислиш?". Нейната женска психология я кара да вярва, че доминира в съзнанието ви и вие си мислите за нея по 24 часа в денонощието.

Добри отговори:

„Точно си мислех колко си красива днес".

„Мислех си колко голям късметлия съм, че дори те познавам!".

2. Изглеждам ли дебела?

Това, което в действителност ви пита, е: „Мислиш ли, че още съм секси и привлекателна?".

Отговорът, който ще ви лиши от един скандал, е да не отговаряте директно, а с нещо от сорта на : „Скъпа, ти си най-сексапилната жена, която някога съм виждал".

3. От кое си привлечен – от тялото или ума ми?

Това отговаря на: „Излизаш с мен заради хубавото ми дупе или?" Ако отговорите, че сте възхитен от интелекта ѝ, тя веднага ще ви контрира с въпроса: „Мислиш, че съм грозна ли?"

Добър отговор: „Знаеш ли кое е най-хубавото в теб, скъпа? Ти съчетаваш в себе си красива външност, душа и бърз ум. Всичко в теб ме побърква".

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: връзкакапанивъпроси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
23
 
! Отговори
Зоран преди 11 години
Тази статия е поредната глупост. И е точно обратното на това на което трябва да се направи. Ако почнеш да и угаждаш ще и писнеш бързо. Бой, е.ане и сръбска музика. И жената доволна и ти.
8
7
 
20
 
! Отговори
Мики преди 11 години
Не живеем в свободна страна, а в страна, в която всеки си мисли, че може да интерпретира всичко, но няма смелостта дори да се подпише под "статията" си. От този коментар едва-ли не трябва да загреем, че жените сме си виновни за всичко. Ами аз също мога да кажа, има мъже, които не понасят да правят жените щастливи, носят само проблеми, никога не поемат инициативата за нищо и само ти губят времето и възможностите да бъдеш щастлива с някой друг:)
7
9
 
4
 
! Отговори
Candy преди 11 години
Мики, агресивното ти поведение е неадекватно, да не би и ти да си от по-горе изброените? Живеем в свобдна страна, всеки може да изказва мнението си, така че какъв точно е проблемът ти?
6
12
 
54
 
! Отговори
Candy преди 11 години
Не разбирам защо съветите са как мъжът да задържи тази жена до себе си и да я направи щастлива. Не трябва ли да са по-скоро как да се отърве от тая змия?
5
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Секси ,сериозна , хубава (и си го знае) , недостъпна като удари две питиета и двама я взехме без дори да каже нещо ...на другия ден звъни и ме кани на питие ...това е
4
8
 
25
 
! Отговори
Мики преди 11 години
Тъпичко. Има мъже, които никога няма да направят която и да е жена щастлива, а после видиш ли жената си била някаква комплексарка.
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дрън-дрън, та пляс!И мъжете задават подобни въпроси.
2
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде стига сте настройвали хората на жени срещу мъже, това че и от двата пола има *** не значи, че всички са по един калъп правени.
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A ako po4neme nie da pitame , kakvali 6te stane ? za6to si ve4no umurena ? Za6to ima6 migrena vseki den ? Za6to ima6 mese4en cikal po dalag ot na bqla akula, 34 dni ot 31 vazmojni i tn ...?