Защо накрая все съм сама?

Къде грешат във връзките си представителките на нежния пол
15 фев 2013 18:43,
106
Защо накрая все съм сама?
Снимка: sxc.hu

Замисляли ли сте се кои са най-големите грешки, които правят съвременните жени във взаимоотношенията си със силния пол? Тези грешки, които разбиват връзките им с мъжете или ги възпрепятстват изобщо да започнат такива. Според канадските експерти най-честите от тях са само пет на брой. Ето ги и тях:

1. Проблемът на самотната жена

Когато една жена не е обвързана, тя е със статут на мома в нашето общество. В действителност според последните статистики самотните жени са доста отговорни за формирането на съвременното общество през последните години. Въпреки хилядите ползи от това една жена да живее сама и да бъде самостоятелна и независима, тя като цяло се чувства депресирана, когато няма партньор, особено по време на празници. И какво се получава – от една страна, жената се чувства добре без партньор, от друга - отчаяно има нужда от такъв.

2. Проблемът на ревнивата жена

Ревността е зелено чудовище, което вреди на всяка връзка и убива романтиката в нея. Освен това е доказателство за лична неувереност и комплекси. Същата неувереност се проявява, когато завиждате на своите приятелки за техните връзки или злобеете, че бившият ви приятел си има ново гадже. Всичко това ви създава лош имидж в очите на другите.

3. Проблемът на меркантилната жена

Експертите са съгласни, че финансите са един от най-големите фактори за разпадането на една връзка. Проблемът е, че жените продължават да очакват мъжът да ги издържа, въпреки че в днешно време двата пола често работят за много близки суми.

От друга страна, когато един мъж издържа една жена, тя губи своята финансова свобода, а това води до други проблеми. Затова най-добре е жената да си остане до някаква степен финансово независима и да избягва да предизвиква разговори за числа и цифри със своята половинка.

Останалотo прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: неуспехгрешкивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Наталия преди 11 години
- Джаф, джаф........- Мяяяууууу..... Хххххххх !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде, пак статии, вменяващи вина на жените! "Кои са грешките, които правят жените, заради които се разпада връзката им с партньора"?? Демек, за да се разделят двама души, жените правят някакви грешки?!?За да съществува една връзка, съжителство или каквото и да било друго взаимоотношение между двама души, са нужни .... ами двама души. И двамата са еднакво отговорни да се стараят един за друг, да поддържат връзката си. Същото е и с раздялата, поне в повечето случаи и двамата имат някаква вина.
74
0
 
1
 
! Отговори
До Албенка преди 11 години
Моралът не е това което беше , моралът е измислен от комунистически и църковни прасета, който масово са долни педофили.Всички жени си мислят,че трябва да променят половинката си в по добра насока ако не приемаш човека до себе си такъв какъвто е какво правиш там - просто сте лицемерни масово мърливи и нечистоплътни .
73
0
 
0
 
! Отговори
Албенка преди 11 години
До 93-умнико кой дава на проститутката пари?Една жена е достатъчно да ви се усмихне и моралът веднага го забравяте.Доказано е че вие не мислите с главите си (ГОРНАТА).
72
1
 
5
 
! Отговори
* преди 11 години
На скоро прочетох следният анекдот : Жена без мъж е като бълха без куче - живее , но няма кого да яде . Мъж без жена е като куче без бълха - живее , но му е едно скучно ...
71
0
 
7
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Всички вие ... бъдете щастливи твърде кратък е живота, за да се занимаваме с обиждане на единия или другия пол... ние сме такива каквито сме. Някои ни приемат - други не :)Личното ми мнение...трябва да има от всички видове характери, за да не е скучно /дори и само за да има за какво да се говори ;)/, а това че някой е решил да каже, че 5 са приините една жена да е сама .. окБлагодаря Ви и за коментарите, накарахте ме да се усмихна :)
70
2
 
6
 
! Отговори
самотен мъж преди 11 години
има и самотни мъже .аз съм такъв и дремя по форумите и бачкам за 450 лева ,разведен и на 40 години ..не съм голям красавец и не мога да си намеря жена една година вече и затова чета глупостите на разни *** по тия форуми :))
69
0
 
7
 
! Отговори
do 86 преди 11 години
много точно казано !Макар че важи и обратното. 2 пъти съм се обвързвал по сериозно и 2та пъти с несериозни и егоистични жени.После те лесно си намират нови тъпкачи, а аз - месеци и години ми трябват да съм готов за нова връзка...
68
4
 
20
 
! Отговори
анонимс преди 11 години
За сведение :жени търсещи основно парична облага от мъжете,никога не остават сами,но самотни остават жените вложили огромно доверие в безотговорни мъже
67
3
 
8
 
! Отговори
анонимс преди 11 години
Не съм срещала по-глупави мъжки коментари,уви четейки ги разбирам, че е по-добре жената да е сама,вместо да е обвързана с простотия до живот
66
1
 
4
 
! Отговори
* преди 11 години
пак не падаме на колене.На земята отдавна сме стъпили здраво,на ръце не ни носят , не целуват ръка.Даже своите рицари неведнъж утешавамевърху крехтите си уж рамена.И си пъдим сълзите, и се правим на силни,но не знаем / 2 дали не грешим,че зад мъжки професиисе мъчим да криемсвоите женски слаби души.
65
2
 
3
 
! Отговори
* преди 11 години
Този свят не по женски модел е направен,но на нашите женски ръце той лежи.Всеки ден го кроим и прекрояваме,уж по-малко да ни тежи.Вече нямаме право да бъдем слаби -мъжки момичета сме, а не жени .Сред насъщните причини за децата и хлябавече никой не ни сваля звезди.И нагърбили двеста задачи нелесни,зад зъбите си стискаме своя женски протест,а мъжете в трамвая се крият зад вестници,зад списания "Наш дом " и "Жената днес".Ех, момичетаи на 20 и на 30 по дведаже до смърт да обичаме
64
2
 
4
 
! Отговори
detelina преди 11 години
Същото,важи и за мъжете!
63
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жените са злобни, зли, себични и сметкаджийки. Затова често остават сами.
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Казват че жената търсела истинския мъж ,а дали истинския мъж търси точно нея.
61
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жена ми е по-голяма и по-силна от мене, затова си я пердаша без угризения. А иначе жените са сами, когато не искат да създадат семейство. Всичко друго са само извинения - нямало подходящ, кариерата, финансите, любов да имало...
60
1
 
2
 
! Отговори
fghhh преди 11 години
пълен bullshit
59
1
 
6
 
! Отговори
big mama преди 11 години
Ха-ха! Само това ли са проблемите на самотните жени? Тогава и аз искам да съм сама!
58
3
 
17
 
! Отговори
поет от интернет преди 11 години
ВИСШЕ ИЗКУСТВОМалко остана, да вляза в капана,в който блъскат се всички край мен.Да се впиша в схемата,да се включа в систематаи да бачкам десет часа на ден.Живота си кратък да раздам без остатъкна съпруги и деца мързеливи.И с искуствена става и бай-пас отлявода се правя, че живял съм щастливо.Да прекарам живота без кредити, имотии смъртта приближаващи чувства!Да не любя и мразя,своетоАЗда опазяСпоред мен си е ВИСШЕ ИЗКУСТВО.
57
9
 
22
 
! Отговори
iwan.iwanow преди 11 години
Проблема на всички жени са ПАРИТЕ! Преодолеят ли първо зависимостта си към парите и после да мислят за човека който е до тях, те никога няма да остават сами!