Защо накрая все съм сама?

Къде грешат във връзките си представителките на нежния пол
15 фев 2013 18:43,
106
Защо накрая все съм сама?
Снимка: sxc.hu

Замисляли ли сте се кои са най-големите грешки, които правят съвременните жени във взаимоотношенията си със силния пол? Тези грешки, които разбиват връзките им с мъжете или ги възпрепятстват изобщо да започнат такива. Според канадските експерти най-честите от тях са само пет на брой. Ето ги и тях:

1. Проблемът на самотната жена

Когато една жена не е обвързана, тя е със статут на мома в нашето общество. В действителност според последните статистики самотните жени са доста отговорни за формирането на съвременното общество през последните години. Въпреки хилядите ползи от това една жена да живее сама и да бъде самостоятелна и независима, тя като цяло се чувства депресирана, когато няма партньор, особено по време на празници. И какво се получава – от една страна, жената се чувства добре без партньор, от друга - отчаяно има нужда от такъв.

2. Проблемът на ревнивата жена

Ревността е зелено чудовище, което вреди на всяка връзка и убива романтиката в нея. Освен това е доказателство за лична неувереност и комплекси. Същата неувереност се проявява, когато завиждате на своите приятелки за техните връзки или злобеете, че бившият ви приятел си има ново гадже. Всичко това ви създава лош имидж в очите на другите.

3. Проблемът на меркантилната жена

Експертите са съгласни, че финансите са един от най-големите фактори за разпадането на една връзка. Проблемът е, че жените продължават да очакват мъжът да ги издържа, въпреки че в днешно време двата пола често работят за много близки суми.

От друга страна, когато един мъж издържа една жена, тя губи своята финансова свобода, а това води до други проблеми. Затова най-добре е жената да си остане до някаква степен финансово независима и да избягва да предизвиква разговори за числа и цифри със своята половинка.

Останалотo прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: неуспехгрешкивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
0
 
! Отговори
Оня с изводите преди 11 години
Като видях резултатите от гласуването се почувствах поласкан,че сте си направили и вие необходимите изводи.И най ме кефи първия .Дето има най-много минуси.Защото и вие не го харесахте.Както и аз сега.Човек се учи от грешките си.Простия ги повтаря.
55
12
 
31
 
! Отговори
american boy преди 11 години
Съвременната жена е жертва на западната култура, проповядваща противозачатъчни, непокорство и неподчинение. Уви, природата е създала жената така, че преди всичко да ражда деца, а и на по-късен етап да е закрилница на семейното огнище, но и двете са несъвместими с образа на "съвременната жена" натрапван ни от събирателни прозвища като например Кери Бредшоу от "Секса и града". Това е факта, поради който мюсулманите завладяват света и е само въпрос на време да доминират. Процеса е необратим.
54
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само като гледам разсъжденията, начина на изразяване и допуснатите правописни грешки, ми става ясно с колко ъгъла са главите на някои индивиди. А, може и ракийката да е виновна, нали? На българският мъж все нещо и някой му е виновен.... :)))))))))))))От къде това самочувствие бе мухльовци недодялани? :P
53
23
 
20
 
! Отговори
A преди 11 години
Е.беш к.*** и бягашВсичко друго води до неприятности
52
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Развитието на държавата в низходяща посока в огромна степен се дължи от либсата на каквато и да е ценностна система и морал в българската жена. Тя просперира с органа не който е в главата, а тоя който е между краката. Резултата е виден за всички.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В резултат на селекцията от вида "койт по лошо и по-богато момче" се раждат *** вместо таланти. И България се напълни с квадратноглави ***.
50
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българската жена е силно изостанала в развитието си. Все още се боядисва с цветовете на войната и търси силния мъжкар. Нещо като крава сред бикове - койт надделее с рогите, а не който и изпее песен. Доста хиляди години ще и трябват докато и се развие душевността и мозъка.
49
13
 
15
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Що си сама ли?Ми щото не правиш ***, затова...
48
2
 
42
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
Малко смяхИзлязла една знойна дама на балкона и извикала:- Е-ей? Няма ли мъже в този град?Веднага наоколко се отворили няколко прозореца и се чуло:- Що? Нещо за пиене ли имаш?
47
2
 
7
 
! Отговори
Теди до n 57 преди 11 години
Вярно е -имаме няколко приятелски семейства с такива отношения.И аз съм се чудила защо търпят.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
опашка от комплексари, а не мерси, това от някъде ми е познато
45
2
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
жена в секс шоп казва на продавача "искам да го върна този вибратор, от него ме бие ток" а една *** е чула и и вика " ааааа щом те бие, значи те обича.
44
2
 
5
 
! Отговори
до Теди преди 11 години
да бе да, бий ме обичам те сигурно си говорят на лявата ръка и на смени на дясната, някои особено развинтени фантазьори
43
5
 
33
 
! Отговори
Урко от 49 преди 11 години
Шамарят жените си само нискообразованите комплексари, които живота ги шамаросва яко и те си го изкарват на физически по-слабите. С една дума- нищожествата.... :DDDDD А, ако жената търпи, значи и тя е като него и си заслужава съдбата. :DDDDD
42
5
 
16
 
! Отговори
Теди преди 11 години
От 10 год сме заедно с моя мъж никога не ме е обиждал да не говорим да ме е удрял .Но има такива садо-мазо връзки -бий ме ,обичам те -да май има жени на които им харесва .
41
1
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
а ти от коя дупка изпълзя да го кажеш това? ама те е страх на живо нали, айсе ходи си се скрий обратно там.
40
17
 
10
 
! Отговори
Уркото до 49 преди 11 години
И аз какво точно да направя, лелче? Истината е, че твоя явно ти е изтървал юздите, не те е шамарил достатъчно през годините и особено напоследък. Иначе пак казвам - нямаше да се чувстваш незадоволена и незначителна като в момента, а напротив, щеше да си една пълноценна българска жена. За съжаление обаче пак казвам не мога да ти помогна - откъм секс окей, мога да ти тегля една ***, но боя е запазен само за моята жена. Това е свещенно право на всяка жена и за чуждите подобно нещо не е отредено
39
1
 
4
 
! Отговори
FO 42 преди 11 години
мн си *** бе
38
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По- добре сама, отколкото с мъж до мен, а в същото време самотна. Ето сега и двамата сме на компютрите си, всеки си движи служебни задачи. Не се ревнуваме, не сме меркантилни. Всеки си има свой бизнес и доходи. И какво от това, като след малко лягаме всеки със своите мисли за това какво трябва да свърши утре. Не се караме, защото няма за какво... От вторачване в изкарването на пари и за секс не се сещаме.
37
10
 
29
 
! Отговори
Донев преди 11 години
За съжаление мисля че номер 39 е абсолютно прав ! Имам доста наблюдения в които жените отиват при този който ги бие унижава а не при романтичния и умен и добър човек.Може би е природа, подсъзнателно го правят.