Защо накрая все съм сама?

Къде грешат във връзките си представителките на нежния пол
15 фев 2013 18:43,
106
Защо накрая все съм сама?
Снимка: sxc.hu

Замисляли ли сте се кои са най-големите грешки, които правят съвременните жени във взаимоотношенията си със силния пол? Тези грешки, които разбиват връзките им с мъжете или ги възпрепятстват изобщо да започнат такива. Според канадските експерти най-честите от тях са само пет на брой. Ето ги и тях:

1. Проблемът на самотната жена

Когато една жена не е обвързана, тя е със статут на мома в нашето общество. В действителност според последните статистики самотните жени са доста отговорни за формирането на съвременното общество през последните години. Въпреки хилядите ползи от това една жена да живее сама и да бъде самостоятелна и независима, тя като цяло се чувства депресирана, когато няма партньор, особено по време на празници. И какво се получава – от една страна, жената се чувства добре без партньор, от друга - отчаяно има нужда от такъв.

2. Проблемът на ревнивата жена

Ревността е зелено чудовище, което вреди на всяка връзка и убива романтиката в нея. Освен това е доказателство за лична неувереност и комплекси. Същата неувереност се проявява, когато завиждате на своите приятелки за техните връзки или злобеете, че бившият ви приятел си има ново гадже. Всичко това ви създава лош имидж в очите на другите.

3. Проблемът на меркантилната жена

Експертите са съгласни, че финансите са един от най-големите фактори за разпадането на една връзка. Проблемът е, че жените продължават да очакват мъжът да ги издържа, въпреки че в днешно време двата пола често работят за много близки суми.

От друга страна, когато един мъж издържа една жена, тя губи своята финансова свобода, а това води до други проблеми. Затова най-добре е жената да си остане до някаква степен финансово независима и да избягва да предизвиква разговори за числа и цифри със своята половинка.

Останалотo прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: неуспехгрешкивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
0
 
! Отговори
до ъфс преди 11 години
Хаде,ти си пируатско тъпо нещо,ей *** си,къде е батко бе,хахахха,вари при Слави да ннаучиш как да приказваш,бе морун
35
3
 
9
 
! Отговори
ьфс преди 11 години
Нека все пак освен да засегнем акта на неуважение към Никола Вапцаров, който днес се появи в интернет, да си припомним и едно от най-прекрасни му стихотворения - "Вяра"Ето аз дишам,работя,живеяи стихове пиша(тъй както умея).С живота под веждисе гледаме строгои боря се с него,доколкото мога.С живота сме в разпра,но ти не разбирай,че мразя живота.Напротив, напротив! Дори да умирам,живота със грубителапи челичниаз пак ще обичам!Аз пак ще обичам!Да кажем, сега ми окачатвъжетои питат:"Как, искаш ли час да живееш?"Веднага ще кресна:"Свалете!
34
7
 
10
 
! Отговори
Лъскалайзер преди 11 години
Щото не дават да полират сливите им,ей,дъртите,елате при батко да ви полира сладко-сладкко,хахахахахахахаха
33
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До 39 *** да са те ...уважавали скоро? Моите съболезнования.Дано намериш любов.
32
29
 
19
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Истината е друга, българската жена за да се чувства напълно пълноценна и истинска жена трябва по всяко време и при всякакъв повод да бъде бита, блъскана, унижавана и карана да се чувства незначима, за предпочитане пред възможно най-голяма аудитория близки и познати на семейството. Само по този начин това същество се чувства значимо и обичано, дори бих стигнал дотам да кажа, че по броя на шамарите, ритниците и синините по тялото бг жената измерва любовта на мъжа до себе си. Това са ДОКАЗАНИ ФАКТИ
31
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче матряла не се отнася точно за българските жени. Те не попадат в никаква категория. Тях трябва да ги изучават в институтите по психология. Разбира се и мъжете подлежат на сериозни изследвания. Учените ще разкрият невероятно изкривената им психика.
30
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И в соца беше така - сам си, кофти работа, некачествен, некрасив, сбъркан. В БГ е така - с 50 години назад след цивилизацията, старите клишета работят. Хората , които ме вълнуват най-много, са сами! Обичам ги!
29
3
 
5
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
така е до към 25 мн важно е да се наживееш хубаво :)))
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно повечето са от ромски произход щом не са от славянски.
27
1
 
1
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
сори, ама тва го прочетох като еврейски
26
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 13-14 годишна възраст до към 25 тичат да се "наживеят" така, че даже и част от туристопотока ги опознава много добре и после вече реват, че били разбираш ли сами.Ми как няма да си сама. Всичко е увиснало като на 80 годишна бабичка. От "живот".
25
5
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
А от какви сме от еврейски?
24
8
 
10
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
ние не сме част от инкакви славянски общности
23
16
 
19
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Така ли. В Полша пият много повече, но жените им са дащни. Българките сте срам за славянската общност с вашето стискане. То бива и бива суета ама
22
6
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
уличните *** май тебе са те опознали обаче
21
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как що ? Щото си се амортизирала от търсене на милионера. Пък и целото поселище вече те познава. Понеже другата основна линия на поведение е, че "за оная работа винаги може да си намериш нещо", а иначе да гледаме по-важните неща (неизвестно какви точно) ... та докато те опознаят и уличните кучета.
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
верно е ем прости, ем алкохолици :))) *** като се интересуват от алкохол повече от жени, кво да ги правиш, може пък да са
19
32
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
българските мъже са егоистични ,мързеливи ,алкохолизирани *** ...по-добре сама отколкото с такъв мъж.
18
2
 
6
 
! Отговори
Чародей преди 11 години
Когато традиционните методи не работят, прибягвате до нетрадиционни ;-)
17
2
 
28
 
! Отговори
3-ти извод преди 11 години
Всяко удоволствие се заплаща.Дори и това да си сам понякога