Най-големите притеснения на жените в секса

Как да се отърсите от безпокойството си в спалнята
Обновена: 23 май 2013 20:50 | 23 май 2013 20:49,
35
Най-големите притеснения на жените в секса
Снимка: sxc.hu

Съвременните жени акцентират вниманието си върху своята работа, взаимоотношения, финанси, приятели, но за съжаление, не винаги обръщат достатъчно внимание на способностите си в спалнята. Сексът може да бъде смятан за една от най-ефективните и приятни форми за освобождаване от стреса, но той също може да се превърне в източник на несигурност за жените. Ако сексуалният ви живот не е толкова зашеметяващ, колкото би ви се искало, може би причината за това се крие в собствените ви бариери и тревоги.

Въпросите за визията и достигането на оргазъм са само някои от проблемите, които държат жените далеч от истинската наслада между чаршафите.

Вижте кои са основните притеснения на тема „секс" за дамите и ако имате някои от тях, се научете как да се освободите от тази излишна несигурност, която ще ви пречи да изпитате истинско удоволствие:

1. Не мога да достигна до оргазъм при полов акт.

Това е най-универсалният женски сексуален проблем. Според последните проучвания около 75% от жените не могат да достигат до оргазъм по време на секс, а 10 до 15 % не могат да достигат до оргазъм при никакви обстоятелства, включително и интензивна орална любов или друга любовна игра.

Ако вие сте от тези 25% от жените, които постоянно стигат до оргазъм по време на полов акт, поздравления! Но ако не е така, това не означава, че няма да можете да се наслаждавате на пълноценен секс. Експериментирайте с други начини за постигане на оргазъм и се уверете, че имате партньор, който е готов да изпробва цялата гама от техники, за да ви достави удоволствие.

2. Не изглеждам добре гола.

Усещането за несигурност по отношение на визията на тялото може да повлияе зле на сексуалния живот. Според проучванията 61% от жените мислят за това как изглежда тялото им по време на секс, а 51% от жените биха се отказали от секс за една година, ако някой им гарантира, че ще отслабнат.

Ако вие се чувствате непривлекателна (това със сигурност ще ви проличи), можете да убиете настроението за секс и на мъжа. Опитайте се да направите нещо, което да ви накара да се почувствате секси. Доставяйте си различни видове удоволствия, за да повишите своята увереност.

Един добър партньор ще бъде готов да чака, докато сте готова да правите секс с него. Фокусирайте се върху усещанията, а не върху формите си.

3. Аз нямам "нормално" влагалище

Много жени смятат, че вагината им е непривлекателна или няма „желателния" размер. Това безпокойство често е напълно безпочвено. Независимо дали сте избръсната или не, дали имате големи срамни устни или по-малки, вашата вагина си е съвсем нормална.

4. Не ме бива в леглото.

Нека си го кажем: посредственият секс не е забавен за никого от участниците. Но имайте предвид, че добрият секс е резултат от това колко отдадени са двама души на желанието си за взаимно удоволствие, а не на това какви точно акробатични пози са овладели в леглото.

Експериментирайте и разберете какво точно ви възбужда най-много, намерете правилния човек и се отдайте на чувствата си. За да бъдете добра любовница, трябва да се чувствате комфортно с партньора си.

5. Сексът с моя партньор е рутина.

Противно на общоприетото схващане, че редовният секс между семейните двойки е скучен, в сравнение с този на несемейните, истината е, че сексът в една сериозна връзка може да бъде най-добрият вид секс. Между двама стабилни партньори има по-висока степен на удобство и уют, а освен това те се познават добре и знаят как да задоволят желанията си.

Ако сексът започне да става монотонен и по-рядък с времето, то експертите препоръчват да говорите открито с партньора си за сексуалните си нужди и да опитате нови неща (ролеви игри, секс играчки и др.).

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: женисекспритеснения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
20
 
! Отговори
herkules преди 11 години
До (#27)Знам, че няма нищо общо с парфюма, но я да не се е мила три дни, да осмърди положението на около,не вярвам че и на теб, колкото и страстен секс да правиш ще ти е приятно.
26
0
 
6
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
1. Не мога да достигна до оргазъм при полов актПробвай. Ще видим.2. Не изглеждам добре гола.Да видим.3. Аз нямам "нормално" влагалищеДа пробваме. Не се притеснявай4. Не ме бива в леглотоИ това ще видим.Дотук със съветите
25
10
 
3
 
! Отговори
до херкулес преди 11 години
Херкулес,страстният секс има специфична миризма,явно не си правил такъв секс и не познаваш тая миризма тя няма нищо общо с парфюм.
24
0
 
5
 
! Отговори
miq преди 11 години
problemat na pove4eto jeni e 4e im se iska ama ne im stiska da si kajat kakvo iskat ta dori i sas dalgogodi6en partnior ne iskam da zvu4i kato hvalba no sam na 40 god ot 22 god sam omajena i umeq da zadarja sapruga si v ka6ti nqma ni6to sramno i neudobno kato vi se iska vie da go sabudite ot san
23
2
 
27
 
! Отговори
herkules преди 11 години
До (#17)Може едно време да не са се бръснели, само че сега не е едно време.А забрави дето ще е много възбуждащо с миризма на вмирисана риба, развален лук и изгнила ряпа взети заедно. 90% от сегашните съвременни жени, ако не се измият, подмият или там каквото трябва, точно на това миришат. Грозна работа.Само душ по три пъти на ден спасява положението. Иначе и мухите може да умрат около тях.
22
0
 
26
 
! Отговори
ПРОМЕТЕЙ преди 11 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЕРТ НА НАШИТЕ МОМИ Е КАК 2 ЦОЛА ТРЪБА ША ВЛЕЗЕ В 1 ЦОЛ ***
21
1
 
15
 
! Отговори
БУТАЧА преди 11 години
ДА ВИ ГО СЛАГАМ В Tialoto.bg
20
0
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Всичко написано от вас важи с пълна сила за мъжа. Истината е, че по - благоуханно от ежедневната лична хигиена в съчетание с приятен аромат, е приятно за околните.
19
7
 
0
 
! Отговори
zingiz han преди 11 години
ima zeni,koito vuobshte niamat ***,nai dobre e vuobshte da ne pravish seks ili ako gopravish ,to da e s tozi zovek,koito te privliza
18
14
 
36
 
! Отговори
Beelzebub преди 11 години
@ 17Естествена миризма е едно, съвсем друго е миризмата на урина и пр. Ако това второто те възбужда ти препоръчвам силно да посетиш психиатър. Не се самозалъгвай, че е нормално и всички мъже са като теб. А това, че жена ти не се къпе редовно го приеми като късмет.
17
34
 
28
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Няма нищо по приятно и възбуждащо от естествената миризма на една жена! А от миризмата между краката направо полудявам. А едно време жените даже не си бръснеха космите и беше много хубаво ама ти няма как да го знаеш това щото сигурно си някой 18 годишен коплексар който си епилира краката за да прилича на гол ОйлюФ щото така е модерно в днешно време.
16
6
 
77
 
! Отговори
лъжите / истината преди 11 години
- ти си ми втория (за тази седмица)- не съм го правила досега така (тряскала съм се яко отзад, ама на теб още няма да ти дам)- ох, леко че ме боли (***, сигурно съм широка вече не го усещам много много)- не искам да ми свършваш в устата, не ми е приятно (яко е, ама когато аз реша а не ти)- страхотен си (абе не колкото Гошо от работа, ама ставаш)и т.н.
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия па политическите и сериозните пак са нещо недоволни. Има хиляда категории този сайт, като ви се чете политика, отивайте там. ТЕзи статии имат развлекателен характер и макар че на всеки е ясно, че нямат особена интелектуална, или стилова, или каквато и да е друга стойност, има хора, които си ги четат ей така. Стига ми се правихте на много извисени и умни, че на всеки му става ясно какви сте всъщност.
14
2
 
20
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
"Сексът с моя партньор е рутина"И от парламента така ни казаха.
13
12
 
47
 
! Отговори
Beelzebub преди 11 години
Да се замислят за личната си хигиена е най-важното от всичко. Няма нищо по-отблъскващо от неприятната телесна миризма. Душа непосредствено преди секс е най-оптималния вариант, а най-лошият е секс в автомобил - своеобразна ароматна симфония. Много жени си мислят, че след като са взели душ сутринта и ще са благоуханни цял ден. Да, ама не. Отделителните процеси (силно застъпени при жените) и потенето винаги си взимат своя дан. Разбира се, същото важи и за мъжете. Вода, *** и много мокри кърпички.
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яки цици
11
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само таковане ви е в главвите, тИАлото...
10
0
 
33
 
! Отговори
herkules преди 11 години
Ако я видиш по от близо, сигурно ще си промениш мнението
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е какво да си мисли човек като гледа тая снимка
8
2
 
39
 
! Отговори
1921 преди 11 години
7.Да не забравя да му кажа че ми е първия... в този град.