Оплакванията на мъжете спрямо жените

Какво в поведението на дамите „уморява“ представителите на силния пол
28 юни 2013 14:17,
4
Оплакванията на мъжете спрямо жените
Снимка: sxc.hu

Без значение колко жени ще кажат: "Аз не се държа така!" факт е, че много, много от тях практикуват един и същи тип поведение спрямо половинките си, което често е дразнещо. Мъжете се оплакват от едни и същи неща в реакциите на любимите си и то от край време. Ето и 10-те сред тях, които ги изкарват извън нерви:

1. Жените налагат объркващи двойни стандарти.

Жените, хем искат да взимат всички важни решения във връзката, хем когато не виждат инициатива от мъжа, започват да се ядосват. Ако мъж попита жена си: "Къде ще ходим на почивка?", тя ще се ядоса, че той не взима ситуацията в свои ръце, а винаги очаква тя да планира свободното им време. Ако обаче той ѝ каже „Искам да почиваме на планина това лято" жената ще полудее от ярост, че той не иска да се съобрази с нейното желание за море.

2. Жените не разбират нуждата на мъжа да прекарва време насаме.

Това често се изразява по отношение на хобитата. Представете си един мъж, който обича лов/риболов/футбол и т.н. е практикувал тази своя страст дълги години, преди да срещне настоящата си половинка. Изведнъж обаче тя започва да му се цупи, че той иска свободно време, за да продължи да се отдава на своето хоби. Жената ревнува от това време и не иска да разбере, че той се нуждае от тази своя страст, защото тя му го освобождава от стрес, носи му радост и приятни мигове.

3. Жените искат да знаят всичко, което мъжете им си мислят.

Жената често пита половинката си: "За какво си мислиш?" и иска смислен отговор, а той само изрича: "Нищо". Това вбесява дамата и тя започва да се сърди, защото смята, че мъжът премълчава нещо важно.

Жените трябва да разберат, че представителите на силния пол са ориентирани към действия, а не към дълбоки мисловни разсъждения и че когато седят с празен поглед, вперен в телевизора, просто си почиват, а не замислят преврати.

4. Жените обичат да се държат снизходително.

Дамите обичат да се правят, че не им пука, да си придават излишни важности, да се преструвам и т.н. С това те целят мъжа да ги преследва и да им угажда като влюбен тинейджър, но в един момент той се уморява от фасони (особено ако отдавна е излязъл от пубертета).

5. Жените имат склонност да бъдат критични.

Сякаш има някакъв вътрешен механизъм, който прави жените, предразположени към критиките. Истинско клише е сцената, в която една съпруга се кара на мъжа си, че не е изпълнил заръките ѝ, както трябва. В такива моменти мъжете се чудят къде да се скрият на спокойствие, далеч от капризите на половинката си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
forsmazor преди 10 години
vodi se delo,sudiat zovek ,koito e uzastval pri sbivane na svatba,ima mnogo podsudimi-kazete ni kakvo se sluzi? ,,az sum zest gost na vsiaka svatba v nashia grad i vinagi tanzuvam 1-ia tanz s bulkata.taka znazi tanzuvam az 1-ia tanz,zapozvame 2-ia ,3 -ia ,po edno vreme mladozeneza stana i hukna kum nas i sus vsizka sila ritna bulkata mezdu krakata.Vzupi mi 3 prusta na diasnata ruka,,
3
0
 
6
 
! Отговори
talibanin преди 10 години
Правиш комплимент - отрича. Не правиш - цупи се.Съгласяваш се - безхарактерен си. Не се съгласяваш - не я разбираш.Търсиш я - омръзваш. Не я търсиш - не ти пука за нея.Ревнуваш я - лош характер. Не я ревнуваш - не я обичаш.Закъснееш с минутка - Армагедон! Няма я час - какво лошо има?Виждаш се с приятели - пренебрегваш я. Тя се види с нейните - нямаш място с нас.Загледаш друга - дере ти очите. Нея я гледат - това е комплимент. За теб!Когато говори - да я слушаш. Когато слушаш - защо не ми
2
4
 
7
 
! Отговори
Истина ви казвам преди 10 години
Всичко може да се каже много по просто и да се обобщи само в едно изречение: Жените не искат за съпруг Питьо Маринкин, но ако след сватбата установят, че са попаднали точно на такъв, тогава реагират по изброените в статията начини.
1
6
 
10
 
! Отговори
Jhvghh преди 10 години
Всичко написано е напълно вярно ,изпитано лично на моя гръб ! Но аз имам добра новина и бих искал да почерпя всички читатели , защото развода ми излезна вчера и да го д....т всички *** п..ки ! Още първия свободен уйкенд ще дам банкет :)