Как да разберете дали сте любовницата?

Част ли сте от любовен триъгълник
31 юли 2013 08:11, Мария Дуковска
15
Как да разберете дали сте любовницата?
Снимка: Sxc.hu

Съдба или избор е това да си втората, любовницата в една връзка? Почти всяка жена е била част от любовен триъгълник и в повечето случаи е знаела, че е втората. Обикновено тези, които попадат в този любовен капан, са жени, за които сексът не е просто секс. Те се отдават не само физически на любимия, но и емоционално. Не създават своя сериозна връзка и годините им минават в чакане.

В чакане да бъдат обичани и желани на 100% от мъжа, когото желаят. Казват че първият път е грешка, а всеки следващ е избор. Избор да бъдеш сам на всички празници, на почивки.
 
Да, има и изключения, в които любовницата е в пъти по-облагодетелствана от съпругата. Но нима материалното може да замени празнината? Много биха възкликнали, че тези жени сами са допринесли за тъгата си.
 
А изборът на мъжа къде е? Защо винаги забравяме в такива ситуации за некоректното му отношение към първата и втората, а може би има и още много. Втората жена винаги се чувства емоционално ограбена и употребена. Тя никога не поставя реално нещата. Приема ги така, както би искала да бъдат. Всеки път щом се види с него, тя си
тръгва неразбрана и недооценена.
 
Тя може да даде всичко от себе си и да не иска нищо в замяна освен обич. От друга страна, когато не знае, че е част от любовен триъгълник, тя се чувства предадена в момента, в който разбере, но пак и е трудно да си тръгне.
 
Как да разберем дали сме част от любовен триъгълник?
  • Виждате се по график
  • Искате да прекарате неограничено време с любимия, но всеки път срещите ви са по часовник
  • Когато му се обаждате, често не отговаря на обаждането или отговорите му са накъсани, кратки
  • На празници все нещо става и се виждате за кратко или изобщо не.
  • Твърде често „гледа мач с момчетата“
  • Ходи на почивки и заведения с „приятели“
  • Имате само мобилния му номер, не и домашния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
14
 
3
 
! Отговори
от 6 до 11 преди 10 години
Ало, точно фейсбук ми помогна да зарежа проклетият ***. Като ще си хващаш любовница първо се оглеждаш дали не може да те да изхваща по всички трасета (телефон, скайп, фейсбук и т.н.), че си обвързан и тогава тръгваш да сваляш други жени. Това е, ако смяташ да лъжеш втората жена, че си сам! Вече, ако втората жена е наясно със ситуацията и няма нищо против - нещата стават съвсем различни. Но, ако мъжа иска да си трае и да лъже поне да лъже както трябва. :)
9
5
 
20
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
Ми аз при положение, че нямам фейсбук, скайп или пък туитър, защото смятам, че не си струва да си губя времето с подобни глупости какво правиме ? Приятелката ми да ме зарязва, за това, че ги нямам тия щуротии, така ли ? От много фейсбук са ти измрели мозъчните клетки.
8
9
 
16
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Любовницата сама си е виновна за ситуацията. Мъж който е женен , оплаква се от жена си, пък не се развежда е ясен като бял ден. Така се остава стара мома- в един момент и обгрижването ще изчезне и морските рзходки и на кръшкача ще омръзне. А тя -стара, без деца, без мъж, сама. Трагедия.
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еййй да ги махате тия примери че ще ги види моята любовница и ще почне да задава въпроси, не ми стига и сега че се съмнява че съм женен............... !
6
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако *** не ви даде, скайп, фейсбук и други он лайн контакти. Щом не иска да ви даде такава информация за себе си, очевидно крие нещо. Нямал фейсбук и скайп - айде бе! За една седмица точно го изхващах, че си има приятелка и го зарязах. Когато се заинатих да му изнамеря фейсбука, там беше "обвързан" и със снимка на която беше със сегашната си приятелка.
5
1
 
13
 
! Отговори
QWERTSDGH преди 10 години
Какъв е този минус който ми сложихте бе?Ако не сте съгласни-прочетете заглавието...!!!Аз няма как да съм или да не съм любовницата!!!Мъж съм!
4
8
 
11
 
! Отговори
QWERTSDGH преди 10 години
Мъж съм...и явно тази статия не ме засяга....
3
6
 
14
 
! Отговори
галактика преди 10 години
до 3 - Ако изключите финансовото обезпечаване, ще Ви похваля за становището. /защото има и такива случаи/
2
3
 
46
 
! Отговори
* преди 10 години
Правилно! Първия път е грешка, а всеки следващ - избор. Има много случаи, в които това е съзнателен избор, т.е. 'втората' съзнателно избира да е 'втора' и това я устройва, например, поради факта, че е финансово обезпечена и обгрижена. Нещо като много мек вариант на проституция.
1
23
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
abe shto vinagi jenite sa izkarvat jertvi sega na jenite pove4e im se *** ot na majete majete pravqt triagylnici a jenite liobovni krygove :D deto krai nqmat samo 4e i te nesi priznavat bg jenata e nai krasivata jena i nai golqmata *** na sveta tova v cql svqt go znaqt